Yanliş anlasilmis midir ?

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kizlar bugün aynı iş yerinde çalıştığım Ayşe ye gittim. Çalıştığımız yerde bi bayan daha var adi Fatma olsun .Ayşe yle laf arasında konusurken Fatma nasıl hiç sesi çıkmıyor falan dedi ben de dün Fatma ya ugrucaktim 5 dakika tabakları bende kaldı ama telefonu eşi açtı müsait olmadığını söyledi dedim .Fatma ya da geç söylemiş telefona baktığını geç dönüş yapinca bırakamadım dedim.Arkadasim da yanlış anlayacak biri degil ama okulda çalışan tek bekar ben olunca böyle konulardan cekiniyorum pimpirikleniuorum daha önce talihsiz bir olay yasadim .Yanlış anlaşılmamıştır dimi kızlar?

nesi yanlış anlaşılcak ?
ben hiçbir şey anlamadım. ayşe ninde anladığını sanmam..
Daha önce basima kötü bi olay gelmişti. Ev hanımı bi arkadaş var eşi calisiyor.Nilsu kocama göz kulak ol toplantılarda flan demişti.Sonra bi toplantıda karşılaştık hatta ben ilk farketmedim .Sonra eşine ben kimseye bakmadım istersen Nilsu ya sor.Hep gözü üzerindeydi demiş.Sonra olay ben eşine bakıyorum a felan gitmişti.Ayni kişiler degil ama yine de evlilerle arkadaşlık.kurarken pimpirikleniyorum

Yanlış anlayacak ne var anlamadım.
Diyelim yanlış anlamış olsun, ne anlamıştır mesela?
Valla anlamadım:)

Eşini iş yerindeki davranışları için birine bir nevi gözetlemek amaçlı emanet eden biri olayı her türlü yere vardırır zaten.
Sizinkisi ince düşünce pimpirikten çok başka bir şey gibi duruyor. Abartmışsınız.

Aklını yitirmiş kişilerle arkadaşlık kurarsan ve sana "toplantılarda kocama göz kulak ol" dendiğinde "sen ne saçmalıyorsun? Benim gibi calisan kadınların ise gittiğimizde ne yaptığımızı düşünüyorsun? Git kendi kocana kendin sahip ol... Kocanada...sana da!!" cevabını vermeyip toplantı boyunca adama gözlerini dikersen , bence bu olayı daha çok kez yaşarsın.

Valla boyle kisileri cok ariyor musun?arkadas falan degil bunlar dusman.Kocandan banane deseydin digerine. Hic bulasma boylelerine.Dikkatli sec arkadaslarini.Bir de her seyi baskalarina anlatma.Anlattiklarin da saptirmasin.

Yanlış anlaşılacak ne var anlayamadım???

iyide kendinizi bu duruma siz düşürmüşsünüz. elin kocasının gözetlenmesinden size ne. böyle saçma sapan taleplerde bulunan insan sizi de suçlar baştan belli zaten..

Kesin yanlış anlaşılmıştır bunu sorman bile hata aslında

Bazi evli arkadaslar bekar arkadaslarini kiskanabiliyor. Sanki koca bulmak çok muhim birseymiş sende de olmadigi icin her an kapabilirmissin gibi. Komik ve itici bulmam bir yana acinasi haldeler. Evli arkadaslarin var ise onlar seni aramadan sen arama aksamlari ozellikle. Niye aramiyorsun derlerse acikca da belirt, esiniz filan oluyo rahatsiz etmek istemiyorum gibisinden. Bilsinler ki sen bu konuda hassassin ve agizlarindan cikani kulaklari duyacak sekilde artik konusurlar diye dusunuyorum.

Adama gözlerin falan dikmedim ki hatta son anda farkettim ben onu

iyide kendinizi bu duruma siz düşürmüşsünüz. elin kocasının gözetlenmesinden size ne. böyle saçma sapan taleplerde bulunan insan sizi de suçlar baştan belli zaten..
Gozetlemedim ki keşke bi doğru okusanız sadece öyle dedi o an bir şey demedim ben de zaten hem de aynı kişiler degil

Siz gerçkten bu kadar derin düşünüyor musunuz bu konuyu konu sahibi eğer şaka değilse bu bir psikologla görüşün böyle hayat geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…