• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış bi adım atmak istemiyorum..

blackwitch7

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
434
155
33
merhabalar..bi aydır yabancı bi erkekle görüşüyorum aslında ingilizcemi geliştirmekti amaç:) ama konu başka yerlere gitti.afrikalı kendisi türkiyede tıp okuyo üni öğrencisi yani..bende aynı şekilde üni öğrencisiyim..onun türkçesi çok iyi olduğu için sürekli ingilizceyi bırakıp türkçe sohbete dalıyoruz..sürekli imalarda bulunuyo annesine beni anlatcagını söylemeye kadar ilerledik yani.afrikaya gelirsin belki benimle güzel bi başlangıç için falan dedi sürekli iltifat ediyo..uzatmıyım.. annene niye beni anlatıosun deyince triplere girdi bi kere:KK60:
şimdi benim bazı meselelerm var geçmiş konularıma bakarsanız bekaretle alakalı falan..sorucağım şey şu daha arkadaşız hatta ona göre ciddi düşünüyo kendisi..ama acaba ben çokmu kapılıyorum elimde de değil karakter olarak tam aradığım insan..tek kötü tarafı tıp okuduğu için fazla konuşamıyoruz çoğu zaman ders çalışıyo..şu aşaamada napmam lazım?mesela ben mesaj atıyorum bazen duramıyorum..bazen o konu açmıyo ben papağan gibi konuşuyorum ama niye konuşmuosun diyince özür diliyo hemen nedenini açıklıyo.üstüne düşmesem yanlış algılayıp istemediğimi düşünür düşsem hiç olmaz..
biraz akıl verirmisiniz?yine hataya düşmek istemiyorum.ateş bacayı çoktan sardı ama:KK43: bazen sırf taktik yapmak için bile mesaj atmadığını düşünmüyo değilim:KK53:
son sorum şu:) bu kültürde (yani zenci ) erkeklerin bakış açısı nasıldır bakirelik konusunda türk erkekleri gibi önem verirlermi bilen varsa biraz bahsedebilirmi?araştırdım geleneklerini ama netleştiremedim..müslüman bu kişi bu arada..aşık olmak istemiyorum hemen ama gönlüm kayıyo ister istemez kişiliği o kadar huzur vericiki anlatamam.
babam da zaten nefret ettiğim bi adam annemi aldatmış yıllar önce.hala da internette kadınlarla yazışıyo!bilemiyorum belki babamda bulamadığım o duyguyu şefkat gösteren birinde hemen buluyorum bu yüzden çekici geliyo belki.keşke kısmetimdeki kişi o olsa hayırlısı herşeyin tabi ama gönlümden de geçmiyo değil:KK51:
bide yabancıyla evli olanlar varsa onlarda bi yorum yapabilirmi yaşamış biri olarak.okuduğunuz için teşekkür ederim:)

Adam afrikali ama bir turk erkegi gibi kur yapmayi ogrenmis. (Seni anneme anlatacagim artik afrikaya gelirsin..):KK70:
aynen 3 yıldır türkiyede yaşıyomuş baya biliyo türkçeyi türkiyeyi zaten öyle olmasa bu kadar yakın hissedemezdimki:)

Benim vardi iki arkadasim onlarda tip öğrencisiydi daha bismillah ilk gunden "sen çok guzelsin benimle evlenir misin" demisti birisi :KK45:
Ama birisi fena dindardi, ezani duyar duymaz hemen namaza..
Ya senin iş olur mu bilmem de benim gorusum çok kaptirma :KK16:

Benim vardi iki arkadasim onlarda tip öğrencisiydi daha bismillah ilk gunden "sen çok guzelsin benimle evlenir misin" demisti birisi :KK45:
Ama birisi fena dindardi, ezani duyar duymaz hemen namaza..
Ya senin iş olur mu bilmem de benim gorusum çok kaptirma :KK16:
evet aynen bu da çok çok dindar..veda hutbesinin ingilizcesini attı mesaj olarak çevirmem için sözde ingilizce öğretiyoya bana:KK71::KK53: aslında birazcık da o dindarlığı etkiledi beni:( rolmüdür bilemiyorum ama..kapılmmaya çalışıyorum peki:)

evet aynen bu da çok çok dindar..veda hutbesinin ingilizcesini attı mesaj olarak çevirmem için sözde ingilizce öğretiyoya bana:KK71::KK53: aslında birazcık da o dindarlığı etkiledi beni:KK43: rolmüdür bilemiyorum ama..kapılmmaya çalışıyorum peki:)
Adetleri filan çok farkli, hatta ilk tanişmamizda arkadaş sormuştu Tomris güzel mi diye kafasini geriye kaldirdi. Bende saydiriyorum vay efendim sen tipine bak filan diye meğer onlarda bu beğendim demekmis :KK76:
Neyse ya çenem düstü, iyi dusun karar ver arkadasliklari on numara olabilir ama ilerisi bilemiycem :KK52:

Eski konularınızı okudum. İlla hayatınızda birisi olmak zorunda mı?
işte ben hep aynı hataya düşüyorum acele ediyorum hemen kapılıyorum.ne denediysem olmadı insan mutlu olmak istiyo hzur bulmak istiyo aşık olmak istiyo..hepsi farklıymış gibi geliyo sonra gercek yüzlerni görüyorum..zaten o yüzden fikir almak istedim mesafe koymalımıyım diye..yine aynı şeyi yaşamamak için

Adetleri filan çok farkli, hatta ilk tanişmamizda arkadaş sormuştu Tomris güzel mi diye kafasini geriye kaldirdi. Bende saydiriyorum vay efendim sen tipine bak filan diye meğer onlarda bu beğendim demekmis :KK76:
Neyse ya çenem düstü, iyi dusun karar ver arkadasliklari on numara olabilir ama ilerisi bilemiycem :KK52:

yok yok söyleyin:) ne gibi adetleri varki mesela bildiğiniz?ya çok efendi nadir bulunan bi erkek gibi görünüyo ama yoksa bana mı öyle gösteriyo:KK17: neyse sonuç olarak bu konuşmalara biraz ara vereyim öylemi en azından o mesaj atsın niyeti belli olur sanırım zmanla.

işte ben hep aynı hataya düşüyorum acele ediyorum hemen kapılıyorum.ne denediysem olmadı insan mutlu olmak istiyo hzur bulmak istiyo aşık olmak istiyo..hepsi farklıymış gibi geliyo sonra gercek yüzlerni görüyorum..zaten o yüzden fikir almak istedim mesafe koymalımıyım diye..yine aynı şeyi yaşamamak için
Sürekli arayış içinde olursanız yanılma ihtimaliniz artar zaten. Huzuru mutluluğu neden sadece aşkta arıyorsunuz. Herşeyin bir zamanı vardır. Sabırlı olun. Başka şeylere yönelin.

yok yok söyleyin:) ne gibi adetleri varki mesela bildiğiniz?ya çok efendi nadir bulunan bi erkek gibi görünüyo ama yoksa bana mı öyle gösteriyo:KK17: neyse sonuç olarak bu konuşmalara biraz ara vereyim öylemi en azından o mesaj atsın niyeti belli olur sanırım zmanla.
Efendiliklerine lafim yok bak o konuda kesinlikle oyleler. Benimde bi ara pek ilgimi çekmişlerdi konuşmuştum.. Ama kendi ulkelerine donmek istiyorlar ve senden bunu kabul etmeni bekliyorlar. Benim arkadasin anne babasi da doktordu.
O kadar ilgiliydi ki skilmistim ben.
Eğer gerçekten hoşlandiysan onlar dünden razi :KK14:
Hi bence konusmanin sakincasi yok aksine ondan oğrenebilirsin. Ben hep sorardim merak ettiğim her seyi. Sende bu sekilde taniyabilirsin. Hatta bizi de haberdar et mevzulardan :)

Eski konularınızı okudum. İlla hayatınızda birisi olmak zorunda mı?

