Kizil_kiz Biri yanımda diğeri Canımda Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 451 184 33 33 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #1 Kızlar nezleyim ve yanlış antibiyotik içmişim dünle bugun olmak üzere 2 tane bi sorun olur mu yeni fark ettim
Kızlar nezleyim ve yanlış antibiyotik içmişim dünle bugun olmak üzere 2 tane bi sorun olur mu yeni fark ettim
filmdelisi Nirvana Kayıtlı Üye 8 Mart 2015 25.150 En iyi cevaplar 1 81.393 798 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #2 Doktorunuza danışın yarın. Antibiyotik riskli bir durum.
S Sermin3694 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 1.368 391 123 35 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #3 Kizil_kiz .!.: Kızlar nezleyim ve yanlış antibiyotik içmişim dünle bugun olmak üzere 2 tane bi sorun olur mu yeni fark ettim Genişletmek için tıkla... Hangi antibiyotik gebelik kategorisi ne bakın b İSe endiselenme c ise de sıkıntı olmuyor ama iki durum daha da doktoruna sor
Kizil_kiz .!.: Kızlar nezleyim ve yanlış antibiyotik içmişim dünle bugun olmak üzere 2 tane bi sorun olur mu yeni fark ettim Genişletmek için tıkla... Hangi antibiyotik gebelik kategorisi ne bakın b İSe endiselenme c ise de sıkıntı olmuyor ama iki durum daha da doktoruna sor
Kizil_kiz Biri yanımda diğeri Canımda Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 451 184 33 33 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #4 Eylul0638 .!.: Hangi antibiyotik gebelik kategorisi ne bakın b İSe endiselenme c ise de sıkıntı olmuyor ama iki durum daha da doktoruna sor Genişletmek için tıkla... İnfex canım 400 mg dün araştırdım baya sefalosporinler antibiyorik grubuna giriyormuş bebege zarar vermez diye okudum biraz içim rahatladı
Eylul0638 .!.: Hangi antibiyotik gebelik kategorisi ne bakın b İSe endiselenme c ise de sıkıntı olmuyor ama iki durum daha da doktoruna sor Genişletmek için tıkla... İnfex canım 400 mg dün araştırdım baya sefalosporinler antibiyorik grubuna giriyormuş bebege zarar vermez diye okudum biraz içim rahatladı
S Sermin3694 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 29 Ekim 2016 1.368 391 123 35 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #5 Kizil_kiz .!.: İnfex canım 400 mg dün araştırdım baya sefalosporinler antibiyorik grubuna giriyormuş bebege zarar vermez diye okudum biraz içim rahatladı[/QUOTE Gebelik kategorisi b canım evet Allah'ın izniyle bişey olmaz inş hamileyken içilebilen antibiyotik lerin hepsi b kategorisi zaten Genişletmek için tıkla...
Kizil_kiz .!.: İnfex canım 400 mg dün araştırdım baya sefalosporinler antibiyorik grubuna giriyormuş bebege zarar vermez diye okudum biraz içim rahatladı[/QUOTE Gebelik kategorisi b canım evet Allah'ın izniyle bişey olmaz inş hamileyken içilebilen antibiyotik lerin hepsi b kategorisi zaten Genişletmek için tıkla...
Kizil_kiz Biri yanımda diğeri Canımda Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 451 184 33 33 8 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kizil_kiz #6 Ay insallah canım yarın da randevu aldım zaten nasıl karıştırıp içtim hayret ediyorum insanın aklı duruyor derlerya hakşkaten demek ki aklım durdu bi anda Rabbim hepimisinkini saglıgıyla sıhhatiyle bizlere bagıslasın insallah
Ay insallah canım yarın da randevu aldım zaten nasıl karıştırıp içtim hayret ediyorum insanın aklı duruyor derlerya hakşkaten demek ki aklım durdu bi anda Rabbim hepimisinkini saglıgıyla sıhhatiyle bizlere bagıslasın insallah