- 11 Mart 2021
- 282
- 131
- 23
- 31
- Konu Sahibi Alittlesunshine
-
Sanırım üslubum biraz sertUslubunuz biraz sert ve hayiflanma içeriyor olabilir mi?
Sanırım öyle yoksa başka neden öyle anlaşılsınSöyleyiş şekliniz ve enerjiniz yanlış anlamaya müsait olabilir
Oo saçların güzel olmuş derim ama doğal davranırım içimden ne geçiyorsa onu derim galiba öyle dediğiniz gibiHmm saçın güzel olmuşgibi mi mesela
O zaman fesatlanmış gibi algılıyor olabilirler
Böyle sakin yapılı bir insanım ama iltifat ederken de canlı olurum ne bileyim mutlu olurum insanlar neden yanlış anlıyor bilmiyorumSöyleyiş şekliniz ve enerjiniz yanlış anlamaya müsait olabilir
Bende böyle düşündüm. Gözümün önünde canlanıyor ama konu sahibine şöyle görünüyor olabilirsinin tarifi yok.Söyleyiş şekliniz ve enerjiniz yanlış anlamaya müsait olabilir
Tarifi çok zor evetBende böyle düşündüm. Gözümün önünde canlanıyor ama konu sahibine şöyle görünüyor olabilirsinin tarifi yok.
Samimi görünmesinde sıkıntı var sanırım. Karşındakinde o kısmı hissetmekte enerjisel birşey ya. Hareketlerede yansıyor.Tarifi çok zor evet
Hani bazen biseyi çok begeniriz aa ne güzel deriz ama bu ses tonuna öyle bir yansır ki aslında hiç beğenmemiş gibi
Tabi bir de insan bu şekilde etiketlendikten sonra kolay kolay kurtulamaz bu durumdanSamimi görünmesinde sıkıntı var sanırım. Karşındakinde o kısmı hissetmekte enerjisel birşey ya. Hareketlerede yansıyor.
Gözümde canlandı şuanHmm saçın güzel olmuşgibi mi mesela
O zaman fesatlanmış gibi algılıyor olabilirler
katılıyorum."kazağın çok güzelmiş, saçın çok güzel olmuş" gibi maddeye işaret eden iltifat cümleleri yerine "bu renk/kazak sana çok yakışmış, bu saçlarla çok güzel görünüyorsun," gibi karşınızdaki kişiyi vurgulayan cümleler seçerseniz "kazak çok güzelmiş, keşke benim olsa" algısı yaratıyorsanız bu durumun önüne geçersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?