Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz yeni başladık ama daha 3 gün oluyor siz de yeni mi başladınızArkadaşlar yanıklar baharatdan kür alan var mı sonuç alan varsa yaza bilir mi
Yok geçen ay kullandım ben size ne gönderdi aca bana zerdeçal hayıt ekstra propolis ve çay yollandıBiz yeni başladık ama daha 3 gün oluyor siz de yeni mi başladınız
Bana zerdaçal, hayıt, zeytin yaprağı 30 damla sabah akşam şeklinde. Bir de çay karışımı var. Eşim içinde yine damla, macun ve yağ şişesi gibi bi şişede yağ gibi bişey var. Bizimde 10-12 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı bakalım nasıl sonuç alacağızYok geçen ay kullandım ben size ne gönderdi aca bana zerdeçal hayıt ekstra propolis ve çay yollandı
2.ayım benim bi değişiklik yok sadece ağrım yok hastayken buda bişeydirBana zerdaçal, hayıt, zeytin yaprağı 30 damla sabah akşam şeklinde. Bir de çay karışımı var. Eşim içinde yine damla, macun ve yağ şişesi gibi bi şişede yağ gibi bişey var. Bizimde 10-12 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı bakalım nasıl sonuç alacağız
Özelden yazmak istedim ama mesaj gitmiyo sanırım size .kür önerdiler bize de konuştuk ama almadık.çok merak ediyorum işe yarıcak mı diye sonuç alırsanız mutlaka paylaşın bize de şifa olsunBana zerdaçal, hayıt, zeytin yaprağı 30 damla sabah akşam şeklinde. Bir de çay karışımı var. Eşim içinde yine damla, macun ve yağ şişesi gibi bi şişede yağ gibi bişey var. Bizimde 10-12 gün kadar oldu kullanmaya başlayalı bakalım nasıl sonuç alacağız
Tamam mutlaka paylaşacağım sanırım 10-15 gün oldu bizimde kullanmaya başlayalı.2 hafta sonra eşim test vericek yazarım muhakkakÖzelden yazmak istedim ama mesaj gitmiyo sanırım size .kür önerdiler bize de konuştuk ama almadık.çok merak ediyorum işe yarıcak mı diye sonuç alırsanız mutlaka paylaşın bize de şifa olsun
Çok geçmiş olsun .bu yanıklar baharatın kürlerinden mi kullandınız siz de.eşim düşünüyo benim de ama çok tereddüt ediyo.bitkiselde olsa güvenip kullanamadık dahaBir tanıdıgım bir yıl a yakın kullandı kürlerini normal yolla hamile kaldı şimdi kucagında bebiş
Öncesinde iki tüp denemişti olmadı. Eşinin değerleri düşüktü kendisinde de rezerv düşüklüğü(amh) vardı
Bana da önerdi ama kullanmadık.. Benim endişem şu bitkisel kürler tamam işe yarıyor ama aynı zamanda cok etkili oldugu için baska seyleri tetikleyebiliyor.örneğin bir ara çörekotu bal kürünü yaptım. Yumlar da bir problem olmadıgı halde denemek istemiştim. Sonuc nur topu gibi yum kisti olustu..Özellikle bitkisel kürler karaciğer i cok yoruyor bunun için aylık olarak karaciğer değerlerinize saglık ocağından baktırmanızı öneririm. (ast, alt)
Nasılsın işe yaradı mı kürler test verdin miÖzelden yazmak istedim ama mesaj gitmiyo sanırım size .kür önerdiler bize de konuştuk ama almadık.çok merak ediyorum işe yarıcak mı diye sonuç alırsanız mutlaka paylaşın bize de şifa olsun
Merhaba işe yaradımı acabaYok geçen ay kullandım ben size ne gönderdi aca bana zerdeçal hayıt ekstra propolis ve çay yollandı
Son transferim var bu ay .çok umutlu değilim ama yine de son dondurulmuş denicez. Kürleri almadık o yüzden erken hem diye.çünkü benim yumurta toplanması beklenmesi falan baya süre var .bırakınca etkisini kaybedebilir çünkü.siz naptınız test verdiniz mi var mı değerlerde değişiklik .umut olursun inş hem kendini hem banaNasılsın işe yaradı mı kürler test verdin mi
Son transferim var bu ay .çok umutlu değilim ama yine de son dondurulmuş denicez. Kürleri almadık o yüzden erken hem diye.çünkü benim yumurta toplanması beklenmesi falan baya süre var .bırakınca etkisini kaybedebilir çünkü.siz naptınız test verdiniz mi var mı değerlerde değişiklik .umut olursun inş hem an
Biz kürleri kullanıyorduk ya, artış olmuşSon transferim var bu ay .çok umutlu değilim ama yine de son dondurulmuş denicez. Kürleri almadık o yüzden erken hem diye.çünkü benim yumurta toplanması beklenmesi falan baya süre var .bırakınca etkisini kaybedebilir çünkü.siz naptınız test verdiniz mi var mı değerlerde değişiklik .umut olursun inş hem kendini hem bana![]()
Çok sevindim sizin adınızaBiz kürleri kullanıyorduk ya, artış olmuş
Hareketsiz sperm %95 ten %80 e düşmüşÇok sevindim sizin adınızapeki değerleriniz nasıldı sayı hız morfoloji.hangilerinde artış olmuş..biz tüp bebeğe başlamadan önce vitamin takviye falan kullanmıştık sayı artmıştı ama hız hiç artmamıştı malasef.sizde durum nasıl .umutlandım şimdi
Bir ay kullandı demi dahaHareketsiz sperm %95 ten %80 e düşmüş
Sayı 1 milyonken 3 milyon olmuş şimdilik bu şekilde. 1 ay daha kullanım önerdi. Bizim diğer testleri yaptıralı baya olmuştu yani bu ay daha geçince daha iyi anlarız 1 ay öncesiyle kıyaslayıp. Eşimden bu takviyeleri kullanmadan gidip test yaptırmasını istemiştim ama yaptırmak istemedi
Evet henüz bir ay oldu 14.08 de başlamıştık işte 1 ay 5 gün olmuş yani tam olarak :) inşallah bi ay daha kullanalım bakalım da belki olumlu yönde daha da değişirBir ay kullandı demi daha
Çok iyi bence çünkü en az 2 3 ayda bir yenileniyor deniyor sizde hızlı etki göstermiş .inşallah devamı gelir tüp bebekle uğraşmazsınızEvet henüz bir ay oldu 14.08 de başlamıştık işte 1 ay 5 gün olmuş yani tam olarak :) inşallah bi ay daha kullanalım bakalım da belki olumlu yönde daha da değişir
merhaba sonuçlarınız ne oldu acabaBiz yeni başladık ama daha 3 gün oluyor siz de yeni mi başladınız