• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış anlama ama ?

peptyy

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
360
13
643
bu cümleden nefret eder hale geldim .kendi doğrularının ,kesinlikle doğru olduğuna inanan ,güya beni kırmamak adına söylenen o cümle . yanlış anlama ama ,aslında söylenmek istenen , sen aptalsın bir şeyi beceremiyorsun , giyimin berbat , saçın çok kötü , belki gerçekten öyleyimdir ama size ne , buyum ben işte . yanlış anlama ama ....... yanlış anlıyorum yanlış anlıyorum . sevgili ailem ve sayın iş arkadaşlarım .benneyaptımki

bu cümleden nefret eder hale geldim .kendi doğrularının ,kesinlikle doğru olduğuna inanan ,güya beni kırmamak adına söylenen o cümle . yanlış anlama ama ,aslında söylenmek istenen , sen aptalsın bir şeyi beceremiyorsun , giyimin berbat , saçın çok kötü , belki gerçekten öyleyimdir ama size ne , buyum ben işte . yanlış anlama ama ....... yanlış anlıyorum yanlış anlıyorum . sevgili ailem ve sayın iş arkadaşlarım .benneyaptımki

Neden böyle düşündünüz ki?
Belki de size yol göstermeye çalışıyorlardır..
Saçınızdan,giyiminizden siz memnunsanız; "ben çok seviyorum böyle" deyip kestirip atın.
Ama ben olsam mutlaka sorardım nasıl giyersem ya da saçımı ne şekil yaparsam daha güzel olurum diye.. Tabii herkesin fikrini önemsemem sadece sevdiğim ve benim güzelliğimi,iyiliğimi istediklerini bildiğim kişilerle konuşurum bunu.bayanssulusmile

yanlıs anlama ama arkasından gelen cumle yanlıs anlasılmayacak gibi degil bazı insanlar bunu kullanıyor bencede

belkide kırılgan bi yapıya sahip olduğunu bildikleri için böyle diyorlardır, seni üzmemek için, kimi kötü niyetli oalnlarda özellikle kırılgan olduğunu bilip kırmak için diyor olabilir, bence özellikle seni kıranlar olduğunu düşünüyorsan susma tepki göster

arkadaşlar bu cümleleri kuran saçım ve kıyafetimle ilgili olanları , işyerindeki bir kaç bayan maddi olarak aramızda çok fark var .onlar hergün farklı giyiniyorlar ,saçlar daima yapılı ben kazandığımı ev çocuklar için sarf ediyorum aslında , hep temiz ve derli toplu giyinirim , kadınların birrirleriyle en güzel benim en iyisini ben bilirim tavrına çok kızıyorum kimse direk böyle söylemesede benim çevremde bu böyle 3 günlük dünyada insanların değerini sadece dış görünüş ve parası ile değerlendirenleri anlamakta zorlanıyorum .

canim sen kendinden memnunsan bosver ama bu kadar kafana taktigina göre sende memnun degilsin anladigim kadariyla ailende bunu söylüyorsa senin iyiligin icindir belkide biraz bakimli güzel olmanin ne zarari olabilirki

arkadaşlar bu cümleleri kuran saçım ve kıyafetimle ilgili olanları , işyerindeki bir kaç bayan maddi olarak aramızda çok fark var .onlar hergün farklı giyiniyorlar ,saçlar daima yapılı ben kazandığımı ev çocuklar için sarf ediyorum aslında , hep temiz ve derli toplu giyinirim , kadınların birrirleriyle en güzel benim en iyisini ben bilirim tavrına çok kızıyorum kimse direk böyle söylemesede benim çevremde bu böyle 3 günlük dünyada insanların değerini sadece dış görünüş ve parası ile değerlendirenleri anlamakta zorlanıyorum .

valla o zaman başka, heryerde var bu tipler, bunlara en güzeli takmamak, ama diyecekleri an lafı ağızlarına tıkamak
yada kısasa kısas yapıp onlarla sen eğlenceksin, inceden dalganı geçceksin
canını sıktığına değmez aslında
:hulya:

kötü niyetli olunmadıgının kanıtıdır bence...kötü olunsa direk şöylesin böylesin denir...ve insan sedece sevdiklerine yapar bunu..bende sevdiğim insanlara kendilerinde gördüğüm yanlışları yada göze batan şeyleri yanlış anlama ama .....diye söylüyorum...
mesela işerinde çalışan bi kadın var düşük bel pantolon giyiyor ama bu pantalonu beline kadar çekmeye çalışıyor dolayısıyla noluyo pantolon mıçının arasına giriyor ve cok dıkkat cekıyor ve iğrenç oluyor...bunu ona söyledim o da eve gıdınce aynaya bakmıs haklısın dedi bana sence burda ben kotulukmü yaptım?

ben cok kullanırım bu cümleyi ama karsımdakinin bişiyini begenmedigimde deil tabi çeşitli anlamı var
ama bence sen konundaki şahıslara pek takma ben halimden memnunum de sussunlar

Ben hiç kullanmam bu cümleyi..
Zaten çok yakınım olmadıkça kimsenin yediğine içtiğine,giydiğine,gezdiğine karışmam.
insanların hayatlarına müdahele edenleri de sevmem..
yakınlarıma kırıcı birşey söylüyorsam da kırılmazlar zira iyiniyetimi bilirler..

bence takma kafana bu kadar sonuçta senin maddi durumun ailen kimseyi ilgilendirmezki onların sana laf söylemeye hakları yok sen kendini bildikten sonra başkalarına ne ki

arkadaşım , sanırım bir yanlışlık var ben size katılmıyorum diye bir yorum asla yapmadım

Ben zaman zaman kullanırım bence kullanmakta da fayda var karşımızdakini yargılamadığımızı aksine yardımcı olmaya çalıştığımızın göstergesidir ''yanlış anlama'' cümlesi.
yerimseniben

arkadaşlar , bu düşüncemi paylaşırken sadece kendi çevremdeki insanları baz almıştım oysa bende biliyorum , nezaketle söylenen yanlış anlama ama kelimesini , insan benim yaşıma gelince anlıyor kim içten ,kim rol yapar , basmakalıp kelime arkasına saklanıp .hakaret etmeden nasıl insanı ,ezersinin ,anahtarı olmuş .artık saygının değil bu cümleyi sevgiyle kullanan herkesi tenzih ederim , buradan.

kendileri begenerek seni küçümseyerek böyle davranmaları
bence çok yanlış
bende sevmiyorum böyle konuşmaları

Back
X