herkese merhaba. şu sıralar pek tadım tuzum yok. neşesizim. paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. son 4 senedir hayatımda gerçek anlamda biri olmadı. sadece ileriye dönük tanımak amaçlı konuştuğum birkaç kişi oldu. ve hiçbiri de şöyle adam gibi karakter sahibi dürüst insanlar çıkmadı. haliyle hayalkırıklığına uğradım ama uzatmadım noktaladım.
bundan 1 ay önce kısa süre görüştüğüm biri oldu. ciddi niyetlerle tanıştık. artık mutlu olmak istediğini bir yuva kurmak istediğini huzurlu bir hayat istediğini söyledi. bu arada ben 31 o 35 yaşında. ondan gerçekten çok hoşlandım, uzun zaman sonra kalbimi çarptıran tek insandı diyebilirim. ilk bakışta efendi sessiz sakin kendi halinde biri olduğunu düşündüm. ama konuştukça konuştukça benim için ne kadar yanlış olduğunu anladım. bir kere ne zaman konuşsak ya dışarı çıkmış içiyor ya evde içiyor. ama sorsan bir iki bira sadece diyor, bu da benim keyfim seviyorum diyor. ama burda alkolün ne yuvalar yıktığını bizzat okuduğum için biliyorum. ileride bir evlilik olsa bu insanla her gün içecek anladım. bunun dışında özel sektörde çalışıyor, işi düzenli gibi görünse de arada şehir dışına gitmesi gereken bir iş ve kendisi son derece rahat biri. ne sahipleniyor ne değer veriyor. konuştuğumuz dönemde bir akşam telefonu sürekli meşguldü. benim aradığımı gördüğü halde açmadı tam yarım saat konuşmaya devam etti. kimle konuştuğunu sordum tabii yalan söyledi. çok sonra itiraf ettirdim ki bir kızla konuşmuş. eski bir arkadaşıymış ve uzun zaman sonra aramış kız. gece 12 de.
bu arada görüştüğümüz dönem sürekli benim tam evlenilecek kız olduğumu, benden iyisini bulamayacağını benle hiç düşünmeden evlenebileceğini söylüyordu. sürekli kişiliğime övgüler yapıyordu. bir gün sordum, peki fiziksel olarak beni beğenmiyor musun diye. yani hoşsun, tatlısın dedi. ama seksapalitem yokmuş. dişi dişi değilmişim.tabii öyle söyleyince ben neye uğradığımı şaşırdım, o kadar gururum kırıldı ki. bu arada biraz balıketliyim ,61 kiloyum( boyum 1.62) fazla kilom olduğunu söyledi. şakayla karışık heryerime bir kusur buldu. o ki o kısa boyu ve iyice dökülmeye başlamış saçlarıyla benim gözüme o kadar güzel geliyordu ki. ama ben ona güzel gelmemişim demek ki.
neyse. çok fazla uzatmak istemiyorum. adam hem yalancı hem sadakatsız hem seni sevmiyor beğenmiyor, derdin ne diyeceksiniz? ben de bilmiyorum derdim ne. bu insanı unutmakta çok zorlanıyorum. bir aydır görüşmüyorduk veda etmiştik ama ben birkaç gün önce bir aptallık edip mesaj yazdım. gayet sıcakkanlı cevapladı, o da beni merak ettiğini sürekli aklından geçtiğimi söyledi, bilmiyorum ne kadar doğru. ama bu insanla benim sonum olamaz. tamamen nasıl noktalayabilirim bunu nasıl başarabilirim?
not: bu arada şuanda devam eden bir diyalog yok. mesaj attığım gün biraz konuştuk ve sonrasında devamını getirmedik ne o ne ben. yarımyamalak bişey oldu işte.