• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmak ve rezillik bu olsa gerek! :((((

Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!

Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.

Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!! :(((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.

Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum... :50:

Utanmasi gereken sen degilsin canim birak o adam utansin yaptigindan. Birde evli ve ilahiyat okuyormus öylemi? Allah bildigi gibi yapsin o adami..
Birdaha tanimyormus gibi görmemezlikten gel muhatap olma. Tatli canini üzmeye degmez böyle insanlar icin.

Aynen! söylediklerinizi aynen yapacağım, duruma göre değişkenlik gösterebilir ama seviyemi korumaya devam edeceğim.

bence aynı şekilde davranmaya devam etmelisin selam vermek iyi günler iyi akşamlar demek saygıdandır.Öyle otobüs kontrolü falan hikaye belli ki herkese aynı şeyleri yapıyor.Hem sen nerden bileceksin evli olduğunu.Evli adam başı önünde olur öyle sağa sola aşnak fişnek bakınmaz.ayrıca bunda dalga geçilcek ne var sanki kendisi brad pitt töbe yaa triplere bak.Sen hiç sallama hiç tavırlarını da değiştirme...:34::34: Senin doğal halinin gayet saygılı ve güler yüzlü olduğunu anlasın taş kafalar

onu da denedim, ben onu yine görebiliyorum ama o beni zor görebiliyordu. Yer değiştirdiğim zaman nereye geçtiğime bakıyordu aynadan adeta beni arıyordu. Çok defa rastladım buna... sonraki otobüs çok geç saatte geliyor, oyüzden zaman kaybı olur benim için. bir çaresine bakacağım artık.

evli olduğunu bilmeden umutlanmışsınız evet biraz kötü olmuş siizin için ama koskoca otobüs aynalar her noktayı göremez ki.. binersiniz otobüse geçersiniz arkalarda bi cam kenarına adamı görmezsiniz bile..sizin için sorun olmayacaksa ben olsam hiç binmez bi sonraki otobüsü beklerdim..(tabii durakta değil illa saatleri bellidir durağa bi sonraki otobüse binecek şekilde giderdim)

tam da cuk diye otururdu bu laf. Önce saygımı ve seviyemi korumalıyım, ısrar ederse bu cümleyi yapıştırırım. :)
'İşinize bakın beyfendi evinize gelmedim otobüse biniyorum, bu ne samimiyet' diyin bön bön baksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşım o kıza öyle söylemiş zaten. ilk önce o adam bakıyormuş, arkadaşım öyle farketmiş, sonra bakışmışlar demiş. tebessüm ettiğimi de biliyor kız, o kıza da anlatmış erkek müsvettesi.. mübarek Ramazan'da iyi eğlenmişlerdir ama hakkımı helal etmiyorum. :((

Sen niye utanıyorsun anlamadım. Adamın kaşarı da böle oluyormuş demek ki... Arkasından konuş sende, bana bakıp duruyordu terbiyesiz, bir de evli olacak de...
NAsıl senin kulağına geldiyse onun kulağına da gider. hem de evli adam, bundan sonrasını kendi düşünsün. Bir de ilahiyat okuyormuş, bunlar ileride bize fetva verecek camilerde, yazıkk..

O kız zaten yetiştirir ona bildiğimi. bundan sonra bildiğimi anladığına göre bir daha bakmaz diye düşünüyorum.

Eğer her seferinde hoşbulduk diyorsan artık kafanı kibarca eğmen yeterli, hoşbulduk anlamında. Hiç tepki vermezsen bu defa senin öğrendiğini anlar. Bırak hiç bilmesin. Seviyeni koru yeter bence. Onlar da ne halleri varsa görsünler.

o adamın denyoluğu.....
ne bakıyo o zaman sığır gibi madem evli barklı...
bidaha ne selam ne sabah ne bakış hiiiiiiiiç ilgilenme...

Bence artik hic goz goze gelmemeye calis onun disinda hic degisme hosgeldin derse bi arkadasin dedigi gibi basini tesekur manasinda ey gec arka taraflara
moealinide hic bozma utanmasi gereken onlar sen degilsin

Son düzenleme:
ay cok uzuldum canim
yaptiklari ne kadar cirkin birsey
sakin ola sen kendiji kotu hissee
genelleme yapmak haddime degil yanlis anlasilmasin
ama bekarken annemlerim hattinda olan pek cok sofor ayni dekilde gozlerini diker bakardi para ustu verirken binbir taciz
hatta biri bir tanidigumizin esiydi liseden arkadasima arkadaslik teklif ettigini biel duydum
zamanlarini boyle mi geciriyorlad anlamdim

evet, bir insan bu kadar da basit olmamalı. Bir de ilahiyat okuyormuş üstelik!

o adamın denyoluğu.....
ne bakıyo o zaman sığır gibi madem evli barklı...
bidaha ne selam ne sabah ne bakış hiiiiiiiiç ilgilenme...

artık bir daha hoşgeldin diyeceğini sanmıyorum çünkü o kız anında yetiştirmiştir o adama. Haberi vardır yani,
yine de hoşgeldin derse ben de öyle yapacağım..

