Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!
Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.
Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!!

((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.
Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum...