eski işyerinde 40lı yaşlarda bekar bi ablam vardı çokta severdim kendisini, herşeyimi anlatırdım falan,sıkı fıkıydık, bigün öğle arası karşı markete bişeyler almaya gittik 5-6 kişilik bi grup olarak, ben ve bi arkadaşım alacaklarımızı aldık kasadan geçtik, bu abla ve yanındaki 2 kişi geçmediler, bende takıldım ohooo neler aldınız siz geçemediniz daha diye, bu ablada dediki geç kaldıysanız siz gidin biz geliriz, olurmu öyle şey birlikte geldik birlikte döneriz dedim bu kadında beni deli edicek ay dedim gülerek, bana ne dese beğenirsiniz: ben kadın değilim ki, Allah Allah yaa
yüzünüde çevirdi benden, neye takıldığını anlamadım işyerine gelince benden yaşça büyük başka ablalara sordum dedilerki heralde kız demeni bekledi, hani bekar ve hiç evlenmemişya, yuhhhhh dedim, ben asla kadınları, kadın kız bayan, dul vs diye kategorize etmeyen bi insanım, yobazlar kadın demezde bayan falan der mesela, 2 cins vardır kadın ve erkek, durumu anlatmaya çalışcaktım ama yanaşmadı sanki araya kan girdi, ehhh dedim senlemi uğraşcam çılgın bakire