Bence artik hic goz goze gelmemeye calis onun disinda hic degisme hosgeldin derse bi arkadasin dedigi gibi basini tesekur manasinda ey gec arka taraflara
moealinide hic bozma utanmasi gereken onlar sen degilsin

Mutlaka... :)

bundan sonra dikkat edin:34:

Evet, herkes kendine yakışanı yaparmış ne de olsa... :(
Bu şoförlerin bazıları böyle demek ki... onu farklı sanmıştım oysa.
hemen aldanmamak ve çok dikkatli olmak gerekiyor.

ay cok uzuldum canim
yaptiklari ne kadar cirkin birsey
sakin ola sen kendiji kotu hissee
genelleme yapmak haddime degil yanlis anlasilmasin
ama bekarken annemlerim hattinda olan pek cok sofor ayni dekilde gozlerini diker bakardi para ustu verirken binbir taciz
hatta biri bir tanidigumizin esiydi liseden arkadasima arkadaslik teklif ettigini biel duydum
zamanlarini boyle mi geciriyorlad anlamdim

Bence olayını tersine çevir.sana güldüklerini bilmyrmuş gbi yap .bi ikiz daha bktktan snra sen dalga geçiymuş gbi göster kendini.tabi sana güldüklerinin senin bildgni bilmiyor olmaları gerekir.

Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!

Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.

Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!! :(((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.

Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum... :50:
canım sen niye utanıyorsun ki?? asıl utanması gereken o kız müsvettesiyle o erkek müsvettesi!!!! bence hiç utanma daha dik bi şekilde geç karşılarına otur ve bakabiliosan ters ters sen bak onlara ya bu ne terbiyesizlik basitlik boşver hiç takma :51:

Bence sen erkenden olayi kesfettigine sevin
Hic bisey yokmus gibi selamlas gulumse
Onlarin ne kadarda onemsiz oldugunu belirt
otur yerine seni goremeyecegi,muzik dinle veya telinle oyna
sanki onlar o dunyada yokmus gibi
yani kisacasi sap gibi birak onlari kendi haline

Son düzenleme:
evet, aynen öyleymiş... kime güveneceğiz ki biz anlamıyorum. üzülmüyorum artık canım.

Utanmasi gereken sen degilsin canim birak o adam utansin yaptigindan. Birde evli ve ilahiyat okuyormus öylemi? Allah bildigi gibi yapsin o adami..
Birdaha tanimyormus gibi görmemezlikten gel muhatap olma. Tatli canini üzmeye degmez böyle insanlar icin.

basitliğin de daniskası başka birşey değil. aynen öyle yapacağım.
canım sen niye utanıyorsun ki?? asıl utanması gereken o kız müsvettesiyle o erkek müsvettesi!!!! bence hiç utanma daha dik bi şekilde geç karşılarına otur ve bakabiliosan ters ters sen bak onlara ya bu ne terbiyesizlik basitlik boşver hiç takma :51:

yanii, kadının düşmanı yine kadın örneği işte :/
asilinda hem cinsinin de tavri hic hos degil adamla bir olmus sana guluyor terbiyesiz

Umarım beni anlarlar ve yaptıkları çirkinlikten pişmanlık duyarlar da bir daha başklarına yapamazlar dilerim...

Bence sen erkenden olayi kesfettigine sevin
Hic bisey yokmus gibi selamlas gulumse
Onlarin ne kadarda onemsiz oldugunu belirt
otur yerine seni goremeyecegi,muzik dinle veya telinle oyna
sanki onlar o dunyada yokmus gibi
yani kisacasi sap gibi birak onlari kendi haline

ayyy cidden kötü bi durum ama sen nerden bileceksin ki onun evli olduğunu falan....o utansın bence....:19:

Tamam sen konuyu anladın kapandı gitti de o ilahiyat okuyan ilmi bozuk herifin karısı ne yapsın??sen şanslıydın anladın. Ne ilk nede son olacaksın. Adam "kontrollere"devam edicek. Pislik bile temiz böyle heriflerin yanında.
Sanırım biraz feministim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bence hiç bozuntuya verme. yine selamını ver geç.

Back
X