- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Kaybin 5 bin olsun boyle insanlar insanin stresli zamanindada davranisa devam edeceginden ruhunuzu bozar ne hastalik ne olum ne kalim bilirler sonra o sinirlilik depresif agresif halleri duzeltmek icin ne 5 binler harcarsiniz5 bine yakın bi kaybım olacak göze alamıyorum![]()
3. Sorunun cvbi evi yakin almam
Sorunun cvbi hic tinlamam kustumu kussun trip mi atti atsin gel dedim gelmedimi ben giderim yapalim dedim katilmadimi ben yaparim yanlizmi kalmak istedim hic dolandirmam az cnm dar kendimle kalayim yrnda senle sunu sunu yaoariz dire direk soylerim ama ona hep ayni hic bise olmamis bana trip atmamis bir sikintimiz yokmus gibi (saygiyi asmadigi zarar ziyan vermedigi surece tavirlarinda) davranirim ya alisip bikip trip atmayi birakir kendini terviye eder ne yapsam ayni bu ya diye yada bu beni onemsemiyir diye kusup kendi gider ikiside isine gelir
Takilmayin bu yapi omur torpusudur insani kurt gibi icten kemirir ruhunu bozar hihi deyin gecin herseyine basima gelmisligi var aklimda basima geldide gec geldi ben ettim siz etmeyin:)