Yanına oturan çarşaflı kadını Twitter'dan aşağıladı....

bu kizin acil tedaviye ihtiyaci var,yoksa bida intihar girisiminde bulanabilir

timarhane girsin akillana kadar bida cikmasin

Kızımız amacına ulaştı
poposu gündeme oturdu erkeklerin ağzında geziyor :)

Tüm Türkiye oturduk bu kızın dötünü konuşuyoruz :)

Örnek:
''kendisinin götüne talibim. isterse birlikte allaha falan küfredebiliriz.
saçmalamayın beyler. biri kanlı canlı gözünüzün önünde, öbürünün varlığı hiç kanıtlanamadı. allahı bu sütlaç gibi göte satarım. kimse kusura bakmasın.
alaz, umarım beni duyuyorsundur. yoksa bu yobazlar kafamı taşla ezerler. büyük riks aldım.''

Binlerce yorumdan sadece bir örnek.
Evet sevgili arkadaşlar gördüğünüz gibi kız amacına ulaştı herkes haberden çok popoyu konuşuyor.
Şimdi alkışı bunu haber yapanlar mı yoksaa kızımız(!) mı hakediyor?

Vurgulamamdan rahatsız olunuyor ama bir 'karaçarşaflı' olarak ben pek takmamıştım keşke ülkecek böyle yapıp daha ciddi sorunları tartışsaydık.
Böyle bir kitle var bunu da inkar etmiyoruz hatta bu kıza sonuna kadar hak verenler az değil hani ama sonuç?

bende bu zihniyetteyim. Yapcek bişi yok. Sevmiyorum, korkuyorum. Anlatılan hikayelerden korkuyorum, o hikayeleri başı kapalı mahalle teyzelerimiz anlatırdı üstelik, müslümandı da onlar... Korkmuşum çok mu?

Ama böyle bir şey yapar mıydım yapmazdım, çünkü bu da ayıp.

Bu tür sorunlar işte bu yüzden çözülemyor.

Simay Alaz Eczabaşı isimli vatandaşın zihni ayrımcı ve çirkin bir şekilde işliyor.

Peki bu noktada soru şudur:

S. Eczacıbaşı'nın özel hayatında daha önce yaşadığı özel bir şeyi açıklayarak bu haberi duyurmak aynı şekilde çirkin midir değil midir?

Bu kadının önceki ilişkisinin, intihar teşebbüsünün yaptığı ayrımcılıkla ilgisi nedir? Bunu ortaya getirmek çok büyük bir sığlıktır.

Çirkinlik her yerde.

Sosyal hayatta bu tür ayrımcılığa hepimiz müdahale etmeliyiz. Ben hep ediyorum. Terbiyesiz demek çok sert olabilir, ben buluyorum daha yumuşak bir şeyler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…