walnutforestermrr Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 87 Emoji Skoru 2 Puanlar 28 28 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi walnutforestermrr #1 xxchromosome .!.: Çok çok iyiyim morluk hiçbişey kalmadı bandajlarım alçım çıktı 9. Günüm herşey harika nefes alıyorum :) Genişletmek için tıkla... nerde hangi hastane hangi doktor :)
xxchromosome .!.: Çok çok iyiyim morluk hiçbişey kalmadı bandajlarım alçım çıktı 9. Günüm herşey harika nefes alıyorum :) Genişletmek için tıkla... nerde hangi hastane hangi doktor :)
Burc8 Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Haziran 2014 Mesajlar 14 Emoji Skoru 0 Puanlar 11 Yer Diğer 30 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi walnutforestermrr #2 xxchromosome .!.: Çok çok iyiyim morluk hiçbişey kalmadı bandajlarım alçım çıktı 9. Günüm herşey harika nefes alıyorum :) Genişletmek için tıkla... Hangi doktorda ameliyat oldun?
xxchromosome .!.: Çok çok iyiyim morluk hiçbişey kalmadı bandajlarım alçım çıktı 9. Günüm herşey harika nefes alıyorum :) Genişletmek için tıkla... Hangi doktorda ameliyat oldun?