• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış bi adım atmak istemiyorum..

peki..çok teşekkür ederim yaşayan birinin ağzından dinlemek çok farkediyo gerçekten:KK52:evet zaten ben sürekli soru soruyorum ama o türkçe konuştuğumzda azcık sessiz kalıyo:) bu o kadar ilgili değil konuştuğumuz zaman tamam iltifat ima falan oluyo ama çok ders çalıştığı için pek ilgili diyemem zaman ayrmıyo cok cok..kendi ülkesne dönme meselesini de sordum uzmanlık falan varya daha o zamana kadar burda sonra belki dönerim belki dönmem diyo:KK19::KK68:peki boyut atlarsak yazcam buraya..evet ilk konuşmamızda daha çok güzelsin falan dedi noluyoruz dedim gerçekten de dünden razılar ama karakteri çok hoş yaaaa tam araığım kişi bu sefer gercekten öyle bide afrikada sevgilisi çıkıyomuş:KK53:neyse teşekkürler tavsiyeler için:) ama son bi soru sorsam:) türk erkekleri gibi bekaret takıntıları varmıdır hiç biliomusun gelneklerini bu açıdan.
Rica ederim :KK15:
O konuda hiç bi fikrim yok :KK12:
Hadi bakalim umarim guzel haberler aliriz

Dindar bir muslumansa bekarete onem veriyor olabilir.
Ama bizimkiler sadece tahmin, sen ona bu konudaki fikrini sorabilirsin.
Afrikada yasamak cok dusundurucu, bambaska bir kultur, bambaska bir ulke.
Ancak zamanla sen bunun kararini verebilirsin.
Zamana yay, tanimaya calis, gozlemle her seyi.

Ben senin biraz aceleci olduğunu düşünüyorum.
Yaşın daha küçük sabırlı ol.
Oldurma ile olmamalı böyle şeyler su gibi akmalı ;)

Eski konulara ben de göz attım da benim aklıma başka bir şey takıldı, daha önce beraberlik yaşamış olmanız sadece sizi ilgilendiren bir durum; neden iki de bir önünüze çıkana anlatıyorsunuz ki? Bu bence dürüstlükle alakalı bile değil, geçmişi zerre takan bir insan olmamama rağmen iki günde tanıdığım bir erkek bana geçmişinde biriyle beraber olduğunu vs. anlatsa "derdi ne ya bunun??" deyip sinsice uzaklaşırım. Bu şekilde devam ederseniz aynı şeyleri yine yeni yeniden yaşayacaksınız. Bekarete önem vermeyen erkeği aramak yerine, karakterinize kişiliğinize önem verip bu konuyu konuşulmaya değer dahi görmeyecek birini bulun. Bu da konuyu laps diye sizin açmanızla olmaz.

Zenci erkekler de hep aynı şekilde düşünen bir organizma gibi hareket edecek değiller bu arada, yol yakınken kendisiyle konuşarak zaten düşüncelerini rahatça öğrenebilirsiniz.

ya aslında şu an ondan daha önemli sorunlar var zaten önümde..ona geçmişimi anlatmak için değil aslında..onlarda türkiyedeki gibi evlenince niye bakire değilsin diye soran bi toplumsa bende ona göre yolumu ayırayım.. tek nedeni bu.iş ciddiye binince öğrenmiyim bunu:KK51:

Aşk yaşamın içinde olur.Yaşam aşkın içinde olmaz.Yaşamın iyiyse ,paran evin araban arkadaşların, hatta gidecek sineman hamburgercin varsa bunların içinde aşk olur.Afrika da bunlarolacak mi ki askin olene kadar olsun.Gene diyorum hasta olsan olsn allah saklasin annen duyan kadardır yıl geçer. DİĞER meseleyi düşünüyorsan kimseye geçmişini anlatmak zorunda değilsin. HERŞEYİN çaresi var.
AMA aşığım onsuz yapamam diyorsan hayırlı olsun mutlu ol.

ya aslında şu an ondan daha önemli sorunlar var zaten önümde..ona geçmişimi anlatmak için değil aslında..onlarda türkiyedeki gibi evlenince niye bakire değilsin diye soran bi toplumsa bende ona göre yolumu ayırayım.. tek nedeni bu.iş ciddiye binince öğrenmiyim bunu:KK51:

İşte o yüzden 1 aylık ilişkiyi ciddiye bindirmeye çalışmayın annemle tanıştırıcam muhabbetleri vs. bu aşamada çok gereksiz. Zamana yayın, olaylar veya kültürler hakkında genel olarak konuşurken kendinizi araya katmadan fikrini öğrenin. Türkiyedeki esas olay evlendikten sonra "neden bakire değilsin?" diye soran erkek mi, yoksa bakire olmadığını anladığında bu aptalca soruyu sorabilen dümbükle evlenen bacılarımız mı? orası çok tartışılır bir konu.

