• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanindayken mutlu degilken sevgilim yokmus gibi hissetmek

cicikiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
45
31
88
Merhaba hanimlar,size sormak istedigim konu yukardada yazdigim gibi sevgilimin yaninda mutlu huzurlu hissediyorum. Karsilikli sevgiyide hissediyorum.. haftada bir iki defa görüsüyoruz. Bunun disinda özlemiyor gibiyim, arayip sormasa cok merak etmem belkide yogun calistigi icin alistim buna. Hergünde telefonla kisa görüsürüz mutlaka. Aynisi yasayan varmi? Düzelirmi bu durum zaman gectikce veya azalirmi fikirlerinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkür ederim.

Merhaba hanimlar,size sormak istedigim konu yukardada yazdigim gibi sevgilimin yaninda mutlu huzurlu hissediyorum. Karsilikli sevgiyide hissediyorum.. haftada bir iki defa görüsüyoruz. Bunun disinda özlemiyor gibiyim, arayip sormasa cok merak etmem belkide yogun calistigi icin alistim buna. Hergünde telefonla kisa görüsürüz mutlaka. Aynisi yasayan varmi? Düzelirmi bu durum zaman gectikce veya azalirmi fikirlerinizi merak ediyorum. Simdiden tesekkür ederim.
yoğun çalışıyorsa gayet normal. ilişkinizde bi sıkıntı yok . sen de rahatım diyorsun . nedir sorun ettiğin anlamadım

Siz sadece güzel vakit geçiriyorsunuz o kadar. Yoksa insan merak etmez mi özlemez mi. Özlem kıskançlık merak yerinde ve dozunda olduğu müddetçe aşkı besler. Zamanla geçmez sizinki sadece zamanla azalır oda sevginiz olur.

Siz sadece güzel vakit geçiriyorsunuz o kadar. Yoksa insan merak etmez mi özlemez mi. Özlem kıskançlık merak yerinde ve dozunda olduğu müddetçe aşkı besler. Zamanla geçmez sizinki sadece zamanla azalır oda sevginiz olur.
kiskanclikta var yok degil sadece asiri yogun seyler hissetmiyorum, zamanla cogalir diye umud ediyorum

valla ben de eşim olmasına rağmen eşime günde en az 20 kere mesaj atarım. arkadaşlarım da bana kızar rahat bırak artık adamı yoruyorsun derler. ortası normal olanı herhalde.

Aşık değilsin. Ama seviyor olabilirsin onu, onunla olmayı ya da onun seni sevmesini. Katlanabiliyorsan bu duruma sıkıntı yapma bence. Sırılsıklam aşık olup bütün gün ne yaptı ne yedi ne içti diye düşünmek gerekmiyor her defasında.

Aşık değilsin. Ama seviyor olabilirsin onu, onunla olmayı ya da onun seni sevmesini. Katlanabiliyorsan bu duruma sıkıntı yapma bence. Sırılsıklam aşık olup bütün gün ne yaptı ne yedi ne içti diye düşünmek gerekmiyor her defasında.
haklisiniz sanirim.. iyi biri iyide geliyor bana, tutkulu sevmek isterdim böyle bir insani. Duygular ne yazikki elimizde degil ama zamanla daha cok sevebilecegimi düsünüyorum. Tsk ederim

Kimisi abartır dakika başı arar kimisi özlemez merak etmez yahu kadınlar bir ortasını bulun:KK53:

Back
X