yanlış insan olduğunu bile bile..

boyle insanlar genelde bir sure sonra tekrardan konusma egiliminde olurlar.. esimden onceki erkek arkadasim boyle biriydi. cok uzmustu beni. ve yaninda asagilik kompleksine girmistim resmen. kendimde kusur bulmaya baslamistim. oyle bir algi yaratti ki sanki o cok muhtesem, ben onun yanina yakismiyorum, ama iste yine de o beni secmis gibi.. bir arardi, bir aramazdi, ne yaptigi nerede oldugu hic belli degildi.. ben cok asiktim malesef, sonra kendimi toparladim ve ayrildim, beni bir daha asla aramamasini soyledim. 1-2 ay hic aramadi. sonra nasil pesime dustu anlatamam. ben git istemiyorum dedikce telefonu acmayip cevap vermedikce o oluyorum bitiyorum diyordu.. iyi ki de kanip aldanmamisim.. 6 ay pesimde kostu kilimi kipirdatmadim. bir ara aramalari kesildi. sonra ben esimle tanistim, evlenmeden once beni esimle birlikte yolda el ele yururken gordu, sonrasinda tekrar aramalara basladi.. boyle bir insan yani. duzgun bir adam "biriyle birlikteymis madem, rahatsiz etmeyim" diye dusunur ama yok.. yarin bir gun aradigini bulamayinca yine size yonelirse sakin kanip aldanmayin, uzulen siz olursunuz.
Su yukarda anlattığınız karakteri yaklaşık 15 gün öncesinde hayatımdan çıkardım..kendimi yanında eksikli gibi hissederdim zayıf olduğum için bana abi kemik ya derdi ağlamıştım bı kere yanında çünkü yıllardır kılo almak istiyorum alamıyorum bünye meselesi.. Daha sonra sürekli elimin kolumun nasıl olması gerektiğini anlatırdı bana söyle yaparsan böyle yaparsan öyle olmaz abdecim böyle davranırsan öyle olmazdı filan.. Anlıcan sürekli eleştirirdi beni artık kendimi ona uygun değilmiş gibi hissederdim. Özgüvenimi yerle bir etti. Nerde nasıl davranmam gerektiğini anlatırdı. Ama Dışardan görseniz çok beyefendi çok düzgün alkolü sigarası yok filan cok iyi birisi görünüyor. Bende ona inanarak evleneceğim insan odur diyerek uzun yıllar sonra hayatıma birini aldım. Daha sonra Geçmişinde çok kızla birlikte olduğunu ve ilişkiye de girdiğini öğrendim. Ben hiç ilişkiye girmedim. Ve o bnm 3. Kışimdı.. Alkolu vardı sigarası ve sürekli sosyal olma peşindeydi. Her kulübe üye olayım vakit geçsin ordan vakit geçirmek için birileri olsun filan arkadaş yapma peşindeydi bunlara bile sustum ama bi yerden sonra Tamam dedim Tmm bnm için bitti.. Sonra alttan girdi üstten çıktı bunu hazmetmemi sağladı. Bı şekilde 8 ay devam ettik ama en başlarda böyle değildi sonra benm Herşeyime suç buluyordu sürekli kendimi bazı konularda değiştirmem gerektiğini söylüyordu. Bir oldu iki oldu üç oldu ve ben patladım gidemez gözüyle bakıyordu. Ama ilk defa birinden gittim ve geri barışalım demedim ama o sürekli seni çok seviyorum çok özledim diyor kalbim acıyor ama gidesim gelmiyor.. Çünkü biliyorum ki o bnm tertemiz sevgimi görmüyor.. Bana hep derdi o kadar iyi birisin ki seni hak edecek Naptım ben derdi. Çok temiz kalplisin derdi ama kıymet bilmedi ne diyeyim.. L lisabel

herkese merhaba. şu sıralar pek tadım tuzum yok. neşesizim. paylaşıp fikirlerinizi almak istedim. son 4 senedir hayatımda gerçek anlamda biri olmadı. sadece ileriye dönük tanımak amaçlı konuştuğum birkaç kişi oldu. ve hiçbiri de şöyle adam gibi karakter sahibi dürüst insanlar çıkmadı. haliyle hayalkırıklığına uğradım ama uzatmadım noktaladım.

