Yanlış Burun estetiği

Kubiraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
13
0
36
30
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Boğaziçi Tıp Merkezinde Necdet Uçar a ameliyat oldum.Hem nefes alma problemim vardı hem de olmuşkende estetik de olsun dedim fakat burnumdan hiç memnun kalmadım.Burnumun tam ortasında delik var dikiş izi var.Alt kısmı aşağıda burnumun içi görünüyor nefes alma problemi devam ediyor estetik açısından da sağlık açısınsan da vasat durumdayım.Tıp merkezi kapatılınca Dr Leventte başka bir özel hastaneye geçmiş.Gidip konuştum.Önceki yerden paramı bile vermediler ben sorumlu değilim ikinci ameliyatı yapayım ama burası çok para istiyor gibilerinden yakındı yardımcı olmadı Kısacası Necdet Uçar pişmanlıktır sakın ameliyat olmayın ona ben yandım siz yanmayın.Estetik olarak da sağlık olarak da burnum vasat durumda yamuk burunla dolaşıyorum.kısmetse 2.ameliyatımı olacağım bu doktor yüzünden.Umarım daha iyisi olur

Benim burnumu da epey oydu dolgu ile doldurttum burun kanadini. Ayrica sivilce gibi cikinti var oraya igne de yapti guya ama sonuc yok. Kotu bir doktor kesinlikle

Tazminat talep etme hakkınız olduğunu unutmayın bu gibi basarisiz operasyonlara karşı. Yardimci da olabilirim

Back
X