yanıt

ozzdnn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2014
41
1
6
35
Avusturya
Selam kızlarrr,Nisan ayı gibi burun estetiği olmayı düşünüyorumm ama doktor bulamadım halaaa :26: Şöyle kii istanbul avrupa yakasındayımm. Ve doktorumun bu yakada olmasını ıstıyorum cunkuu aılemınde yanımda olması lazımm zaten hıc ıstemıyorlarr olmamıı :18: bütçem 5000 TL Burnumda dikkatli bakıldığında belli olan bir yamukluk var ve yuzume göre bıraz buyukk lütfen amelıyat olmus doktorundan memnun kalmıss arkdaslarr bana bı fıkır verın ve doktor onerın şimdiye kdr muhammet dilberle görüştüm bütçemiz uymadı ve esteworld bulent tekerekoglu ıle gorstum fakat internette çok fazla hastasını bulamadım oyuzden muallaktayım onunla ılgılıde eger amelıyat olduysanız kendısıne lutfen fıkır verın ya da herhangı bır baska doktor....

Slm canim istedigin bütcede istedigin kalitede istanbulda bende oldum,
Sayin Dr selcuk kuyubasi yapti ameliyatimi,...
Su an alci üstünde ama ameliyatin öncesinden ve sonrasindan cok memnunum.. bir sorun olursa bana yazabilirsin...

Canim ben 1 ay once ameliyat oldum medipol de prof dr naci karacaoglan a. Kendisi cok dogal calisiyor şekle degil nasi daha saglikli yapabiliriz uzerinde duruyor. Kendisi akademisyen oldugu ve bende guven olusturdugu icin tercih ettim. 4500 ameliyat fiyati

Canim ben 1 ay once ameliyat oldum medipol de prof dr naci karacaoglan a. Kendisi cok dogal calisiyor şekle degil nasi daha saglikli yapabiliriz uzerinde duruyor. Kendisi akademisyen oldugu ve bende guven olusturdugu icin tercih ettim. 4500 ameliyat fiyati

akademisyenler, özellikle prof lar fiyat konusunu abartmıyor. hasta ön planda ki olması gereken de bu. mesajı yazdığın tarihe baktım. sonra bir daha baktım. hıımmm dedim, uçuk fiyat söylemeyen başka doktorlar varmış demek ki. bir de mutlysan ameliyat sonucundan, daha ne olsun.

akademisyenler, özellikle prof lar fiyat konusunu abartmıyor. hasta ön planda ki olması gereken de bu. mesajı yazdığın tarihe baktım. sonra bir daha baktım. hıımmm dedim, uçuk fiyat söylemeyen başka doktorlar varmış demek ki. bir de mutlysan ameliyat sonucundan, daha ne olsun.
Suanda tabi cok yeni cok fazla degisecegini soyledikleri icin bekliyorum zaman gecsin diye. Akademisyenlerde oncelik saglik ve dogallik. Benim doktorum karsi tarafin isteginden cok yuze uygunlugu ve fonksiyonu on planda tutuyor. Suanda diger arkadaslarin resimlerine baktigimda benim burnum oldukca buyuk ve kemerli gozukuyor zamanla kuculecektir elbet. Ama asla estetik oldugu belli olmayacak ondan beminim. Benim de istegim bu yondeydi

Slm canim istedigin bütcede istedigin kalitede istanbulda bende oldum,
Sayin Dr selcuk kuyubasi yapti ameliyatimi,...
Su an alci üstünde ama ameliyatin öncesinden ve sonrasindan cok memnunum.. bir sorun olursa bana yazabilirsin...

Merhabaa :) yardımın ııcn cok tesekkrler arastıracagım sana arkadaslık ıstegı gonderdım kabul edersen sevınırım ve fotoların vrsa bakma sansım olmus olur :)

Merhabaa :) yardımın ııcn cok tesekkrler arastıracagım sana arkadaslık ıstegı gonderdım kabul edersen sevınırım ve fotoların vrsa bakma sansım olmus olur :)

ben daha resim yuklemedim canim cünkü alci ustunde, ama dedigim gibi git bi konus kendinden emin bi doktor yaptigi burunlari biliyorum arkadasim yapti yani öyle resimden filan deil cok güzel ve dogal yapior bakalim bende alcimin cikmasini bekliyorum iste...

Suanda tabi cok yeni cok fazla degisecegini soyledikleri icin bekliyorum zaman gecsin diye. Akademisyenlerde oncelik saglik ve dogallik. Benim doktorum karsi tarafin isteginden cok yuze uygunlugu ve fonksiyonu on planda tutuyor. Suanda diger arkadaslarin resimlerine baktigimda benim burnum oldukca buyuk ve kemerli gozukuyor zamanla kuculecektir elbet. Ama asla estetik oldugu belli olmayacak ondan beminim. Benim de istegim bu yondeydi

burnun yüze uyumluluğudur zaten amaç. hasta bunun farkındaysa doktor da rahat eder. burnun ne kadar sürede nasıl değişir bilemem ama ben de yazılanları okuyorum ilk zamanlar herkes telaşlı ve görüntüden mutsuz genelde. zamana bırakmalı iyileşme sürecini ve mümkün olduğunca aynaya da bakmamalı benim anladığım.
burnun estetik olduğunun belli olmaması önemli gerçekten de. geçmiş olsun. sabır dolu bir iyileşme süreci dilerim.

Haklisin gercekten bende de telas ve merak en cok da sabirsizlik oluyor. Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim

Back
X