Beraber yasamaklaBen nerde hata yapiyorum bilmiyorum ki
Allahin izniyle olacak insaAllah. Evimiz yapim asamasinda onu bekliyoruz. Bu yaza biter denildi. InsaAllah da biter de ayda yulda bir ugrarim burayaAyri eve cikma durumunuz yok mu?
Ayni ev icinde olan hep sana olur
Iyi bari cok sevindim.sayili gun gecer gider.Allahin izniyle olacak insaAllah. Evimiz yapim asamasinda onu bekliyoruz. Bu yaza biter denildi. InsaAllah da biter de ayda yulda bir ugrarim buraya
Kimseye yaranamazsin ki zaten bu dunyada.oyuzden elinden gelenin fazlasini hic kimseye yapma.Bunu biliyorum ki zaten. Benim demek istedigim elimden gelenin fazlasini yaptim ve yapiyorum yine de yaranamiyorum
Orasi öyle cok haklisinizKimseye yaranamazsin ki zaten bu dunyada.oyuzden elinden gelenin fazlasini hic kimseye yapma.
Herkesin eli ayagi tutuyor.
Sen kendi cekirdek ailenle ilgili islere,durumlara yogunlas
Inanin ki cogu seyi duymamazliktan geliyorumIyi bari cok sevindim.sayili gun gecer gider.
Gorme duyma takilma dediklerine sen keyfine bak
Iste dedim ya bitmek bilmeyen bir evimiz var. O sebeple yani.Diğer konunuza da bakıp geldim, madem her şeyi siz ödüyorsunuz, neden bir arada yaşıyorsunuz?
O zaman yaranmaya elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmayın bir de öyle deneyinBunu biliyorum ki zaten. Benim demek istedigim elimden gelenin fazlasini yaptim ve yapiyorum yine de yaranamiyorum
Esimi kimse önemsemiyor ki. Kv de kp de kizlarimiz olsun yeter düsüncesindeler. Mesela büyük görümcem yani esimin ablasi kocasiyla evliyken kocasinin kumar borcu vardi. Esimde kredi cekecekti. Abladi da esime dedi biraz fazla cek kumar borcunu ödeyelim. Sana her ay taksitle öderiz diye. Ben her ne kadar esimi caydirmaya calissam da basarili olamadim. Ablam var yegenim var dedi. Neyse iste görümce bosandi kocasiyla. Kaldi üzerimize borc. Kp geldi esime dedi ki o parayi istemeyeceksin ablandan ablanin durumu yok diye. Esim de dedi ben nasil ödeyecem diye. Cevap noldu biliyor musunuz? Sen ödersin denildi. Ödesek bi dert ödemesek bin dert.Bu durumsa senin yapacağın bir şey yok dengeyi de adaletide eşin kurmalı . tavrını net bir şekilde koymalı madem abi sende onun eşisin seni ezdirmemeli .sorun kv kp de değil kocanda
Öyle de denedim arkadasim allah razi olsun. Ama o zaman da huzur vermiyorlar ne yazik ki. Delirmek üzereyim yaniO zaman yaranmaya elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmayın bir de öyle deneyin
Ev bitmezse zaten öyle düsünüyorum. Kiralik bulamazsam bile gidip eve girecem. Hic umrumda degil artik. Evim bitmez ama en azin huzurum olur. Esime de söyledim bunuKiraya çıkın bu yaz ev bitmezse.gerekirse sizde işe girin.en kötü ev bu yaşam şartlarından iyidir.enayilikte yapmasın eşiniz bir daha kimse için kredi çekmesin.insanlar ne kadar kolay başkası için borç altına giriyorlar hayret ediyorum.o parayıda ayrı eve çıktıktan sonra geri isteyin eğer görümceniz durumu toparladıysa azar azar ödesin.
Onun farkindayim. Kendi camasirlarini katlar ama bizimkileri sepetin icine atar getirir kapi önüne koyar. Ayda yilda bir evi süpürüyor onu yapinca da bizim odayi süpürmez. Ben o kadar salagim ki evi bastan asagu süpürüp silip temizliyorum. Bunlar uzak yoldan gelecekleri zaman kizlari da geldi güya yemek yapacaklardi kizlar gitti uyudu ben 6 tane cocukla beraber yemek yaptim tatlisina kadar yaptim. Ama eline saglik bile diye olmadi. Bunu niye bu yenmez simdi denildi. Öbürü ee benim kizim bu yemegi sevmiyor yemez dedi. Esime de anlattim hepsini. O da bana hak verdi. Ablasiyla kardesiyle konustu. Ama durum pekala ortada yani degisen bisey yokSize davranışlarında hata aramayın size hizmetçisi gibi davranıyor çünkü kızı değil gelinisiniz. Hatayı aynı evde oturmanızda arayın derim. Çıkın ayrı eve çözülsün dertler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?