Yanık tedavisi??

bocu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
47
7
Arkadaşlar ben bebekken yanmisim kolumda falan çok iz var doktor tedavisi riskli dedi şimdi 21 yasindayim yüz nakli bile yapılıyor artık niye bunu yapamiyorlar

Bal, yanık ve yaraları sarmak için yüzlerce yıldır birçok kültür tarafından eski Mısırlılar tarafından kullanılmıştır. Bir pastörizasyon ve filtrasyon işlemi uğramamıştır ham bal, doğal antibiyotik, vitamin ve mineraller içerir ve aynı zamanda mükemmel bir antiseptiktir.

Arkadaşlar ben de iki sene önce kaynar tavuk suyunu döküp bacağımı yaktım. İki yerde izi var, izler biraz azaldı ama geçmedi, acaba bir çözümü yok mu bunun?

Arkadaşlar ben de iki sene önce kaynar tavuk suyunu döküp bacağımı yaktım. İki yerde izi var, izler biraz azaldı ama geçmedi, acaba bir çözümü yok mu bunun?
bende geçen sene kaynar kahveden 2 bacagımı yaktım ve koyu kahverengı ızler var..geçmek bılmıyor ne yapacagımı bılmıyorum..kımı doktor lazerle az bışe açılır dıor ama kımılerı ıse sakın yaptırma lazer daha fazla yakar dıye kafamı karıştırdılar..ne yapacagımı bılmıyorum.önerısı olan lutfen yazsın bu lekeler geçermöı

bende geçen sene kaynar kahveden 2 bacagımı yaktım ve koyu kahverengı ızler var..geçmek bılmıyor ne yapacagımı bılmıyorum..kımı doktor lazerle az bışe açılır dıor ama kımılerı ıse sakın yaptırma lazer daha fazla yakar dıye kafamı karıştırdılar..ne yapacagımı bılmıyorum.önerısı olan lutfen yazsın bu lekeler geçermöı
Keşke bacağımda olsaydı :)

X