• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanınızdaki fesat insanlar?

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar kısaca anlatmak istiyorum
en yakınınız canınız ciğeriniz biri
hergün görmek zorundasınız (sebebi var)
ama size ve yakın çevresine karşı bi kini öfkesi fesatlığı var
en ufak şeyden tartışma,alınma,trip atma olayı var
en basiti bi pikniğe eğlenmeye gidiyosunuz ama çok saçma sapan bişeye alınıp bütün günü size ve kendisine zehir ediyo
herşeye rağmende ne yardan geçerim ne serden diyo herşeyi beraber yemek içmek gezmek istiyo ama ortam mutlaka bozuluyor
iyi bişey desenizde kötüsünüz kötü bişey desenizde kötü

böyle bi insana karşı
1.nasıl davranırdınız?
2.gelecek cevaplara karşı mesafe koy dicek olanlar olucaktır ama bi yere çağırsın gitme yine triplerde o an atmasa bile sonra mutlaka atıyo bunu nasıl yapardınız?
3.birde ona yakın ev almak üzeresiniz yol yakınken vazgeçermisiniz?

kızlar kısaca anlatmak istiyorum
en yakınınız canınız ciğeriniz biri
hergün görmek zorundasınız (sebebi var)
ama size ve yakın çevresine karşı bi kini öfkesi fesatlığı var
en ufak şeyden tartışma,alınma,trip atma olayı var
en basiti bi pikniğe eğlenmeye gidiyosunuz ama çok saçma sapan bişeye alınıp bütün günü size ve kendisine zehir ediyo
herşeye rağmende ne yardan geçerim ne serden diyo herşeyi beraber yemek içmek gezmek istiyo ama ortam mutlaka bozuluyor
iyi bişey desenizde kötüsünüz kötü bişey desenizde kötü

böyle bi insana karşı
1.nasıl davranırdınız?
2.gelecek cevaplara karşı mesafe koy dicek olanlar olucaktır ama bi yere çağırsın gitme yine triplerde o an atmasa bile sonra mutlaka atıyo bunu nasıl yapardınız?
3.birde ona yakın ev almak üzeresiniz yol yakınken vazgeçermisiniz?
Evden kesinlikle vazgeçerim.

Bir de böyle sesi çok çıkan insanları alttan almak iyi bir fikir değil. Herkes bir şey demeye korkuyor, o da en akıllı benim, en doğruyu ben bilirim diyor. Doğru, yanlışı söylemekte çekinmemeli. Haktan yana olmalı bence. Koparsa kopsun böyle enerji emici bir ilişki zaten.

Neden görüşmeye mecbursunuz ki? Böyle insanlara karşı tek yapacağım şey görüşmemektir. Huzurumu sokakta bulmadım, bu konuda oldukça bencilim.
Madem size bu kadar rahatsızlık veriyor, niye yakınında ev almayı düşünüyorsunuz ki? Belki uzakta otursanız, mecburi görüşmeleriniz azalır.

Evden kesinlikle vazgeçerim.

Bir de böyle sesi çok çıkan insanları alttan almak iyi bir fikir değil. Herkes bir şey demeye korkuyor, o da en akıllı benim, en doğruyu ben bilirim diyor. Doğru, yanlışı söylemekte çekinmemeli. Haktan yana olmalı bence. Koparsa kopsun böyle enerji emici bir ilişki zaten.

evet alttan alıyorum ama tabi bazen almıyorum
enerjim yerlerde sürünüyo kesinlikle

sorduğun kişi kim? kardeşin mi eltin mi görümcen mi kv mi annen mi? yani her biri için ayrı cevap verebilirim. şimdi ne desek boş kalır..

ablam...

Neden görüşmeye mecbursunuz ki? Böyle insanlara karşı tek yapacağım şey görüşmemektir. Huzurumu sokakta bulmadım, bu konuda oldukça bencilim.
Madem size bu kadar rahatsızlık veriyor, niye yakınında ev almayı düşünüyorsunuz ki? Belki uzakta otursanız, mecburi görüşmeleriniz azalır.

iş yerlerimiz yakın beraber gidip geliyoruz
ev konusuda tamamen nasip oldu
zaten şu an kiradada yakınız işe bu yüzden berabr gidiyoruz
peşinatı verdik geri alırsak kesinti olacak
eşim vazgeçmek istemiyo

eşim vazgeçmek istemiyo
İnsan ablasıyla da arasına mesafe koyabilir bence. Karakteri böyleyse, napacaksınız, ömür boyu her gün her gün katlanacak mısınız? Size de yazık. Peşinatı vermeden neden bunu düşünmediniz ki? Eşinize huzurumuz paradan daha önemli, ablama yakın olmak hata olacak, baştan düşünemedim filan deseniz, belki anlar sizi.

evet alttan alıyorum ama tabi bazen almıyorum
enerjim yerlerde sürünüyo kesinlikle

ablam...

eşim vazgeçmek istemiyo

ben aynı apartmanda kv ile arama mesafe koyabiliyorum sen yakın olan yerde hayli hayli mesafeni koyarsın. vala hayata 1 kere geliyoruz onda da kardeş dahi olsa kimse kimseyi çekmek zorunda değil. bence sınırlarını net çiz derim.

