Yanımdan geçerken hakaret eden komşu müsveddesi

kanıt olunca bile ceza almıyorlar aykuttukya isimli hesaba bakın.adam video kaydı ile gitmiş. beraat etmişler. her savcı aynı değildir gerçi.
Beraat etmez hagb alır. Hükmün açıklanması geriye bırakılır. 5 sene içinde suç işlerse 2 ceza birden infaz edilir. Beraat kararı verildiyse de yanlış karardır üst mahkeme kararı bozar zaten.
Her kufreden cezaevine atilmiyor tabiki de.
Ceza davasından hagb alması hukuk davasından kurtulacagi anlamına da gelmez. İkisi farklı şey. Ceza Mahkemesi ve hukuk mahkemesi ayrıdır. Hukuk mahkemesinden tazminat talep edilir

youtubedan bahsettiğim hesabın videolarını ve yorumlarını okuyabilirsiniz. ben karakola gittim üstü kapalı bir şekilde tehdit edildiğimi söyledim adam açıkça " ben herkesi tanıyorum sen hiç bir şey yapamazsın" dedi tedirginim şikayetimi geri çekiyorum dedim. peki dedi. ben tekim başıma bir şey gelse? öldürene kadar bekleyecekler. şahidin yok demişlerdi.

youtubedan bahsettiğim hesabın videolarını ve yorumlarını okuyabilirsiniz. ben karakola gittim üstü kapalı bir şekilde tehdit edildiğimi söyledim adam açıkça " ben herkesi tanıyorum sen hiç bir şey yapamazsın" dedi tedirginim şikayetimi geri çekiyorum dedim. peki dedi. ben tekim başıma bir şey gelse? öldürene kadar bekleyecekler. şahidin yok demişlerdi.
Kim tehdit etti sizi?

üst kat komşum. yine gürültü olduğunda polis çağırdım. kibarca konuştu. polis gidince de polis çağırmayacaksın, hiç kimse tespit edemez. ben bu mahallede bu apartmamda doğdum dedi. şikayetlerim tanıfığı zsbıtaya düşmüş. dilekçelerim adamın eline geçmiş. ne kadar kendinden emin değil mi? insanların bu denli terbiyesiz olmasının sebebi adaletin doğru işlememesi. yoksa sizin de benim de sorunum kabahatlet kanunum uygulanmasıyla son bulurdu. o aşamaya gelmezdi.
ama deneyin yine de belki iyi bir savcıya denk gelirsiniz.

Üst komşumun banyosu tam 3 sene aktı üstümüze. Haftasonu ben banyo temizledim, o üstten batırdı. Ve her seferinde aynı sizin gibi yaaa aktı mı tüh, tamam baktıralım dese de sanıyorum ki bir kere bile usta getirmediler. Bir seferinde eşim çıkıp her yerlerine silikon ve derz dolgu çekti.
Ama akmaya devam etti çünkü tuz ruhuyla yıkıyormuş yerleri.
Son seferinde biz usta getirdik, kapılarına dayandık. Ondan sonra akmadı. Bu sefer de geçen hafta duşakabini değiştirmişler. Haftasonu yoktum bir girdim her yer harç kum...yukardan dökülmüş.
Ben artık o banyoyu kullanmıyorum, hakkım da haram zıkkım olsun. Ve evet bence de ‘ ıyyy pislik insanlar ‘

Ve her seferinde aynı sizin gibi yaaa aktı mı tüh, tamam baktıralım dese de sanıyorum ki bir kere bile usta getirmediler.
Burda ne demek istediniz anlamadım ama kimseyi gecistirmedik, tüm tesisatı değiştirdik hatta banyoyu kirdirdik. Bir senedir su akmamasına rağmen " ıyyy pislikler" ve daha bir sürü hakarete bedduaya maruz kalıyorsak bu bizim pisligimiz değil komşu denen şahsın kalbinin pisligidir.

bu su sorunu ulkemızın sorunu aklı basında hıc bına yapan yok mu ya bızım bınada ustden bıze su aktı yenı bınaya tasındık evı satın aldık ust katımızda sıfona bastıklarına gıderden akması gereken boruyu baglamamıslar sıfona bastıklarına komple bızım asma tavandan kafamıza akıyordu su, yaptırdılar ama tabı tum harc pıslık bızım eve doldu ... bu seferde fayans dosemecı derz aralarını kapatmamıs bunlar her banyoyu yıkadıklarında yıne kafamıza sular aktı 2 sene cektık bız bunu, sonra bızden de asagıya su akmaya basladı 2 bucuk senelık yenı bınanın su borusu eskımıs :D bu eve tasınmamın sebebıde oncekı evımde su basmasıydı, o su basan evıme tasınma sebebımde ustden bana su akmasıydı yanı ben sudan kactıkca ... anlıyorum kı bu sorunu yasayan tek ben degılım

benım tepeme 2 sene su yagdı ama ben hıc laf saymadım cunku komsu ıstermı asagıya su aksın ? bınayı yapan dogru yapmıyor sucu ısını duzgun yapmıyor
benden asagıya 1 kere su aktı onda da kadın nerdeyse benı dovecektı ama sanırım hamıleymıs ıyıkı sakin karsılamısım dıyorum oyuzden . haklısın komsum kesınlıkle cok uzuldum tadılat yapıldıktan sonra suları temızlemesı ıcın sana yardımcı kadın da cagıracagım dedım kadında yumusadı.

komsulardan bırı bana cemkırse bende pisleşirim. komsu resmen terbıyesızlık yapmıs sıze karsı

Burda ne demek istediniz anlamadım ama kimseyi gecistirmedik, tüm tesisatı değiştirdik hatta banyoyu kirdirdik. Bir senedir su akmamasına rağmen " ıyyy pislikler" ve daha bir sürü hakarete bedduaya maruz kalıyorsak bu bizim pisligimiz değil komşu denen şahsın kalbinin pisligidir.
İlk mesajınıza istinaden yazdım. Orda tamirattan bahsedilmiyor.

İlk mesajınıza istinaden yazdım. Orda tamirattan bahsedilmiyor.
Geçen sene bizim banyomuz onların banyosuna akıyordu, biz de yaptırıyorduk. Bir kaç ay sonra tekrar akmaya başlıyordu. Açıp laf sayıyor ,
Gelen ustalar ısrarla bir sorun olmadığını söylüyordu. Aylarca sorunun ne olduğunu bulamadılar. Duş muslugundandir deyip orayı değiştiler, klozetten deyip orayı değiştiler, derz çektiler yok. Her geldiklerinde de aşağıya bakıyorlardı. Yani görüyordu ustaları.
En son müteahhit zemine adi çimento dökmüş anladılar yani. Boşu boşuna tesisat değişti.

Back
X