Yanlis anlasildim

Memias

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2019
269
71
18
33
Selam kizlar. Önceki konumda fazlasiyla yanlis anlasildim. Ya da söyle diyeyim ; durumu tam olarak anlatmaya vaktim olmadi ve o yüzden yanlis anlasildim. Söyle ki benim esas olarak anlatmak istedigim konu bizim fazlasiyla fedakarlik yapmamiza rafmen bütün bunlarin görmemezlikten gelinmesi. Simdi konuyu ele alacak olursak evet 1 yildiy kv ve kp ile yasiyorum. Bir siginti gibi kabul ediyorum 🤫 Kv sabahlari ukudan uyanir zaten asik suratli ki kp bunu her zaman dile getirir. Uykudan uyanan bir insan nasil olur da yorgun olir onu anlamiyorum hicbir sey yapmadigi halde. Her sey benim üzerimde öyle diyeyim. Kizlarindan olan torunlariyla vakit gecirdiginin ceyregini bizim cocuklarla gecirmiyor. Sürekli alttan laf sokmalari var. Bi memnuniyetsizlik var ki sormayin gitsin. Benim yanimda milletin gelinini över durur seslenmen. Kizlari gezmeye falan gidecekleri zaman cocuklarini annelerine birakirlar ki suan durum böyle. Kv tamam ben bakarim der ama tövbe bakmaz oturdugu yerde uyuklar. Ee benim zaten 3 cocugum var 3 de kizlarinin var ben kime nasil bakacam kimsenin umurunda degil. Ben cocuklari yarim saat biraksam hemen arar gel nerdesin cocuklar durmuyor diye. Kizlarinin cocuklari durmadiklarinda aramaz bile yalan söyler duruyorlar diye. Ben nerde hata yapiyorum bilmiyorum ki. Kp desen her seye karisir anneligimi begenmez sürekli bir elestiri icindeler yani. Cikmazdayim cikamiyorum. Birlik beraberlikten bahsederler ama amaclari bizim sirtimizdan gecinmek ne var abi degil misin yapmak zorundasin ne var erkek kardes degil misin yapmalisin. Hep bir emir vakii esim söyledigi zaman da terslerler. Inanin cok bunaldim artik ne yapacam bilmiyorum sosyal hayatimiz kalmadi resmen. Biriyle telefonda konusacak olsam kim o ne diyor niye aradi hep rapor verecem yani. Ben de inadina duymamazliktan geliyorum. Daraldimmmmmm

Size davranışlarında hata aramayın size hizmetçisi gibi davranıyor çünkü kızı değil gelinisiniz. Hatayı aynı evde oturmanızda arayın derim. Çıkın ayrı eve çözülsün dertler👍🏻

Bunu biliyorum ki zaten. Benim demek istedigim elimden gelenin fazlasini yaptim ve yapiyorum yine de yaranamiyorum
Kimseye yaranamazsin ki zaten bu dunyada.oyuzden elinden gelenin fazlasini hic kimseye yapma.
Herkesin eli ayagi tutuyor.
Sen kendi cekirdek ailenle ilgili islere,durumlara yogunlas

Diğer konunuza da bakıp geldim, madem her şeyi siz ödüyorsunuz, neden bir arada yaşıyorsunuz?

Bu durumsa senin yapacağın bir şey yok dengeyi de adaletide eşin kurmalı . tavrını net bir şekilde koymalı madem abi sende onun eşisin seni ezdirmemeli .sorun kv kp de değil kocanda

Diğer konunuza da bakıp geldim, madem her şeyi siz ödüyorsunuz, neden bir arada yaşıyorsunuz?
Iste dedim ya bitmek bilmeyen bir evimiz var. O sebeple yani.
Simdi diyeceksiniz ki kiraya ciksaydiniz inanin bunu cok istedim ama ev 2 aya kadar biter denildi bize. Bizde inandik ama sonuc hüsran

Bunu biliyorum ki zaten. Benim demek istedigim elimden gelenin fazlasini yaptim ve yapiyorum yine de yaranamiyorum
O zaman yaranmaya elinizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmayın bir de öyle deneyin

Bu durumsa senin yapacağın bir şey yok dengeyi de adaletide eşin kurmalı . tavrını net bir şekilde koymalı madem abi sende onun eşisin seni ezdirmemeli .sorun kv kp de değil kocanda
Esimi kimse önemsemiyor ki. Kv de kp de kizlarimiz olsun yeter düsüncesindeler. Mesela büyük görümcem yani esimin ablasi kocasiyla evliyken kocasinin kumar borcu vardi. Esimde kredi cekecekti. Abladi da esime dedi biraz fazla cek kumar borcunu ödeyelim. Sana her ay taksitle öderiz diye. Ben her ne kadar esimi caydirmaya calissam da basarili olamadim. Ablam var yegenim var dedi. Neyse iste görümce bosandi kocasiyla. Kaldi üzerimize borc. Kp geldi esime dedi ki o parayi istemeyeceksin ablandan ablanin durumu yok diye. Esim de dedi ben nasil ödeyecem diye. Cevap noldu biliyor musunuz? Sen ödersin denildi. Ödesek bi dert ödemesek bin dert.

Kiraya çıkın bu yaz ev bitmezse.gerekirse sizde işe girin.en kötü ev bu yaşam şartlarından iyidir.enayilikte yapmasın eşiniz bir daha kimse için kredi çekmesin.insanlar ne kadar kolay başkası için borç altına giriyorlar hayret ediyorum.o parayıda ayrı eve çıktıktan sonra geri isteyin eğer görümceniz durumu toparladıysa azar azar ödesin.

Kiraya çıkın bu yaz ev bitmezse.gerekirse sizde işe girin.en kötü ev bu yaşam şartlarından iyidir.enayilikte yapmasın eşiniz bir daha kimse için kredi çekmesin.insanlar ne kadar kolay başkası için borç altına giriyorlar hayret ediyorum.o parayıda ayrı eve çıktıktan sonra geri isteyin eğer görümceniz durumu toparladıysa azar azar ödesin.
Ev bitmezse zaten öyle düsünüyorum. Kiralik bulamazsam bile gidip eve girecem. Hic umrumda degil artik. Evim bitmez ama en azin huzurum olur. Esime de söyledim bunu

Size davranışlarında hata aramayın size hizmetçisi gibi davranıyor çünkü kızı değil gelinisiniz. Hatayı aynı evde oturmanızda arayın derim. Çıkın ayrı eve çözülsün dertler👍🏻
Onun farkindayim. Kendi camasirlarini katlar ama bizimkileri sepetin icine atar getirir kapi önüne koyar. Ayda yilda bir evi süpürüyor onu yapinca da bizim odayi süpürmez. Ben o kadar salagim ki evi bastan asagu süpürüp silip temizliyorum. Bunlar uzak yoldan gelecekleri zaman kizlari da geldi güya yemek yapacaklardi kizlar gitti uyudu ben 6 tane cocukla beraber yemek yaptim tatlisina kadar yaptim. Ama eline saglik bile diye olmadi. Bunu niye bu yenmez simdi denildi. Öbürü ee benim kizim bu yemegi sevmiyor yemez dedi. Esime de anlattim hepsini. O da bana hak verdi. Ablasiyla kardesiyle konustu. Ama durum pekala ortada yani degisen bisey yok

Back
X