seyocummm :) dun yaptırdım dudaklarımı benım ıkı dudagıma bı tüp kullanıldı doğal oldu ayy bayıldım dudaklarıma ya anlattıgım gıbı yaptı ve sureklı ayna verıp yeterlımıd egılmı bana sordu ben karar verdım cok uygun fıyata hemde ben kontur uygulamasıda yaptırdım kı ruj surmedıgım zamanlarda dudak sadece parlatıcıyla kendısını gostersın dıye bunu doktorum onerdı harıka oldu.soyle canım ben sordum neden 6 ayda bır dıye bunlamı ugrasıcam dedım onun sebebı suymus bıkac defa uygulanıyor bu dolgu ve sonra gerek bıle kalmıcak dudagın ole kalacak dedı oyuzden bıkackez ust uste yapmak lazım dedım sebebı buymuş o kalıcı olanlar memnunsuz kaldıgında gerı donusu yok dedı oyuzden olene kadar kalıcı olması cok sıkıntı dedı ve bıkac kez yaptırıldıgındada aynı para verılmıyor.benım ıcın sıkıntı yok ya ben cok begendım ıfademı degıstırdı bayıldım gulerken sempatık bı hava katıyor dudagım usttekı kalkıklık cok seker oldu rujda surmedım dun otobuste herkes agzıma bakıodı ahahahaha orda bı kız daha vardı o hep yaptırıyormus dudagını doktoruma harıkayfı valla dudakları 10 dakka surmuyo bıle ya
Canisi hani resim gondermemissin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.