yanıt

oilfreegirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
36
3
36
Kocaeli
doğru söylüyorsunuz o yüzden doktor tavsiyesi almam gerekiyor.
küçülttürmede kararlıyım peki küçültme fiyatları ne kadar oluyor?

Canim belli ki sen kararini vermissin, burnunun seklini degistirmeden kucult eger cok istiyosan, ama burnun gercekten guzel, olmasada olur yani, o resimdeki burun inan bana guldugundr daha sarkik durur. Sen ucunu incelttir cok istiyosan. Doktor mustafa keskin var medipol'de, ilk gorusme ucretsiz, onunla resim uzerinde calisin, bak bakalim nasil oluyo.. Belki yuzunde baska biyerdir sorun olan burnun cok guzel masallah.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim belli ki sen kararini vermissin, burnunun seklini degistirmeden kucult eger cok istiyosan, ama burnun gercekten guzel, olmasada olur yani, o resimdeki burun inan bana guldugundr daha sarkik durur. Sen ucunu incelttir cok istiyosan. Doktor mustafa keskin var medipol'de, ilk gorusme ucretsiz, onunla resim uzerinde calisin, bak bakalim nasil oluyo.. Belki yuzunde baska biyerdir sorun olan burnun cok guzel masallah.

Çoook teşekkür ederimmm randevulu sistemimi var mustafa beyin? hangi ilçede ki medipol ?

Son düzenleme:
Acıbaden medipol, randevu al git, tavsiye ile geldim de istersen sorun değil, iyi bi adam, resim çalışmak istiyosanda kararlı görün, dur bakalım resim güZel olursa ameliyat olurum havası verme. Direk fiyat almak için muhasebeye göndersin seni, sana bi kagıt veriyo muhasebeyi arıyo. Yaptırmak zorunda değilsin tabi ama ilgilenmesi ve resim çalışması için ameliyat için hangi tarihte uygun oldugunu sor;) ardındanda resim yapma sansımız var mı de şimdi.

Back
X