Yanlış anlaşılıyorum

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Hanımlar merhaba. Direk konuya geçeyim ben genelde hep yanlış anlaşılıyorum. Mesela birinin saçı güzel olmuş derim iltifat etmeyi severim insanlar benim kıskandığımı düşünüyor kendi annem bile.. Yani içim çok başka ama dışarıdan böyle düşünülmesi beni delirtiyor.. Mesela arkadaşıın düğünü vardı annem bana gelinliği resmen göstermedi telefonda fotoğrafını.. Evliliğim sorunlu diye heralde nazar değeceğimi falan düşündü.. Allah aşkına işim gücüm yok millete nazar mı değicem acaba çok mu yorum yapıyorum herşeye? İnanın yanlış anlaşılmaktan bıktım..

Annenizin yaptığı hiç hoş değil.. Söylerken gözlerinizi kısıp dudaklarınızı mı büzüyorsunuz :) :)

"kazağın çok güzelmiş, saçın çok güzel olmuş" gibi maddeye işaret eden iltifat cümleleri yerine "bu renk/kazak sana çok yakışmış, bu saçlarla çok güzel görünüyorsun," gibi karşınızdaki kişiyi vurgulayan cümleler seçerseniz "kazak çok güzelmiş, keşke benim olsa" algısı yaratıyorsanız bu durumun önüne geçersiniz.

O değil de anneniz bariz saçmalamış, insan kızına kıskanç kem göz damgası nasıl yapıştırır bu şekilde ilginç.

Tarifi çok zor evet
Hani bazen biseyi çok begeniriz aa ne güzel deriz ama bu ses tonuna öyle bir yansır ki aslında hiç beğenmemiş gibi
Samimi görünmesinde sıkıntı var sanırım. Karşındakinde o kısmı hissetmekte enerjisel birşey ya. Hareketlerede yansıyor.

her zaman dış görünüşe değil biraz da karşıdakinin zekasına ve karakterine iltifat etmeni tavsiye ederim. mesela doğru karar almış birine "senin kafa yapını çok beğeniyorum, çok akıllıca davranıyorsun" veya yardımı dokunmuş birine "desteğin bana çok iyi geldi, iyi ki varsın" falan gibi.

katılıyorum.
"bu mavi kazak sana çok yakışmış, göz rengini vurgulamış sanki", "bu renk sana güzel bi enerji vermiş, insanın içi açılıyor", "bu saç modeli yüzünün güzelliğini ortaya çıkarmış" gibi şeylerle de desteklenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…