yanındayken bile özlemek ?

Ya bu terbiyesizliği hep yapıyolar galiba. Ben de bunu ilk 18 yaşındayken yaşamıştım. Bi'pizzacıya girdik yemek yedik sonra erkek arkadaşım güzel bi'şey söylemişti "anlık" başımı omzuna koymamla garsonun gelmesi bir oldu. "Burası aile yeri kameradan izliyoruz biz aşağıda" dedi biz böyle zaten küçüğüm, daha sevgilimden utanıyorum millet nasıl bakmıştı. Apar topar söylenerek çıkıp bi'daha gitmemiştim.

Sonra ozamanki erkek arkadaşımla adaya gitmiştik. Bana benzeyen kara kaş kara göz bi'kız kaçırılmış. Polisler adada benim sevgilinin kimlik mimlik nesi varsa inceliyolar, cinayet sorgusu gibi bi'sorgu (çocukta 18 zangır zangır titriyo)Sonra ikinci polis bana bakarak diğer polise "ya abi bırakalım bu kaçırılan kız değildir, bu kendi kaçmıştır hahahaahahah" dedi ben böyle:26:

aaayyy asıl bomba buymuş ahahahaha:)))))))))))))))))))))))))))))))))

saka gıbıler yahu..herkes olmuş ahlak bekçisi..

Bende bir gun sozlumle eve donuyorum beni eve birakicak artik yol cok kalabalikti dedim su bankta dinlenelim biraz.
(Etrafta kalabalik herkes oturuyor cimenlikte vs.)
Neyse oturduk erkek arkadasim elini omzuma koydu iyimisin dedi iyiyim dedim bi sesle irkildik!!
"Cay kahvede getirelim mi? Ayrilin!!!
Ben ve erkek arkadasim sok olduk iki tane zabita!
Ustumuzdeki soku atlatinca hafif bi tartisma yasandi.
Bende o sinirle iki tane kahve getirirseniz iyi olur zabitalik disinda her gorevi yapiyorsunuz masallah dedim..
Defolup gitmislerdi sonra.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

hepimizz yasamısız aynılarını..hayır yanı daha otesınde ne yapacaz..yada el ele tutuşmak,bası omza koymak mı ahlak dışı olan..ne yobaz bı mılletız!

profil fotoğrafınızla hiç bağdaşmıyor yani karakteriniz :)

hepimizz yasamısız aynılarını..hayır yanı daha otesınde ne yapacaz..yada el ele tutuşmak,bası omza koymak mı ahlak dışı olan..ne yobaz bı mılletız!

Maalesef oyleyiz zamaninda bir milletvekili gencler agac golgelerini yatak odasi saniyor vs demisti..
Oyle ki ben artik erkek arkadasimin elini tutmaya cekiniyorum.

Yobazlikta bayrak tutaniz :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

profil fotoğrafınızla hiç bağdaşmıyor yani karakteriniz :)

Profil fotoğrafımda bir düğün fotoğrafı var.
Gelinlik ve damatlık ile verilmiş poz.
Çok ilginç bir çıkarımda bulunmuşsunuz. :))

Profil fotoğrafımda bir düğün fotoğrafı var.
Gelinlik ve damatlık ile verilmiş poz.
Çok ilginç bir çıkarımda bulunmuşsunuz. :))

evet sıcak samimi bir poz olduğu için öyle dedim zaten

Simdi bazen de haklilar uyarmakta çünkü nelee neler oluyor kampuslerde vs :// onlarda kim duzgun oturuyor kim baska seyler yapiyor bilemediklero için uyarmak durumunda kaliyorlar bir de o açıdan bakmak lazim

evet sıcak samimi bir poz olduğu için öyle dedim zaten

Sıcakkanlı ve cilveli yapısı olan bayanlara imrenmişimdir.
Karakterimle övündüğümü düşündünüz sanırım ama ben biraz yakındım.
Fotoğraftaki poz çok hoş ve benim de zamanı gelince böyle bir fotoğrafım olsun isterim.
Birbirimizi anladığımızı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…