• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeğenim Lösemi

clemantin

Her şey güzel olacak... :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
826
Puanlar
628
Merhaba kızlar, iki hafta önce yeğenime lösemi teşhisi konuldu, 9 yaşında. Şu anda Lösante Hastanesinde yatıyor. Bugün tedaviye yanıtın iyi olmadığını öğrendik. T all yüksek risk. Sizden dua istiyorum, dualarınıza yeğenimi de eklerseniz minnettar olurum.

Merhaba kızlar, iki hafta önce yeğenime lösemi teşhisi konuldu, 9 yaşında. Şu anda Lösante Hastanesinde yatıyor. Bugün tedaviye yanıtın iyi olmadığını öğrendik. T all yüksek risk. Sizden dua istiyorum, dualarınıza yeğenimi de eklerseniz minnettar olurum.
Rabbim anne babasına size bağışlasın ınşallah şafi ismiyle şifa versin🤲😥😞☹️

Allah acil şifalar versin inşallah en kısa sürede sağlıklı şekilde hastaneden çıkmasını nasip etsin

Rabbim şifa versin inşallah sağ salim çıkar hastaneden ♥️

Allah şifalar versin. İnşallah en kısa zamanda atlatır ve sağlığına kavuşur. 🙏🌸

Allahım acil şifalar versin anne babasına bağışlasın inşallah.

Rabbim kalıcı şifa versin inşallah. Keşke çocuklar hasta olmasa.

Benim eşimde B ALL… rabbim kalıcı şifalar versin. Bol dua edin güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻

Back
X