Süt buharı

elif6192

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
164
70
13
Selam kızlar, gebe kalabilmek için her yola başvurduğumuzdan son dönemde geleneksel koca karı yöntemlerinede yönelmek istedim. Bir umut işte. 2 seferdir gittiğim kadın doğal yağlarla belime ve karnıma uzun uzun masaj yapıyor ve bir şal ile sarıp sıcak tutmamı istiyor. Masajdan sonraki 3 gün üst üste ilişki olacak diyor. Havuç incir kürünü uygula dedi. Bugün gittiğimdede yumurtlama döneminde 3 gün boyunca süt buharı yap ve o günlerde ilişki olsun dedi. Bu yöntemleri uygulayıp sonuç alan tecrübe eden arkadaşlarım var ise fikirlerinizi bekliyorum.

3 gun üst üste ilişki mi olacakmış . Sperm kendını ne zaman yemileyecekmiş peki ?

İşte tam o noktada benimde kafam karıştı spermin kalitesi düşerse risk almış olucam.
Kafanız sadece o noktada mı karıştı 🤣 Allah aşkına karna yagla masaj yapıldı die hamile kalma ihtimali var mı ? Süte otur yumurtlama gününde ilişkiye gir demesine de gerek yok . Zaten yumurtlama günlerini değerlendirin die tıp söylüyor. Keramet sütteyse bilemicem 🙈

Kafanız sadece o noktada mı karıştı 🤣 Allah aşkına karna yagla masaj yapıldı die hamile kalma ihtimali var mı ? Süte otur yumurtlama gününde ilişkiye gir demesine de gerek yok . Zaten yumurtlama günlerini değerlendirin die tıp söylüyor. Keramet sütteyse bilemicem 🙈
Bende artık ne yapacağımı şaşırdım. Burada birkaç yerde okudum bu süt buharıyla baya hamile kalan olmuş

Selam kızlar, gebe kalabilmek için her yola başvurduğumuzdan son dönemde geleneksel koca karı yöntemlerinede yönelmek istedim. Bir umut işte. 2 seferdir gittiğim kadın doğal yağlarla belime ve karnıma uzun uzun masaj yapıyor ve bir şal ile sarıp sıcak tutmamı istiyor. Masajdan sonraki 3 gün üst üste ilişki olacak diyor. Havuç incir kürünü uygula dedi. Bugün gittiğimdede yumurtlama döneminde 3 gün boyunca süt buharı yap ve o günlerde ilişki olsun dedi. Bu yöntemleri uygulayıp sonuç alan tecrübe eden arkadaşlarım var ise fikirlerinizi bekliyorum.
Onu bilmiyorum bunları hiç duymadım ama ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ? Bu süreçte yumurtalıkların kontrolu spermiogram rahim filmi kan değerleri vs baktınız hiçbir sorun çıkmayınca mı deniyorsunuz bu yöntemleri ? Çünkü öncelik bunlara baktırmak olmalı da merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen

Onu bilmiyorum bunları hiç duymadım ama ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz ? Bu süreçte yumurtalıkların kontrolu spermiogram rahim filmi kan değerleri vs baktınız hiçbir sorun çıkmayınca mı deniyorsunuz bu yöntemleri ? Çünkü öncelik bunlara baktırmak olmalı da merakımdan soruyorum yanlış anlamayın lütfen
Estağfurullah, 10 aydır deniyoruz bu süre zarfında hep doktor gözetiminde devam ettim tüm kan testleri hormon testleri rahim filmi temiz çıktı sadece yumurtlama zamanı yumurtlama durumuna bakılmadı onada bu ay önümüzdeki hafta bakılacak. Eşim de bu ay sonu testlerini yaptıracak. Bu 10 ay içinde 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ,birşeyler yolunda gitmiyor farkındayım. Birazda yanlış doktor ve hastane seçimi yaptığımı düşünüyorum çok oyalandım ve vakit kaybettim. Artık bu geleneksel yöntemlere yöneleyim belki bir faydası olur diye düşündüm bilmiyorum açıkçası

Estağfurullah, 10 aydır deniyoruz bu süre zarfında hep doktor gözetiminde devam ettim tüm kan testleri hormon testleri rahim filmi temiz çıktı sadece yumurtlama zamanı yumurtlama durumuna bakılmadı onada bu ay önümüzdeki hafta bakılacak. Eşim de bu ay sonu testlerini yaptıracak. Bu 10 ay içinde 1 kez kimyasal gebelik geçirdim ,birşeyler yolunda gitmiyor farkındayım. Birazda yanlış doktor ve hastane seçimi yaptığımı düşünüyorum çok oyalandım ve vakit kaybettim. Artık bu geleneksel yöntemlere yöneleyim belki bir faydası olur diye düşündüm bilmiyorum açıkçası
En azından gebelik oluşmuş kimyasal da olsa demek ki gebelik oluşabiliyor sizde merak etmeyin bir sorun olsa bu da olmazdı. Eşinizin sperm testi de önemli zaten o da çıktıktan sonra bence size daha iyi gelip aydınlatabilecek bir doktorla ilerlemek daha mantıklı olur. Gerekirse aşılama vs bile yapılabilir doktora bağlı bu durum. Ha bu yöntemleri ben bilmiyorum ama süt buharı veya kür destekleyici bir takviye anlamına geliyorsa anlarım ama masaj olayı bana çok mantıklı gelmedi yani işe yarar gibi değil. Ama eminim sağlıklı bir gebelik yaşarsınız sadece kafaya takmamaya çalışın

Ovulasyon test kiti al yumurtlama gününü net olarak tespit et o gün ilişkiye gir çok daha olası hamile kalman .. hamilelik testi gibi basit bişey sonra bana dua et kocakarıya değil

Valla bu yöntemleri duydum bende ama denemedim😅 açıkçası bir şeyler sürüp sarmasının sebebi rahmi ısıtmak istemesiyle alakalı diye düşündüm çünkü burda bazıları reglden sonra yumurtlamaya kadar yakı yapıştırıyorlarmış. Ona benzettim. Süt buharını da duydum ama enfeksiyon kist varsa kullanıyorlar diye okudum aksi durumda zarar verebilir bence onu denemeyin hormonlarınız her şeyiniz normalse. 3 gün üst üste demesi de yumurtlama zamanını düşünüp ona göre hareket edin demek istemiş olabilir. Kocakarı yöntemi değil zaten genelde yumurtlama zamanı eşinizde sperm sorunu yoksa üst üste değerlendirin diyorlar.
Yumurta kalitesi için İnositol önerenler var hiç kullanmadım. Birde regl 2. Günü bal çörek otu tarçın karıştırıp 12 gün kullanınca yumurta kalitesini artırıyor diyenler var.
Onu deneyebilirsiniz. Ayrıca ben ilk gebeliğimde her sabah yarım avakado yemiştim oda kalite artırıyormuş. Eşiniz de kabak çekirdeği çitleyebilir sperm için iyi geliyormuş.. aklıma gelenler bunlar 😅

Back
X