• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış anlaşılmak ve rezillik bu olsa gerek! :((((

Ne terbiyesiz insanlar var ya! Hele o kadına ne demeli birde birlikte dalga geçiyorlarmış yazıklar olsun. Hepsi ego tatmini peşinde :19: Üzülme yaptıkları muameleyi kendileri de yaşar bir gün.

Son düzenleme:
Ne terbiyesiz insanlar var ya! Hele o kadına ne demeli birde birlikte dalga geçiyorlarmış yazıklar olsun. Hepsi ego tatmini peşinde :19: Üzülme yaptıkları muameleyi kendileri de yaşar bir gün.

evet,eden bulur dimi? üzülmüyorum, aklıma geldikçe sinir oluyorum ve sinirden başıma ağrı çıktı. :(

Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!

Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.

Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!! :(((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.

Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum... :50:

Adiii :( niye yüzüğünü takmaz ki bu evli herifler !! :( sıkma canını ilahiyat okuyup böyle bişey yapıyo ve bi de dalga geçyiolar seninle... çok ayıp ve günah bence...

Sen neden utanıyorsun kı canım o karaktersız cocuk utansın evlı oldugu halde dıkızlemesın mılletı ayıp
kızda utansın utanmadan evlı bır adamla oturp senı cekıstırdıklerı ıcın
ve arabaya nındıgınde sende gül alaycı bır tavırla dank edecektır pıslıklere

Olabilir mi acaba? hiç bilemiyorum... o kadar senaryo nasıl gelecek ki aklına? :(

Bi de piskin piskin birikte guluyoruz demis oyle mi. Yarabbim ya. Basit insan kelimesini sevmem ama bunlar harbiden basit

evet,eden bulur dimi? üzülmüyorum, aklıma geldikçe sinir oluyorum ve sinirden başıma ağrı çıktı. :(

Bulur, ilahi adalet tıkır tıkır işliyor inanıyorum ben :)

Hemcinsini evli bir adamın gözünde düşüren basit kadın müsvettesini kale almaya değmez. Muhtemelen adamda gözü vardı böyle seni alçaltmaya çalıştı.:31:

Büyük talihsizlik yaşamışsın.
Olan olmuş, hiç canını sıkma. Rezil olan sen değilsin o salak şoför.
Hem evli, hem baba, hem çapkın. Allah eşine kolaylık versin.

Şunu da söylemek isterim ki erkeklerin bi taraflarını kaldıran bizleriz :31:
Adamdaki özgüvene bak ya, sinir bozucu. Aslında bunun adı özgüven değil arsızlık, karaktersizlik!

Hosgeldiniz demek ne alaka o zaman. Hic kafana takma bin otobusune bakma adama derim. O sana bakarsa da yuksek sesle bir sey mi oldu derdim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peki, aynen öyle yapacağım bundan sonra. Bakmayacağım. Her otobüse binişimde hoşgeldin diyordu, yine derse ne yapmalıyım? hiç cevap vermemeli miyim, yoksa gözlerimi kaçırıp yüzüne bakmadan mı cevap vermeliyim? ne düşünüyorsunuz? :(
Allah askina bindigimiz otobus soforunun yuzune bile bakmiyoruz iki dakka sonra tekrar gorsem bilmem ki otobusun soforu diye. Siz ne diye bakiyorsunuz sofore? Birak baksin salak. Sen niye bakiyorsun bakacak adam mi kalmadi. O soforler kadar ...... da yokturdur zaten. Ne munasebet sofor bana hosgeldin diyecek. Hemen haddini bildiririm. Yav ne garip insanlarsiniz

kendileri o kadar oynak olan insanlar size mi oynak diyorlarmış:53:
ayrıca şimdiye kadar hiçbir otobüs şoförünün binen kişiye hoşgeldin dediğine de rastlamadım, anca ben inerken kolay gelsin, iyi akşamlar falan dersem cevap verirler.

Servis şöförümü yoksa otobüs mü ,hayır bende bir yerlere giderken ya otobüs yada dolmuş kullanırım ama şimdiye kadar hiçbirisi hoşgeldin demedi her gelene mi hoşgeldin diyor bu bey.

