yanlış bişey mi yapıyorum....

behaftet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
103
0
26
Ankara
8-9 aydır biriyle birlikteydim uzaktan yasanan ilişkilerden ama onun bana yaptığı saygısızlıklardan dolayı bunu bitirdim... aileminde onay vermedği benm de çok çok büyük bir aşkla bağlı olmadığım bir ilişkiydi zaten hakaret yemeyede daha fazla dayanamazdım.. gel gelelim konuya bnm lise aşkım ve lise biteli 5 yıl oldu hala kopamadığım arkadasım......... hala benle birlikte olmak istiyo zaten hiç bi zaman bundan vazgecmedi.. işin tuhafı bende istiyorum ama bi tarafımda istemiyor;ama bu istemeyen tarafım neden istemiyor bunun acıklamasını yıllardır kendime yapamıyorum.. ben ona gidicem buna karar verdim çünkü yasamadan iyi mi kötü mü bi karar verdim bunu bilemem yasamak lazım... ama daha bi ilişkiden yeni çıktım (gerci o bunu bilmiyor) daha cok yeni bi ilişkiden çıkmam onunla ask yasamama engelmi.. üstelik bana hakaret etmiyo nerdesn diye sorduğumda sanane demiyo bana her fırsatta sözleriyle değil hareketleriyle değerli olduğumu hissettiriyo.. bir kız arkadasıyla bulussa bile hayatım ben gamzenin elifin vs.. (artık kimse) telefonu acıyo ve bana söylüyo hatta telefonu kapatırken sewdiğini bile söylüyo.. ya ben napıym off yanlıs mı yapıorum ne öyle erkek meraklısı gibi.. ama zaten bi o olmustu bi ailemin istemediği çocuk.. baskada olmadı bunlada kopamıyoruz :(

Ben de istiyorum ama bir tarafim istemiyor demissiniz. Ancak su an zaten sevgili olmussunuz, neyi istemiyorsunuz onu anlayamadim??

Hesap sormalar, hesap vermeler, sevdiginj soylemeler, bunlar bir iliski icindeyken yasanir genelde.

Erkek meraklisi olmakla hic alakasi yok. Belli ki duzgun biri karsinizdaki. Yasayin gitsin, ne kaybedeceksiniz?

Ben de istiyorum ama bir tarafim istemiyor demissiniz. Ancak su an zaten sevgili olmussunuz, neyi istemiyorsunuz onu anlayamadim??

Hesap sormalar, hesap vermeler, sevdiginj soylemeler, bunlar bir iliski icindeyken yasanir genelde.

Erkek meraklisi olmakla hic alakasi yok. Belli ki duzgun biri karsinizdaki. Yasayin gitsin, ne kaybedeceksiniz?

hayır hayır sevgili değiliz.. böyle bir insan yani birlikte olduğumuz zamanki tavrını söylüyorum ben ki hala öyle.. bilmem sanki 2 gün gecmeden sevgili yaptı kendisine yuh.. derler ya ben de bunu diyen insanlardandım şimdi basıma geldi tuhaf oluyorum..

Sürekli bi kıyas içinde olduğunuza göre bence ikincisini de sevmiyorsunuz

Sadece 'iyi' biri olması onu sevdiğiniz ya da onunla birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmiyor

Eskisini unutmak adına konuşuyorsunuz ama

Sevmediğiniz birini boşuna umutlandırıyorsunuz

İstemem yan cebime koy yaparak

''En azından bana hakaret etmiyor'' bir ilişkinin başlaması için yeterli bir sebep değil.
Ama size kendinizi önemli hissettirmesi, değer vermesi,duygularını ifade etmesi sizinde hoşunuza
gidiyorsa ve ona karşı boş değilseniz yaşayın.
Sizinki biraz sanki elimin altında böyle biri var, e bana değerde veriyor bari bunla beraber olayım gibi olmuş.

Sürekli bi kıyas içinde olduğunuza göre bence ikincisini de sevmiyorsunuz

Sadece 'iyi' biri olması onu sevdiğiniz ya da onunla birlikte olmanız gerektiği anlamına gelmiyor

Eskisini unutmak adına konuşuyorsunuz ama

Sevmediğiniz birini boşuna umutlandırıyorsunuz

İstemem yan cebime koy yaparak

''En azından bana hakaret etmiyor'' bir ilişkinin başlaması için yeterli bir sebep değil.
Ama size kendinizi önemli hissettirmesi, değer vermesi,duygularını ifade etmesi sizinde hoşunuza
gidiyorsa ve ona karşı boş değilseniz yaşayın.
Sizinki biraz sanki elimin altında böyle biri var, e bana değerde veriyor bari bunla beraber olayım gibi olmuş.

hayır ama öyle değil yani istemem cebime koy gibi değil.. sürekli bir kıyas içerisindeyim çünkü kötü şeyler yasadım ve yasamak istemiyorum tabiki herkes aynı değil ama o kıyası yapmak elimde değil.. onunlayken mutluyum sesini duyunca içimdeki tüm sıkıntılar sorular çelişkiler hepsi kaybolup gidiyor.. üstelik onun yanındayken kendimi babamın yanındaymıs gibi güvende hissediyorum.. benim şuan tek düşündüğüm şey insanların daha ayrılalı 3 gün oldu hemen birini buldu moduna girmeleri hakkımda kötü bişey düşünmeleri.... acaba hakkaten öylemi yanlıs mı daha erkenmi sadece bu düşünceler benim aklımı allak bullak eden.. sadece içimi döküyorum buraya

Yeni iliskiye başlaman yanlış değil bu cocuk cok iyi biri olabilir ama sen duygularından emin degilsen hiç başlama sana deger veriyor belli ki ne sen üzül nede o üzülsün derim ben cnm.

Back
X