bundan 1 ay önce kısa süre görüştüğüm biri oldu. ciddi niyetlerle tanıştık. artık mutlu olmak istediğini bir yuva kurmak istediğini huzurlu bir hayat istediğini söyledi. bu arada ben 31 o 35 yaşında. ondan gerçekten çok hoşlandım, uzun zaman sonra kalbimi çarptıran tek insandı diyebilirim. ilk bakışta efendi sessiz sakin kendi halinde biri olduğunu düşündüm. ama konuştukça konuştukça benim için ne kadar yanlış olduğunu anladım. bir kere ne zaman konuşsak ya dışarı çıkmış içiyor ya evde içiyor. ama sorsan bir iki bira sadece diyor, bu da benim keyfim seviyorum diyor. ama burda alkolün ne yuvalar yıktığını bizzat okuduğum için biliyorum. ileride bir evlilik olsa bu insanla her gün içecek anladım. bunun dışında özel sektörde çalışıyor, işi düzenli gibi görünse de arada şehir dışına gitmesi gereken bir iş ve kendisi son derece rahat biri. ne sahipleniyor ne değer veriyor. konuştuğumuz dönemde bir akşam telefonu sürekli meşguldü. benim aradığımı gördüğü halde açmadı tam yarım saat konuşmaya devam etti. kimle konuştuğunu sordum tabii yalan söyledi. çok sonra itiraf ettirdim ki bir kızla konuşmuş. eski bir arkadaşıymış ve uzun zaman sonra aramış kız. gece 12 de.

bu arada görüştüğümüz dönem sürekli benim tam evlenilecek kız olduğumu, benden iyisini bulamayacağını benle hiç düşünmeden evlenebileceğini söylüyordu. sürekli kişiliğime övgüler yapıyordu. bir gün sordum, peki fiziksel olarak beni beğenmiyor musun diye. yani hoşsun, tatlısın dedi. ama seksapalitem yokmuş. dişi dişi değilmişim.tabii öyle söyleyince ben neye uğradığımı şaşırdım, o kadar gururum kırıldı ki. bu arada biraz balıketliyim ,61 kiloyum( boyum 1.62) fazla kilom olduğunu söyledi. şakayla karışık heryerime bir kusur buldu. o ki o kısa boyu ve iyice dökülmeye başlamış saçlarıyla benim gözüme o kadar güzel geliyordu ki. ama ben ona güzel gelmemişim demek ki.

neyse. çok fazla uzatmak istemiyorum. adam hem yalancı hem sadakatsız hem seni sevmiyor beğenmiyor, derdin ne diyeceksiniz? ben de bilmiyorum derdim ne. bu insanı unutmakta çok zorlanıyorum. bir aydır görüşmüyorduk veda etmiştik ama ben birkaç gün önce bir aptallık edip mesaj yazdım. gayet sıcakkanlı cevapladı, o da beni merak ettiğini sürekli aklından geçtiğimi söyledi, bilmiyorum ne kadar doğru. ama bu insanla benim sonum olamaz. tamamen nasıl noktalayabilirim bunu nasıl başarabilirim?

not: bu arada şuanda devam eden bir diyalog yok. mesaj attığım gün biraz konuştuk ve sonrasında devamını getirmedik ne o ne ben. yarımyamalak bişey oldu işte.
adam dürüst davrnmış....bence sorun yok. yollarıda ayırmışsınız bu da iyi...
cocuk yalancı degil -sahtekar degil - içtigini saklammamış ki iki bira yı ben bile içerim ne var yani bunda?
bana göre cok sexisin dese sapık diyecektiniz...
tüm bunların sonu onu dedi bunu dedilerin sonu yok. dunyaya farklı yerlerden bakıyormuşunuz ve ayrıldıgınız cokiyi olmuş. geri dönüp vah tüh yapmaya mesaj atmaya unutamıyorum diyip dövünmeye gerek yok.

