• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanıtları bekliyoruz... İnternet mi değil mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ÜMITSIZ_KIZ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynı köylülermiş ne güzel.... internet sadece onları orda tesadüfen karşılaştırmış. Bende bir sürü köylümle karşılaştım facede ne varki bunda.. ha onların farkı bir gönül ilişkisi oluşmuş... Sonucta tanıdık bildik biri... sorun etmesin onu ismen biliyordum ama netde karşılaştık desin...

ben ömür boyu bu yalanla mı yaşayacağım demesi çok saçma
yalan bile sayılmaz ortak arkadaşlarımız tanıştırdı demek
ömür boyu yaşanmayacak yalanlar çok başka yalanlardır...
anladın sen onu:)))

katılıyorum kızlar yani ne var bukadar sorun yapıcak bizede soruyolar nası tanıstınız diye bizde kader diyoruz işte espriyle kapatıyoruz olayı hem yalan olmuyo hemde insanlar merak etmiyo:):):)hem farzet yolda giderken tanıstılar aynı köylü çıktılar buseferde yolda gördüğü biriyle konustugu için laf yapıcaklar oyuzden hiç kafasına takmasın kader desin çıksınlar işin içinden:):)

BEN EŞİMLE İNTERNETTE TANIŞDIM 9 AY ÇIKIYORKEN EVLENDİM VE BİRBİRİMİZİN RUH İKİZİYİZ ÇOKDA MUTLUYUZ DIŞ ETKENLER HARİÇ AMA KİMSEYE DE LAF SÖYLEME HAKKINI VERMEDİK VE CÜMLE ALEMDE İNTERNETDEN TANIŞDIĞIMIZI BİLİYOR VE GİZLEMEDİK ŞİMDİ İNTERNETİN İYİ YÖNLERİ OLDUĞUNA SADECE KÖTÜ YANLARI OLMADIĞINIDA ÖĞRENDİLER SAYEMİZDEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3SAYGILARkaydirigubbakcemile5

ben de internette esim ile tanistim ve evlenmeye kadar gitti...
herhalde sadece anne-baba-kardes biliyordur :))
başka kimse bilmiyor bunu..
artık çocugumuz da var, nasıl tanıştınız soruları çooookktaaannn bitti :))

nette tanıştık demek zorunda değiller çünkü aileler önyargılı olaibliyor..hayatım boyunca yalanla mı yasayacagım demesi cok garip hayatı boyunca bunu mu tekrar edecek sanki :)
bence hiç de dert edecek bi şey değilmiş yatsın kalksın dua etsin millet de ne dertler var..

Arkadaslar cok cok cok tesekkür ederizz...
KIB BYES

Ben ömür boyu bir yalanlami yasayacagim diyor...
Onu bende dedim ama dinlemiyor...
Sizce bu internet askimi yoksa tesadüflerle dolu bi ask hikayesimi...???

ne bu kara bi leke mi bu sırnaşık şey takmaya kafayı bunaltmya gerek yok. mutluluklar:nazar:

elalem her zaman dicek birsey buluyor zaten
elalemi dikkate almamk lazim aslinda
ama oylede olsaaa
int tanistiklarini gizlemeleri asla ho$ olmaz elinde sonunda çikar
internette nasi bi ortamda tanistigida onemli ama arkadasinizi anliyorum
int deyince hemen çet akla gelebilir
forum paylasim siteleri vs degilde ilk o geliyor nedense yaa
ne diyimki seviyorsa gercekleri soylemeli bence goze almalilar...

ne bu kara bi leke mi bu sırnaşık şey takmaya kafayı bunaltmya gerek yok. mutluluklar:nazar:

ehehe çok güldüm doğru diyosun valla bu lekeyle yaşayamam falan -tatlicadiarzu-
şaka bi yana tek sorun bu olsun ne olcak ki arkadaşlarımız tanıştırdı desinler yalanda sayılmaz :smiley-cool:

Haklisiniz arkadaslar...
Ayrica bunlar chat sitesinde tanisdi...
Ositeye sadece köylüleri giriyormus...
Herkesin girdigi bi site degil yani...
Tekrar tskler BYESS

BEN EŞİMLE İNTERNETTE TANIŞDIM 9 AY ÇIKIYORKEN EVLENDİM VE BİRBİRİMİZİN RUH İKİZİYİZ ÇOKDA MUTLUYUZ DIŞ ETKENLER HARİÇ AMA KİMSEYE DE LAF SÖYLEME HAKKINI VERMEDİK VE CÜMLE ALEMDE İNTERNETDEN TANIŞDIĞIMIZI BİLİYOR VE GİZLEMEDİK ŞİMDİ İNTERNETİN İYİ YÖNLERİ OLDUĞUNA SADECE KÖTÜ YANLARI OLMADIĞINIDA ÖĞRENDİLER SAYEMİZDEkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İKİSİ BİRBİRİNİ SEVİYORSA Kİ AYNI KÖYLÜ OLMALARIDA BÜYÜK BİR ŞANS BÜYÜK BİR AVANTAJ SONUNA KADAR GİTSİNLER YARIN BİRGÜN AYNI İNTERNETDEN AŞKMI OLURMUŞ DİYENLERİ MUTLULUKLARI İLE DÖVSÜNLER kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

İNTERNETDEN EVLENDİM MUTLUYUM VARMI ÖTESİ :uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

HAKLARINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM ŞİMDİDEN MUTLULUKLAR DİLERİM

SEVGİLER SAYGILARkaydirigubbakcemile5

Senin hikayen,de benimkine benziyor:)
Ben esimle uluslar arasi bir firmada calisirken nette tanistim.Oda benim calistigim yerin baska bir bölgesinde görev aliyordu..Is geregi E-mail ile listeleri yolluyorduk.Arada benden yada ondan ses cikmadiginda hal hatir soruyorduk derken,aradan 1 bucuk sene gecti hic yüz yüze gelmedik biz ve bir toplantida biz yüz yüze geldik,bu benden habersiz evleniyorum demis ailesine,evin telini almis kaynanam oglundan,annemle konusmuslar falan derken,birden kendimi nikah masasinda buldum.(4 sene sonra).Cok mutluyuyum,esimi cok seviyorum,hicbirgün onunla canim SIKILMADI,cok eglenceli,cok seker biri.Benim ailemde cok seviyor,bastan korkum esim yabanci ailem kabul edermi dedim ama sorun olmadi.Bize nerde tanistiniz dediklerin,de ayni sirkette tanistik diyoruz...

Son düzenleme:
internette tanışmak bu kadar yadırganacak bi durum degilki.benim halam internette taşınıp 2.evliligini yaptı.önemli oaln dogru insanı bulmak

Back
X