Eski konulara ben de göz attım da benim aklıma başka bir şey takıldı, daha önce beraberlik yaşamış olmanız sadece sizi ilgilendiren bir durum; neden iki de bir önünüze çıkana anlatıyorsunuz ki? Bu bence dürüstlükle alakalı bile değil, geçmişi zerre takan bir insan olmamama rağmen iki günde tanıdığım bir erkek bana geçmişinde biriyle beraber olduğunu vs. anlatsa "derdi ne ya bunun??" deyip sinsice uzaklaşırım. Bu şekilde devam ederseniz aynı şeyleri yine yeni yeniden yaşayacaksınız. Bekarete önem vermeyen erkeği aramak yerine, karakterinize kişiliğinize önem verip bu konuyu konuşulmaya değer dahi görmeyecek birini bulun. Bu da konuyu laps diye sizin açmanızla olmaz.

Zenci erkekler de hep aynı şekilde düşünen bir organizma gibi hareket edecek değiller bu arada, yol yakınken kendisiyle konuşarak zaten düşüncelerini rahatça öğrenebilirsiniz.

Elin afrikasinda ne işin var be güzelim. ÜSTELİK aşık da değilsin .Olmayacak dua ya amin denmez.olmaz yapamazsin,yarın ülkeme gidecem der.Buradaki yaşam orada bulamazsın bunalıma girersin, orada hasta olsan all korusun kötü günler yaşasan türkiye ye haber gelene kadar yıl geçer.

Efendiliklerine lafim yok bak o konuda kesinlikle oyleler. Benimde bi ara pek ilgimi çekmişlerdi konuşmuştum.. Ama kendi ulkelerine donmek istiyorlar ve senden bunu kabul etmeni bekliyorlar. Benim arkadasin anne babasi da doktordu.
O kadar ilgiliydi ki skilmistim ben.
Eğer gerçekten hoşlandiysan onlar dünden razi :KK14:
Hi bence konusmanin sakincasi yok aksine ondan oğrenebilirsin. Ben hep sorardim merak ettiğim her seyi. Sende bu sekilde taniyabilirsin. Hatta bizi de haberdar et mevzulardan :)

peki..çok teşekkür ederim yaşayan birinin ağzından dinlemek çok farkediyo gerçekten:KK52:evet zaten ben sürekli soru soruyorum ama o türkçe konuştuğumzda azcık sessiz kalıyo:) bu o kadar ilgili değil konuştuğumuz zaman tamam iltifat ima falan oluyo ama çok ders çalıştığı için pek ilgili diyemem zaman ayrmıyo cok cok..kendi ülkesne dönme meselesini de sordum uzmanlık falan varya daha o zamana kadar burda sonra belki dönerim belki dönmem diyo:KK19::KK68:peki boyut atlarsak yazcam buraya..evet ilk konuşmamızda daha çok güzelsin falan dedi noluyoruz dedim gerçekten de dünden razılar ama karakteri çok hoş yaaaa tam araığım kişi bu sefer gercekten öyle bide afrikada sevgilisi çıkıyomuş:KK53:neyse teşekkürler tavsiyeler için:) ama son bi soru sorsam:) türk erkekleri gibi bekaret takıntıları varmıdır hiç biliomusun gelneklerini bu açıdan.

Elin afrikasinda ne işin var be güzelim. ÜSTELİK aşık da değilsin .Olmayacak dua ya amin denmez.olmaz yapamazsin,yarın ülkeme gidecem der.Buradaki yaşam orada bulamazsın bunalıma girersin, orada hasta olsan all korusun kötü günler yaşasan türkiye ye haber gelene kadar yıl geçer.

orası öyle de..ama ya düşündüğüm gibi biriyse değmezmi gitmeye:( bide müslümanlığı benden çok daha güzel yasayn biri o da çok etkiledi.ama söyledikleriniz de çok doğru annem de şakayla karışık aynı şeyi söyledi:)

Back
X