- 24 Mayıs 2014
- 1.434
- 761
- 83
Yok birde soruyo döneyimmi diye kırıcıda olmıycaz ee yaptıgına alkışmı tutalım napalım yaniYok onun niyeti karısını boşatıp kendi nikah kıydırmak![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok birde soruyo döneyimmi diye kırıcıda olmıycaz ee yaptıgına alkışmı tutalım napalım yaniYok onun niyeti karısını boşatıp kendi nikah kıydırmak![]()
Evet haklısın canım :)senin gibi pesinfikirli olan birinede cevap vermeye değmez ama yazıyım yuva yıkmadım esine dön dedim sürekli sorunlar çözülür yuvanız bozulmasın dedim her dafasında tanımadan konusma beş para etmeyen SENSİN
Doğru ama bazen mantıksızlasiyo bide alişkanlık var ama bana zaman lazım galibaEvli barklı adamın kokusunu boşverin. Zamanla bu hisler geçer. Geri dönmeyin mutlu bir son çıkmaz bu durumdan.
Birde ben karına dön dedim diyo ya ne kadar iyi kalpli bir insanYok birde soruyo döneyimmi diye kırıcıda olmıycaz ee yaptıgına alkışmı tutalım napalım yani![]()
bu ssenin vazifen değil ki..adamla görüşmeyecektin gerisi onun sorunu.. adamla görüşüp eşiine dön demenin mantığı yok ancak vicdan hafifletmeye çalışmak...senin gibi pesinfikirli olan birinede cevap vermeye değmez ama yazıyım yuva yıkmadım esine dön dedim sürekli sorunlar çözülür yuvanız bozulmasın dedim her dafasında tanımadan konusma beş para etmeyen SENSİN
Vaooooov ne kadar temiz kalpli ve yardımsever bir ikinci kadınla karşı karşıyayız.senin gibi pesinfikirli olan birinede cevap vermeye değmez ama yazıyım yuva yıkmadım esine dön dedim sürekli sorunlar çözülür yuvanız bozulmasın dedim her dafasında tanımadan konusma beş para etmeyen SENSİN
Ciddi misiniz ?Döneceksen de boşanmasını bekle öyle dön.. Adama da soyle.. Bana gore bosanmayacak çünkü sana anlastırmıs ve alıtırmaya calısmıs aslında "esımı bıraz sevıyorum" dıyerek.. O yuzden sart koy ve bosan oyle gel de.
alkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorumYok birde soruyo döneyimmi diye kırıcıda olmıycaz ee yaptıgına alkışmı tutalım napalım yani![]()
evet inandim ona büyük bi saflık yaptımNasıl bir boşluktaysan artık,uçurumu göremiyorsun...
Lütfen güvenmeyin şu adamların süslü cafcaflı laflarına artık.
ne zamandır berebersiniz?alkısı kendinize tutun ne yapsam diye sordum danıştım illa dönücem demedim üzgünüm aliştım napsam nasıl unutsam diyorum
Doğru ama bazen mantıksızlasiyo bide alişkanlık var ama bana zaman lazım galiba
klasik evli erkek itemi. evliyim ama kağıt üzerinde boşanacağım işte eşimle aynı evdeyiz ama çocuklar için devam ediyor evliliğimiz yok yalnız yatıyorum bla bla...Mrba arkadaslar o kadar üzgünümki yazmaya bile mecalim yok abartıyorum belki ama kalbim gerçekten söz dinlemiyor bi gün böyle seyler yazıcağım aklıma bile gelmezdi saçmalık ne kalbi falan derdim hatta güçlüydüm ama şuan mantğım gitmiş gibi düzgün karar veremiyorum 3 ay önce biriyle tanıştım daha doğrusu o tanışmak istedi basta yasını söylemedi bana neyse sonradan 40 yasinda ve Evli hatta 3 çocuklu olduğunu ama bosanıcağını söyledi 1 yıldır ayrı yaşıyormus anlattı bana ilk görüsmeleri ailem biliyodu bende öğrendikten sonra devam edemiceğimizi söyledim kapımda bekledi gece gündüz bende ısrarlarına dayanamadım ve görüstüm zaten evde yalnizdim boşluktaydim her görüsmede israrala yine görüsmek istedi ailem öğrendi ve büyük tartismalar yasandı ama ben gene israrına dayanamadım ve gizli görüstüm birzda yakınlastı bana ve çok pismanım böylece 2 ay gecti ben her msjda her görüsmede unut dedim ama bitiremedim en sonlarda esini hala birz sevdiğini söyledi laf arasında ama aynı evde yasayamıyoruz falan zırvaladı ve dün bana seni oyalayamam sorunlrım var seninde öyle ama senide seviyorum dedi( benimki ailem vermez ona bosansa bile kaç dedi bende kacmam) yani konusmayalım anlamında bende ona sil beni yazma sakın karsıma çıkma bidaha dedim ama çok üzgünüm boşluktayım her dakika konusuyoduk nereye baksam o var onun kokusu geri dönsem imkansiz bi ilişki gel diyo oda istiyo ama kaçamam daha boşanması var çok şey var imkansiz benim gururumda var o msjdan sonra dönememde evde duramıyorum içim sıkılıyo kapıda beklemesini herseyini özledimçaresizim geri dönsemmi acaba uzun oldu bayağı kusuru bakmayın cevap yazarken kırmayın lütfen ne zaman ne yaşicağınızı bilemezsiniz
yalnizim arkadasim yoktu e her dakikada onunla konusunca alısıyo insanSadece 3 ay önce tanıştığın bir adam için mi
nereye baksan o, kokusu falan..
Bizim kızlarımız melankoliye aşık bence adam hikaye..
Ciddiyim, noldu?Ciddi misiniz ?