yanlış anlamalımıyım akıl verin

İşin peşini bırakma. Gerçekten aldatiyorsa sen kendin için en iyi kararı verirsin. Kendin diyorsun birkaç defa daha yakaladım ama güvencem yoktu, çocuklar küçüktü, çalışmıyordum diye. Şimdi güvencen var. İyi düşün iyi karar ver. Kendine saygindan, çocuklarının gözündeki gururlu anneden taviz verme derim ben
yorumunuz için teşekkürler gerçekten gemileri yaktım kimseye ihtiyacım yok emin olun iki tane yetişkin oğlum var çok şükür bu saatten sonra esas olan kadınlık guruum

asla boşanmıycam diye bir durum söz konusu değil eskiden ekonomik özgürlüğüm yoktu ikizlerim vardı hayata nerden başlamıyacağımı bilemiyordum şimdi ise tam tersi evimi aldım arabamı aldım ve gerçekten eyvallahım yok sadece belki de gerçekten yanlış anlamışımdır diye fikir almak istedim
Çözüm belli eşinin telefonundan kadına yazacaksın. Ne b.k oldukları dökülür.

Siz bunları normalleştirmişsiniz zaten, bu yüzden adam pişkinliğe vurmuş artık.Hâlâ daha sorunsuz bir evliliğim var dediğinize göre bu şekilde devam edecektir.

herkese merhabalar hergün düzenli olarak gelip konulara ve yorumlara bakıyorum.fikirlerinize ihtiyacım var
dün sabah iiznli olduğum için evdeydim eşim beni çarşıya bırakırken telefonun sessizdeydi xxxabla diye biri aradı neden aradı beni dedi ben de ara dedim yılışık bir şekilde günaydın falan dedi ben inerken kapattı ararım dedi içime bi kurt düştü sonraki konuşmada ondan yaşça büyük torun sahibi müşterisinin yanında çalışan olduğunu söyledi.akşam meraktan whatsap profil resmine baktım hiç de yaşının göstermeyen bakımlı sarışın bir bayan dayanamayıp sordum oda filtreli resim boyu çok kısa ve yüzü çok çirkin makyajla kapatıyor dedi istersem kadını gösterebileceğini söyledi.yinede huzursuzum kendimden bahsedeyim iki çocuk annesiyim eşim neşeli konuşkan fazla insan canlısı biri.birkaç defa kadınlarla konuşmalarını yakaladım evim dedim çocuklarım dedim affettim.kaldı ki çok sorunsuz bir evliliğimiz var hep bizimle şiddet hakaret geçimsizlik yok hereyere bizimle gider ve çocuklarına inanılmaz düşkün yorumlarınızı bekliyorum
Aldatmak için her zaman sizden güzelini bulmasına gerek yok bunu geçelim , şu hayatta aldığım en büyük derslerden biri şudur bir erkek durduk yere bir kadını kötülüyorsa orada bir şey mutlaka vardır

yorumunuz için teşekkürler gerçekten gemileri yaktım kimseye ihtiyacım yok emin olun iki tane yetişkin oğlum var çok şükür bu saatten sonra esas olan kadınlık guruum
Tebrik ederim hep böyle olun. Artık sineye çekmeyin. 👍

Bir sonraki bölüm birini getirip aşık oldum diyerek boşanmayı erkeklerin istemesi. Siz affedin daha

Back
X