Afrikalı Müslümanlar çok bağlı dinlerine, Türklerden daha bağlı olabilirler hatta.
Bu yüzden bekaret konusunu takar diye düşünüyorum.
Yani aslında bir Türkten çok da farkı yok, yabancı olarak bakma bence.
Veda Hutbesini attıysa çevirmen için, yarın bir gün kapanmanı da isteyebilir.
Bilmiyorum, benim gözümü korkutuyor böyle erkekler.

Afrikalı Müslümanlar çok bağlı dinlerine, Türklerden daha bağlı olabilirler hatta.
Bu yüzden bekaret konusunu takar diye düşünüyorum.
Yani aslında bir Türkten çok da farkı yok, yabancı olarak bakma bence.
Veda Hutbesini attıysa çevirmen için, yarın bir gün kapanmanı da isteyebilir.
Bilmiyorum, benim gözümü korkutuyor böyle erkekler.
zaten kapalıyım problem yok:) evet cok baglı gercekten.hayırlısı artık.

Üşenmedim eski konularınıza göz attım.
Daha öncede sürekli bir nasibim bu hissediyorum durumundasınız.
Bu bekaret olayının sizi çok sarstığını düşünüyorum.
Pisiklojik olarak sıkıntı var.
Vereceğiniz kararların sağlıklı olması çok zor.
Imkan yaratıp önce pisikolojinizi toparlayın.
Herkes evlenmek zorunda mı?
Hayatınızı evlenme ekseninde acilen çıkarmanız gerek.

konu çok hoşuma gitti yaw hatta kendi kendime bebişlerinizin hayalini kurdum sütlü kahve sütlü kahve.:KK70:
mesafe konulacak bır durum yok bence tıp okuyanlar sahıden 24 saat ders çalışıyor en tembeli bile. zamanı yoktur

Kapalıysanız bekaretle ilgili ne sıkıntınız olabilir ki? :)
Anlamadım?o manada demedimki bi cümlede kapanmanı isteyebilir demişsiniz bende zaten kapalıyım dedim.bekaretle ilgili geçmişten gelen sıkıntılarım var vicdan azabı çekmem gibi.

konu çok hoşuma gitti yaw hatta kendi kendime bebişlerinizin hayalini kurdum sütlü kahve sütlü kahve.:KK70:
mesafe konulacak bır durum yok bence tıp okuyanlar sahıden 24 saat ders çalışıyor en tembeli bile. zamanı yoktur
çok hırslı zaten :) ama bi 5 dk bana da mesaj atsa fena olmazdı:)ben atınca iltifatları yardırıyo ama kendi nadir atıyo ağırdanmı satıyo anlamadımki erkklerin türkü de zencisi de aynı demekki:KK45: bebişler hoş olur ya :KK70:

Üşenmedim eski konularınıza göz attım.
Daha öncede sürekli bir nasibim bu hissediyorum durumundasınız.
Bu bekaret olayının sizi çok sarstığını düşünüyorum.
Pisiklojik olarak sıkıntı var.
Vereceğiniz kararların sağlıklı olması çok zor.
Imkan yaratıp önce pisikolojinizi toparlayın.
Herkes evlenmek zorunda mı?
Hayatınızı evlenme ekseninde acilen çıkarmanız gerek.

evet farkındayım..çabalıyorum aslında baska ugraslar kurslar falan..ama bi süre sonra basladığım yere geri dönüyorum..

eski konularina baktim..kafan karman cormanken neden bi iliskiye baslamayi dusunuyorsun ki?
guney afrikalilar dindardir,erkek egemendir..
eger dert ettigin sey bekaretinse sacmalama derim..
bir zar parcasi senin tum bedeninden ruhundan onemli mi?
gelinlere bakamiyorum filan demissin..Allah askina bugun cogu insan evlenmeden once cinsel anlamda biseyler deneyimlemis oluyor,kimse kimseyi kandirmasin bu konuda...
oyuzden kendini kirli filan hissetme,tertemizsin sen..

eski konularina baktim..kafan karman cormanken neden bi iliskiye baslamayi dusunuyorsun ki?
guney afrikalilar dindardir,erkek egemendir..
eger dert ettigin sey bekaretinse sacmalama derim..
bir zar parcasi senin tum bedeninden ruhundan onemli mi?
gelinlere bakamiyorum filan demissin..Allah askina bugun cogu insan evlenmeden once cinsel anlamda biseyler deneyimlemis oluyor,kimse kimseyi kandirmasin bu konuda...
oyuzden kendini kirli filan hissetme,tertemizsin sen..
bilmiyorum belki artık mutlu olurum diye düşnüüyorum galiba..aynen öyle ama millet kendini temize çıkarmayı o kadar iyi biliyoki..dert ettiğim sey bekaret değil tam anlamıyla..sadece bunu yapmamış olmayı çok isterdim pişmanım zamanında yasasaydım daha güzel olurdu..

Back
X