• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanınızdaki fesat insanlar?

5 bine yakın bi kaybım olacak göze alamıyorum :KK43:
Kaybin 5 bin olsun boyle insanlar insanin stresli zamanindada davranisa devam edeceginden ruhunuzu bozar ne hastalik ne olum ne kalim bilirler sonra o sinirlilik depresif agresif halleri duzeltmek icin ne 5 binler harcarsiniz
3. Sorunun cvbi evi yakin almam
Sorunun cvbi hic tinlamam kustumu kussun trip mi atti atsin gel dedim gelmedimi ben giderim yapalim dedim katilmadimi ben yaparim yanlizmi kalmak istedim hic dolandirmam az cnm dar kendimle kalayim yrnda senle sunu sunu yaoariz dire direk soylerim ama ona hep ayni hic bise olmamis bana trip atmamis bir sikintimiz yokmus gibi (saygiyi asmadigi zarar ziyan vermedigi surece tavirlarinda) davranirim ya alisip bikip trip atmayi birakir kendini terviye eder ne yapsam ayni bu ya diye yada bu beni onemsemiyir diye kusup kendi gider ikiside isine gelir

Takilmayin bu yapi omur torpusudur insani kurt gibi icten kemirir ruhunu bozar hihi deyin gecin herseyine basima gelmisligi var aklimda basima geldide gec geldi ben ettim siz etmeyin:)

öncelikle kesinlikle konuşurdum, durumu örneklerle açıklar kendisini düzeltmesini isterdim he düzeltmiyormu o zaman o sağ ben selamet.

ev olayıda eğer keseme uygun ve istediğim bir ev ise almaktan vazgeçmezdim , evi alır kendini düzeltmeyen akrabaya da mesafemi koyar görüşmezdim

Kaybin 5 bin olsun boyle insanlar insanin stresli zamanindada davranisa devam edeceginden ruhunuzu bozar ne hastalik ne olum ne kalim bilirler sonra o sinirlilik depresif agresif halleri duzeltmek icin ne 5 binler harcarsiniz
3. Sorunun cvbi evi yakin almam
Sorunun cvbi hic tinlamam kustumu kussun trip mi atti atsin gel dedim gelmedimi ben giderim yapalim dedim katilmadimi ben yaparim yanlizmi kalmak istedim hic dolandirmam az cnm dar kendimle kalayim yrnda senle sunu sunu yaoariz dire direk soylerim ama ona hep ayni hic bise olmamis bana trip atmamis bir sikintimiz yokmus gibi (saygiyi asmadigi zarar ziyan vermedigi surece tavirlarinda) davranirim ya alisip bikip trip atmayi birakir kendini terviye eder ne yapsam ayni bu ya diye yada bu beni onemsemiyir diye kusup kendi gider ikiside isine gelir

Takilmayin bu yapi omur torpusudur insani kurt gibi icten kemirir ruhunu bozar hihi deyin gecin herseyine basima gelmisligi var aklimda basima geldide gec geldi ben ettim siz etmeyin:)
evden vazgeçmeye cesaret edemiyorum
aldım diyelim yine mi aynısını davranayım?

evden vazgeçmeye cesaret edemiyorum
aldım diyelim yine mi aynısını davranayım?
Ablanizmis ama birsey degismez iste el olsa daha rahat dedigimi yaparsiniz ama ablada dahada zor illa dibine giricem diyorsaniz hata yaparsiniz sahsi fikrim bunun dogumu lahusa depresyonu cocuktan zorlugu sizi hem ruh hemde bedenen yipratabilir yani acik konusayim sizinde sabrinizin tastigi noktada ailesen olarak kotu olursunuz zor insan zordur es anne babab farketmez ben gerek gormezdim ama siz bilirsiniz

Evet illa tasinicam diyorsaniz umursamaz dik durmaniz lazim ama yaziminizdan o ruhu alamadim sizden hassas tiplerdensiniz yipranan ya siz olursunuz yada aile iliskiniz birde kendiniz yazmissiniz hasetlenen insanin dibine girmek neden???

öncelikle kesinlikle konuşurdum, durumu örneklerle açıklar kendisini düzeltmesini isterdim he düzeltmiyormu o zaman o sağ ben selamet.

ev olayıda eğer keseme uygun ve istediğim bir ev ise almaktan vazgeçmezdim , evi alır kendini düzeltmeyen akrabaya da mesafemi koyar görüşmezdim
konuşuyorum hak veriyo
sinirli asabi bi insan oldgunu kabul ediyo
ama bişey oldu ya mesela
hemen hep ben suçluyum hep ben haksızım
kendimi sizin yanınızda gerizekalı gibi hissediyorum diyo
hadi diyelim bunları düşündün sen koy mesafe ama yok

konuşuyorum hak veriyo
sinirli asabi bi insan oldgunu kabul ediyo
ama bişey oldu ya mesela
hemen hep ben suçluyum hep ben haksızım
kendimi sizin yanınızda gerizekalı gibi hissediyorum diyo
hadi diyelim bunları düşündün sen koy mesafe ama yok

basbaya nazını çektiriyor, afedersiniz ortamda borusunu öttürüyor, son bi konuşma yapıp düzeltmesini isteyin, düzeltmiyorsada benden bukadar diyip noktayı koyun

Ablan ise is daha kolay. Agzinin payini ver. Enerji emen insanlari artik etrafimda barindirmiyorum. Ortami illaha bozmak mi istiyor? Eve gitsin. Yada siz kalkin gidin. Soz o tripleri cekerken oda kendini birsey zannediyor.

Ablan ise is daha kolay. Agzinin payini ver. Enerji emen insanlari artik etrafimda barindirmiyorum. Ortami illaha bozmak mi istiyor? Eve gitsin. Yada siz kalkin gidin. Soz o tripleri cekerken oda kendini birsey zannediyor.
en sıkıştığı zaman siz hep haklısınız ben değilim
kendisi zaten trip atıp gittiği çok olmuştur evlerimizden

hani bi akşam çağırsın gitme 2.de laf sokarak söylüyor
kocamla bi yere gitsem başbaşa
öğrenincee laf sokar gibi konusuyo onları çağırmıyoruz diye
Vuu sıkıntılı sular...değişmez, siz kendinizi değiştirebiliyor musunuz, oradan örnek olun. İnsanın huyu kolay kolay değişmez, çoooook zor.

Benim hayatimdada öyle biri var ama yok :) asla aramam... asla! Söyle rahat rahat konusamiyorum o olunca, sirtimdan terler akiyor acaba neye kulp bulup takilcakda bulasicak diye ... o ortamdan ayrilikca kendimi ne kadar kastigimi fark ediyorum resmen sirtim belim agriyor kasmaktan....

Valla ya çocuk doğduktan sonra biraz rahatlarsın. aklı meşkul olur. ya da herşey daha beter olur. yok ben lohusayım bi ihtiyacım var mı aramadın gelmedin gitmedin çağırmadın. ama alınmış evi de değiştirmeyin bence. kv falan olsa hadi dicem de ablan sonuçta. baktın sapıtıyo kırmızı çizgiyi çekersin. sen hep alttan aldın diye şımarmış. bikere çileden çıkıp çingar yaptın mı bidaha korkar bişey demeye. mecbur barışçak napçak. senden başka kimi var sanki. bende insanım de. bi insana bu kadar yüklenilmez de. her attığım adımda seni düşünmekten yoruldum. ya kendine çeki düzen ver ya da araya hiç istemeyerek mesafe koyucam de. tabi bunları doğurduktan sonra söyle. şimdi hamileylen uğraşılmaz aman aman :D

Back
X