bence tavrını karşında ki insana göre ayarlamalısın. çok yakın biriyile zaten sorun olmamalı böyle durumlar. sonuçta insan sevdiğine onun iyiliği için çoğu zaman dürüst davranmalıdır. Bazı insanlara karşı beğenmediğin bir şey olduğunda direk güzel olmamış yerine, fazla yorum yapmadan 'bilmem güzel ama daha iyide olabilir vs. ' cümlelerini kullanabilirsin hem karşı tarafı kırmazsın hemde düşüncelerini gizlememiş olursun. Birde insanları çokta takma, dertleri hiç bitmez :))
çevremdeki insanlara sürekli destek veren biriyim.bi arkadaşım sınava girecek ona yardımcı olmak için kendi ellerimle yazdıgım sınav notlarını buldum uzun uğraşlar sonucu.sonra vermeye giderken işim var sonra görüşürüz dedi.kendimi çok kötü hissettim.
Hep kendinizden ödün verdiğiniz ve sizi mutsuz eden arkadaşlıklara bence ihtiyacınız olmasın. Sürekli sizi yanlış anlıyorlarsa sizin iyi niyetinizden dolayı bir rahatlık oluşmuştur onlarda. Genelde insanların üzerinde oluşan intibayı değiştirmek çok zor oluyor ama eğer kendinize söz geçirebilirseniz takmamaya bakın derim ben. Göz farıma güzel dedin bak nazar değdi diyorsa karşında ki , gül bence buna :) komik çünkü. Nazar değdirecek kadar beğenmedim de ,kapat konuyu. yanlış anlaşılmalar çok büyük olmadıktan sonra sıkıntı yok bence.
Bu duyguları bende çok yaşıyorum.
Ve bildikleri için çok kullandılar.Beni uyaran arkadaşlarım oldu gene de biraz olsun enayi yerien konmaktan kurtuldum.
İyi niyetini kullancak öyle insanlar çıkıyor kii.. Artık dikkatli olmak gerekiyo..
Öyle durumlardan kurtuldum kii..Kadir gecesi doğmadım ama annem beni kadir gecesi doğurmuş diyorum.
Saf saf art niyetsiz yaklaşıyorum.Ama sonra işte görünce durumu dank ediyor..Bazen yıllar sonra aa öyleydi dediğim çok oldu.
Vize -final zamanı canımlar cicimler okul bitti şimdi hiçbiri yok..
evet bende içimden güldüm ne denilebilir ki:)benim bu dediğim arkadaşımın eğitim seviyesi benden düşük ama iyi kötü işi var.eğitim seviyesini asla söz konusu etmem açıldığında ben kırmamak için özenli davranırken o konuyu okudunda noldu işsizsine getiriyor.:)
evet bende içimden güldüm ne denilebilir ki:)benim bu dediğim arkadaşımın eğitim seviyesi benden düşük ama iyi kötü işi var.eğitim seviyesini asla söz konusu etmem açıldığında ben kırmamak için özenli davranırken o konuyu okudunda noldu işsizsine getiriyor.:)
Amanin benimde var böyle bir arkaTAŞ..
sen iyi okulları okudunda noldu ben aöf aynısı oluyorum üstüne birde kahkaha atmıyormu ağzının ortasına yapıştırasım geliyo artık..alttan ala ala kalp gelicek
Neye sahipsen hayata uyarlayıp ezip geçiriyor.Hani öyle direk değil ama çok bariz.Birkez tepki gösterdim aa sen o eğitimi almışmıydın o okulu okumuşmuydun dicek.
Anlamıyorum bunca laf ediyor balım ,böreğim ne yapacağımı şaşırıyorum
rdlpstck az önce açtığın konulara baktım.Kendimi gördüm.
Bende işsizim arıyorum sürekli...
Evde oturmaktan kafa yiyeceğim.
Her kursa gitme imkanım benimde olmadı. Şimdi halk eğiitm kurslarına yazıldım.Boş durmak yok.
Arkadaşlardan çektiklerimiz.....Yakın arkadaşlarım ,evli,çoçuklu ,sevgilili ben ise yalnız .Çıkılmıyor artık dışarı da.
Evde düşüncelere dalıyor ,uyuyorum şu sıralar ,çırpınıyorum kelebek gibi yaşamak için(
benim eski bir sitedeki nickimde kelebek35 ti konularını okumadım ama seni görünce de şaşırmıştım tabi genel bi nick ama güzel tesadüf.insanlar birbirine benziyor sanırım.beni iyi anladıgını düşünüyorum.işsizlik çok zor.her yolun sonu paraya çıkıyor.uyku desen aynısı bende de var akşama kadar uyuyup sabaha kadar oturuyorum.çalışıp çabalamama rağmen.yakın arkadaşlar dediğin gibi.ne kursuna yazıldın bu arada?
meb onaylı bilgisayar işletmenliği şimdi gerekli oluyor
İngilizce üds puanı istiyorlar bazen
Beden dili ve Diksiyon mülakatlarda çok heyecanlanıp çok istediğim bir işi kaybetmiştim o yüzden istedim
bende kendime hemen bi kurs bulayım o zaman başkalarının ne dediğini düşünecek vaktim olmaması lazım. :) bu arada konunu okudum bende katiplik sınavına giricem.transkriptte bilgisayar dersi olduğu için kursa gitmeyi düşünmedim.ingilizce kursu iyi olabilir.
aldım bilgisayar dersi ama bazı yerler serttifika istiyo
Üste sonradan ekledim halk eğitimde on parmak daktilo yoktu dışarıdan düşünüyorum.katiplik olur mu eder mi onun da mülakatı olacak ..
Hem ortam olur,hava değişikliği ,bir meşgale lazım arrtık..
bunlar halk eğitimde ücretsiz kurslar mı?
Tamamen ücretsizdeğil ,bir sefere masus az bir ücret istiyo ,bilgisayar için 160 saatlik program 100 tl ,ingilizce dönemlik 50 tl sadece
on parmak daktilo özel kurs buldum .Ama henüz kayıt olmadım.Onun için programlar indirdim ama belgelendirmek gerekiyor mu gerekmiyor mu min olamadım.Ama bilgisayar,ticaret mezunu isen gerek yok diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?