Ahh nerden bilcektin ki evli olduğunu, yüzük takmıyorsa, söylemiyorsa.. Adamın zaten yavşama potansiyeli yüksekmiş, böyle birinddn zaten hayır gelmezdi ki.. Bidaha aynı otobüse binersen bakma kesinlikle, sana bakıyosa falan bir sorun mu var neden bana bakıyosunuz ne münasebet ya ; falan de. Evli barklı adam çocuğu da doğacak bu nasıl bir şerefsizlik.. Ha o kadındır arkadaşıdır arkandan konuşanlara falan da takma, ağzı olan konuşuyo.. Milletin ağzı torba değil ki büzesin.. Takma kafana üzme tatlı canını ..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ay canım ya nasıl üzüldüm sana:(:(çok kötü olmuş ama şimdiden sonra yapılacak tek şey onu görmemezlikten gelmek madem evliymiş neden bakıyormuş ki sana edepsiz işte:19:

Belediye otobüsü şoförü mü bu canım? Binen yolcularla sürüş esnasında sohbet ediyorsa lütfen belediyeye şikayet et. Çok şaşırdım hangi şehir burası böyle ne tuhaf ya.

Yaklaşık 1 aydır işe aynı şoförle gidip geliyorum. Sabahları değil, akşamları karşılaşıyoruz hep. 20 gün kadar önce bana baktığını farkettim, otobüse binerken hoşgeldin demesi, bana karşı kibar davranması ve karizması beni etkilemiş olacak ki, benim de ona baktığımı farkettim. Hergün otobüste aynadan bakıyor, bana karşı özel bir ilgisi olduğunu hissediyordum. O da bana bakıyordu. Sonra bir kadın çıktı ortaya, o kadın daha önce yoktu, yaklaşık 2 haftadır falan var ve 2 haftadır hergün o şoförün başında dikilip laklak yapıyorlar. Kızın ondan hoşlandığını düşünüyordum, ikimiz arka arkaya bindiğimizde rahat davranamıyor bana hoşgeldin derken. O kız otobüse biner binmez hemen o çocuğun dibinde dikiliyor ama ben utanıp çekiniyorum ve orta sıralara ilerliyordum!

Bir de, dün o kız indikten sonra ben ineceğim durağa yaklaşırken bana daha çok dik dik bakıyordu, dün yine baktı ve ben de ona baktım, en sonunda gülmek geldi içimden tebessüm ettim. Utanmış olacak ki başını çevirdi ve bana karşı ciddiydi, tebessüm etmedi. Dün de tesadüfi bir olay yaşadık. Durakta otobüs beklerken o kız meğer benim işyerimden bir arkadaşımla arkadaşmış. Biraz muhabbet ettik ve tam o sırada otobüs geldi. Bizi konusurken görmüş sanırım, kız şoföre benden bahsediyordu. Benim bir arkadaşımın arkadaşıymış dediğini duydum. Bugün ise olan bambaşka bir olay; arkadaşım, o kızla konuşmuş ve ağzını aramış. Sonra da duruma göre açık açık konuşmuşlar.

Meğer o kız o çocukla öylesine sohbet ediyorlarmış. çocuk evliymiş ve yakında çocuğu da olacakmış!!! :(((((( sadece bana değil, herkese bakıyormuş otobüsün kontrolüne güya... ilahiyat okuyormuş... o kızla bana bakıp bakıp gülüyorlarmış. benim ona baktığımı farkettiklerinden beri. arkamdan dalga geçiyorlarmış meğer. Şuan o kadar üzgünüm ki anlatamam.

Bilseydim evli olduğunu bakar mıydım? onun bana umut verdiği gibi, duygularımla oynadığı gibi ben de ona karşılık verirmiydim? vermezdim tabiki. Meğer beni izleyip dalga geçip gülüyorlarmış arkamdan. Bu çok rezil bir durum. her akşam aynı otobüste karşılaşıyoruz, nasıl bakacağım yüzlerine, çok utanıyorum... :50:

Kusura bakmada bu nasıl bir özgüven aklım almadı?

Hiçmi 3. Sayfa haberi okumuyorsunuz siz?

Tanımadığınız adam sizin duygularınıza nasıl oynadı?

Dua edin adam sizinle bir ilişkiye falan başlamamış.

Evli olduğunu bilmeden yaşardınız artık aşkınızı.

Bide arkadaşınızı aracı koyuyorsunuz!!

Vallahi pes!!

Adam bindiğiniz aracın şoförü, inmidir, cin midir, katil midir, ruh hastası mıdır bilmeden "olur" dese kendinizi yakacaksınız.ya adam sapık çıksa?

Bu ne rahatlık arkadaşım?

Bekar olan sizsiniz, evli olan o. Utanılacak bir şey yapmamışsınız yapan şoför ve onun kikirdek arkadaşı çok komik gerçekten neye gülüyorlarmış acaba evli bir adamın başka bir kadın bana bakıyor ben de bakayım diye ego tatminine mi? İnsanlar çığırından çıkmışlar artık akıl diliyorum Allah'tan canınızı sıkmayın hatta gülümsemeye devam edin niyetinizi yanlış anlamasın Allah analı babalı büyütsün evladınızı diyin mesela:34:

Back
X