8-9 aydır biriyle birlikteydim uzaktan yasanan ilişkilerden ama onun bana yaptığı saygısızlıklardan dolayı bunu bitirdim... aileminde onay vermedği benm de çok çok büyük bir aşkla bağlı olmadığım bir ilişkiydi zaten hakaret yemeyede daha fazla dayanamazdım.. gel gelelim konuya bnm lise aşkım ve lise biteli 5 yıl oldu hala kopamadığım arkadasım......... hala benle birlikte olmak istiyo zaten hiç bi zaman bundan vazgecmedi.. işin tuhafı bende istiyorum ama bi tarafımda istemiyor;ama bu istemeyen tarafım neden istemiyor bunun acıklamasını yıllardır kendime yapamıyorum.. ben ona gidicem buna karar verdim çünkü yasamadan iyi mi kötü mü bi karar verdim bunu bilemem yasamak lazım... ama daha bi ilişkiden yeni çıktım (gerci o bunu bilmiyor) daha cok yeni bi ilişkiden çıkmam onunla ask yasamama engelmi.. üstelik bana hakaret etmiyo nerdesn diye sorduğumda sanane demiyo bana her fırsatta sözleriyle değil hareketleriyle değerli olduğumu hissettiriyo.. bir kız arkadasıyla bulussa bile hayatım ben gamzenin elifin vs.. (artık kimse) telefonu acıyo ve bana söylüyo hatta telefonu kapatırken sewdiğini bile söylüyo.. ya ben napıym off yanlıs mı yapıorum ne öyle erkek meraklısı gibi.. ama zaten bi o olmustu bi ailemin istemediği çocuk.. baskada olmadı bunlada kopamıyoruz