Yanlış düşünen kim??

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
Erkeği erkek kılan
Kızlar sizlere bi olay anlatcam herkesten farklı değişik fikirler yorumlar çıkacak,şu anda benim arkadaşımlan olduğu gibi.oda kk ye uye ve biz bu konu adı altında cıt kaldığımız düşüncemizi belirteceğiz..

Bu hafta sonu ben serap ve özlem adapazarına özlemin köyüne gittik.köydede sözlüsü vardı.ailesi ile oda gelmişti.bizde msafir olarak gittik.herşey çok güzel di meyva ağacları sakarya nehri doğal ortam..gezdik ettik.neyse pazar günü babalar günü idi.özlemin babasına mezar ziyareti yapalım dedik.mezarlıkve köy arasında 1 saat kadar mesafe vardı.sözlüsününde arabası vardı.araçı benzinlikte durdurdu ve özlemden mazot parası aldı.ben olaya normal bakıyorum olabili dedim.bu arada çocuğun hali vakti yerinde.bu arada kızımız çok güzel çocuğa göre ve iyi bir mesleği var.çocukta daha evvel 2 evlilk yapmış.birincisinden 9 yaşında bir kızı var.çocuğun ailesi çok iyi ve özlemin hemşerisi.kız çocuğuda çok tatlı.ben bile alıp bakarım.sorun şu arkadaşım serap arasında.serap dedi şaka gibi ya özlemden benzin parası aldı.bende normaldir dedim.serap ya olmaz erkek adam elini cebine atmaz mı.serabın eşi gene bizlen hafta sonu şileye gitmiştik.adam elimize cebimize attırmadı.belki çoğunuza saçma gelecek ama hangimiz doğru düşünüyor.özlem zaten kızının her değini yapar.istediğini alır.

Hayat müşterek dicenizde serap nie böle katı düşünüyor.bana o sen bu kafaylan dedi.bende seraba diyorum ki.ben çıktığım erkeklen bişeyler yaşamıyorsam ki yaşamam (öpüşme sevişme vs)
bazen ben ısmalarım çünkü parası haramdır.ama yaşarsam eğer belki beklerim.herkes kendi düşüncesinde ve seraplan tartışıyorz.özlemde ona hak veriyor bazende bana.

Kızlar özlem kime inansın.sizneye inanısınız peki.

şimdiden tşkler yorumlarınız için.

sonuçta bu insanlar çıkmıyo, yüzeysel bi flört değil bu sözlüler diyosun, kızıyla özlem çok güzel geçiniyo falan diyosun yani iş o kadar ciddi
bence bu durumda adamın özlemin babasının mezarına gitmek için, bi saatlik yol için özlemden benzin para alması acccayip anormal

ama yüzeysel bi ilişki olsaydı olabilir derdim

Son düzenleme:
Her ilişki kendine özgüdür.

Bazen çiftler senin param benim param diye ayırmadan ortaklaşa harcar.

Eğer o tür bir ilişkileri varsa gayet normal ama yok özellikle senin bababın mezarına gittim benzin yaktım ver parasını demeye getirdiyse Özleme söyle o adamdan hayır gelmez.

canım benim arkadaşım nişanlıydı 2yıl önce, arkadaşım işten ayrılmıştı erkek arkadaşı çalışıyordu düğüne 4 ay falan kalmıştı bir yere çay içmeye gitseler dahi çocuk bizim kıza param yok diyormuş tost yeseler çay içselerde nişanlısı değil bizim kız ödüyormuş sürekli paraları, çocuk cahil desem değil 28 yaşındaydı ve çalışıyordu, nişanlısıyla buluşmaya geleceğini ailesi biliyor en azından aile sorar oğlum paran varmı cebinde die aileside kendiside düşüncesiz insanlardı sonuç düğüne 2 ay kala nişan atıldı sürekli kafelerde kıza ödedeten adam demiş ki evlendikten sonrada iş bulamassan çalışmazsan ben seni bakamam böyle kişiliksiz insanlar olabiliyor 2 yıllık sevgiliydiler 1 yıl nişanlı durdurlar düğüne 2 ay kala ayrıldılar, benimde 3 yıllık birlikteliğim var temmuzun 3ündede kısmetse nişanım var erkek arkadaşım bir yerlere gittiğimizde kesinlikle benim paramı kabul etmez fakat bazen bozukluk gerekir o zaman sorar bana varmı sende die bunada takılmam pek fazla bazende ben ısrar ederim lütfen sinema biletleri benden yada bu gün yemeğimiz benden die çokta pasif olup sürekli karşımızdakinden beklememeliyiz bence arada bizde jestler yapsak bu sorun olmaz bence

afedersiniz ama öpüşme sevişmeyle hesap ödemenin ne alakası var anlayamadım.belki o anda sözlüsünün üzerinde para yoktu:44::44:

keşke öpüşme falan demesydim.şu anlamda hani bi erkeklen yaşamışlığın yoksa birşeyler beklemezsin ama sen gerçekten sevgilisi olduysan o zaman değişir düşüncesindenim ben.üzerinde kimsenin parası olmasada özlemin kredi kartı vardı.elbet bir erkektede bulunu dimi canım.oanlamda dedim

aynen arkadaşım sende serabın düşüncesisindensin.ben biraz yumuşak düşündüm hayat müşterek dedim.