Uzak mesafeden ev bakardım herhalde böyle enerjinizi sömüren bi insana yakın olmak istemem açıkçası

İnsan ablasıyla da arasına mesafe koyabilir bence. Karakteri böyleyse, napacaksınız, ömür boyu her gün her gün katlanacak mısınız? Size de yazık. Peşinatı vermeden neden bunu düşünmediniz ki? Eşinize huzurumuz paradan daha önemli, ablama yakın olmak hata olacak, baştan düşünemedim filan deseniz, belki anlar sizi.
açıkçası bende net değilim
acaba bigün düzelirmiki diye düşünmekten kendimi alamıyorum
bide şimdi hamile belki bebeği doğunca düzelirmiki diyorum
gerçekten çok çok aradayım
bazen böyle düşündüğüm için bile kendimi suçlu hissediyorum ablama karşı
hiç bi şekilde karaktarlerimiz farklı falan desekte anlaşamama ihtimalimizi düşünmüyor
ama her seferindede sorun çıkarıyor
eniştemdede diyoki sizi çok seviyo sizden en ufak ters bi tepki alınca böyle oluyo idare edin!

ben aynı apartmanda kv ile arama mesafe koyabiliyorum sen yakın olan yerde hayli hayli mesafeni koyarsın. vala hayata 1 kere geliyoruz onda da kardeş dahi olsa kimse kimseyi çekmek zorunda değil. bence sınırlarını net çiz derim.
hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye

açıkçası bende net değilim
acaba bigün düzelirmiki diye düşünmekten kendimi alamıyorum
bide şimdi hamile belki bebeği doğunca düzelirmiki diyorum
gerçekten çok çok aradayım
bazen böyle düşündüğüm için bile kendimi suçlu hissediyorum ablama karşı
hiç bi şekilde karaktarlerimiz farklı falan desekte anlaşamama ihtimalimizi düşünmüyor
ama her seferindede sorun çıkarıyor
eniştemdede diyoki sizi çok seviyo sizden en ufak ters bi tepki alınca böyle oluyo idare edin!
Seven insan karşısındaki üzmez.
Ben olsam kiradayken uzaklaşırdım ama siz daha da yakın ev seçmişsiniz.

hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye

o zaman gerçekten bunu her yaptığında görüşmeyi kesmelisiniz ciddi ciddi.
belli ki şımarmış. ben trip atsam nazlansam nasılsa millet beni çekiyor kafası var belli ki.
ben hayatımda kimseye bu tavizi vermedim, 1-2 kere manasız trip atanı çektim 3. de eeehh seninle mi uğraşcam diyip çıkardım hayatımdan.
kendi babamın sülalesini silmişim hep benden arama bekledikleri kendileri adam gibi arayıp sormadıkları için. hayatta her şey karşılıklı.
ve demin de dediğim gibi bu hayata kim olursa olsun birilerinin kahrını çekmeye gelmiyoruz. sorun yaratanlara bay bay demeyi bilmek lazım.

varlığın bile kabahat gibi geldi bana..ne yapsan yaranamazsın ki ...yakın olup kötü olmaktansa uzak ol iyi ol bence..

o zaman gerçekten bunu her yaptığında görüşmeyi kesmelisiniz ciddi ciddi.
belli ki şımarmış. ben trip atsam nazlansam nasılsa millet beni çekiyor kafası var belli ki.
ben hayatımda kimseye bu tavizi vermedim, 1-2 kere manasız trip atanı çektim 3. de eeehh seninle mi uğraşcam diyip çıkardım hayatımdan.
kendi babamın sülalesini silmişim hep benden arama bekledikleri kendileri adam gibi arayıp sormadıkları için. hayatta her şey karşılıklı.
ve demin de dediğim gibi bu hayata kim olursa olsun birilerinin kahrını çekmeye gelmiyoruz. sorun yaratanlara bay bay demeyi bilmek lazım.

ben çok damara bağlıyorum galiba
abla sonuçta diyorum
bizim kötülüğümüzü istemez
bize kötü davranmaz falan
ama her davranışı itiyo beni ondan
farkında değil
bide her tribinde gönül alan benim tabiki
hamile diye sesimi çıkarmıyorum şimdi
ama sabrım zorlanıyo

Back
X