İnsanlar arasındaki para ilişkileri farklıdır.Bazı erkek elini cebine atmayacaksın der,bazısı ortak harcar.Belki o an için adamın üzerinde para yoktu yani hesaplamadığı bir şeydi ve öyle oldu. Sonuçta işin iç yüzünü bilemeyiz.Ama diğer arkadaşların da belirttiği gibi senin işin için bu yolu gidiyoruz benzini ödersin durumu varsa hiç düşünecek bir şey yok,yol vermeli o arkadaşa

Canım kızlarında dediği gibi eğer sözlüsü senin babanın mezarına gidiyoruz deyip para istediyse gerçekten çok büyük ayıp etmiş.Ama dediğin gibi yaşanmışlık olayında ben kesinlikle senin gibi düşünmüyorum.Bana göre yaşanmışlıkla eşinden bi beklentinin olmasının (para konusunda) hiçbir alakası olamaz.

valla arkadaşlar benim nişanlım, beni babamın mezarına(allah korusun) götürüyo diye benden benzin parası istese çok bozulurdum

yok ben bozulmam seve seve veririm diyen kaç kadın çıkar merak ediyorum

bi de işin manevi derinliği var baba mezarını ziyaret... eğlenmeye gidilmiyoki, ya da özlem bi arkadaşına altın gününe gitmiyo, gerçi yine fark etmezde, en azından mezar ziyareti için benzin parası istemeseydi

ne bileyim tuhaf geldi

Son düzenleme:

aslında arkadaşım özlem tek ve otobüslen gidecekti mezarlığa.biz dedik çocuğun arabası var o götürsün.çocukta tamam dedi.bizde takıldık.düşünsenize kız babasına görmeye gitti başında ağladı bizde öyle.çok duygusal bir günüydü.neyse çocuk benzinlikte durdu.resmen kızdan bekledi.çocğun parası olmasa bile kredi kartı vardı.çünkü annesine bişeyler almıştı.odan biliyoruz.serap o anda o durum karşışında vay anasını dedi.o kadar kız şaşırdı yani.

olayın başrolleri sorun yaratmamış onların derdide sizi germiş
belki sevişiyolardır ondan ödüyodur..
ay töbe töbe..
arada senin paran benim param meselesi yaratcak insanlar olsalardı sözlenmezlerdi heralde.

Ya bence ayıp etmiş para almaması gerekirdi.Madem parayla gidecekler taksi falan tutsaydınız.Parası olamasa versin ama parası varken sözlüsünden para alması hoş değil.

yok canım bizi germedi bizim başımıza gelse naprdık die olaya baktık.serap farklı ben farklı düşündük.ve bu laflarımızı özlem duymadı.ama annesine söylemiş özlem.oda zaten ben istemiyordum baban tanıyor die razı gelmiştim.adam 2 evliliğe ve bir çocuğa ragmen böyle birşey yaptıysa benim kızımda 3.cüsü olur demiş.birde farklı bir boyut daha var.özlemin anneden kalcak bi evi var.çocuğun annesi ikiniz çalışır ev alırsınız o evi satıp demiş.bunuda bugün özlem anlattı bize.

özlem çok seviyor galiba bu adamı..
2 evlilik yapmıs..
maddiyatı geçtimde..
2 evliliğindede suç kadınlardamıymış?
belki kadınların parasını yemeye çalıştığı için bitmiştir evlilikleri.
hem adamın ailesininde kızın evini satmalarını düşünmeleri çok ilginç.

sadece arabadaki para istemesi meselesini yaşasaydım garipsemezdim ben olsaydım gayet normal..
ama bak bu ev meselesi falan şüphe yaratır..

aslıdan özlem adamı sevmiyor aşık falan değilim diyordu.o kzını seviyor.görseniz.anne sevkatinden uzak.bir deçocuk sessiz sakin aldatan bir tip gibide değil.ilk evliliği dediklerine göre daha kızı beşikteyken evde bir adamlan yakalanıp bitiyor.diğerinede kız ailesine düşkünmüş.annem babam diyormuş hep.duyduklarımız bunlar.birde özlemin yaşı geldi.evlenmek istiyor

ee kızını seviyorum yaşımda geldi evleniyim demek olur mu hiç..
benceakadaşınızla konuşun..
aynı evi aynı yatağı paylaşıcak o insanla..
bir ömürgeçer mi sevmeden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…