Su yukarda anlattığınız karakteri yaklaşık 15 gün öncesinde hayatımdan çıkardım..kendimi yanında eksikli gibi hissederdim zayıf olduğum için bana abi kemik ya derdi ağlamıştım bı kere yanında çünkü yıllardır kılo almak istiyorum alamıyorum bünye meselesi.. Daha sonra sürekli elimin kolumun nasıl olması gerektiğini anlatırdı bana söyle yaparsan böyle yaparsan öyle olmaz abdecim böyle davranırsan öyle olmazdı filan.. Anlıcan sürekli eleştirirdi beni artık kendimi ona uygun değilmiş gibi hissederdim. Özgüvenimi yerle bir etti. Nerde nasıl davranmam gerektiğini anlatırdı. Ama Dışardan görseniz çok beyefendi çok düzgün alkolü sigarası yok filan cok iyi birisi görünüyor. Bende ona inanarak evleneceğim insan odur diyerek uzun yıllar sonra hayatıma birini aldım. Daha sonra Geçmişinde çok kızla birlikte olduğunu ve ilişkiye de girdiğini öğrendim. Ben hiç ilişkiye girmedim. Ve o bnm 3. Kışimdı.. Alkolu vardı sigarası ve sürekli sosyal olma peşindeydi. Her kulübe üye olayım vakit geçsin ordan vakit geçirmek için birileri olsun filan arkadaş yapma peşindeydi bunlara bile sustum ama bi yerden sonra Tamam dedim Tmm bnm için bitti.. Sonra alttan girdi üstten çıktı bunu hazmetmemi sağladı. Bı şekilde 8 ay devam ettik ama en başlarda böyle değildi sonra benm Herşeyime suç buluyordu sürekli kendimi bazı konularda değiştirmem gerektiğini söylüyordu. Bir oldu iki oldu üç oldu ve ben patladım gidemez gözüyle bakıyordu. Ama ilk defa birinden gittim ve geri barışalım demedim ama o sürekli seni çok seviyorum çok özledim diyor kalbim acıyor ama gidesim gelmiyor.. Çünkü biliyorum ki o bnm tertemiz sevgimi görmüyor.. Bana hep derdi o kadar iyi birisin ki seni hak edecek Naptım ben derdi. Çok temiz kalplisin derdi ama kıymet bilmedi ne diyeyim.. L lisabel

evet benzer noktalar var benim yaşadıklarımla. inan ki dönsen asla mutlu olamazsın. bir ilişkide değer görmediğini anladığın an gitmek lazımmış..

bile bile hayatını işgenceye çektiren ama kalbini daha hızlı çarptıran biri olmasındansa kalbım normal rıtmınde olsun ama huzurlu olayım derdim ... guvenılmez evlenmek mı asla...

Benimde basimda boyle bir bela var bizde ayriyiz..
Mesaj atmak icin can atiyirum ama yazmicam...umarim dayanabilirim..aramasam aramaz sormaz nerde ne yaptigimi merak etmeZ ..gururumu kiracak cok sey soyledi..ben ona tek kelime edemiyorum cunku cok yakisikli...ancak karekterine saldiriyorum yaziyorum...ucgun sonra yine kopek gibi adamin pesindeyim....hastalik bu ya yeminle...deger verse arar sorar ne halt etmeye barisirim onuda anlamiyirum

Benimde basimda boyle bir bela var bizde ayriyiz..
Mesaj atmak icin can atiyirum ama yazmicam...umarim dayanabilirim..aramasam aramaz sormaz nerde ne yaptigimi merak etmeZ ..gururumu kiracak cok sey soyledi..ben ona tek kelime edemiyorum cunku cok yakisikli...ancak karekterine saldiriyorum yaziyorum...ucgun sonra yine kopek gibi adamin pesindeyim....hastalik bu ya yeminle...deger verse arar sorar ne halt etmeye barisirim onuda anlamiyirum

mümkünse kendini tut. çünkü seni yine üzecek. onunla olduğun müddetçe hep degersiz hissedeceksin. kısırdöngü gibi resmen :(

bile bile hayatını işgenceye çektiren ama kalbini daha hızlı çarptıran biri olmasındansa kalbım normal rıtmınde olsun ama huzurlu olayım derdim ... guvenılmez evlenmek mı asla...

haklısın :( bir insana güvenememek öyle acı ki. mesela konuştuğumuz dönemde nerde ne yaptığını asla açık açık paylaşmazdı. telefonu açmazdı diyelim bir süre. nerdeydin derdim duymadım, uyudum bilmem ne. yalan olduğu o kadar belli ki. yemin ediyorum yazdıkça kendimi üzdüğüme üzülüyorum. yalnız ben bişeyi farkettim şuan, ben bu insan için hiç ağlamadım? kalbim çok acıdı ayrı olduğumuz dönemde ama hiç ağlamamışım. oysaki geçmişteki ilişkimde ayrıldıktan sonra perişan olmuştum. bu adama gözümden yaş akmamış, sevmedim mi acaba?

belkide sevmedin sadece bağlandın neyse ne artık bu konuda canını bıle sıkma hayatına bak emınım senı mutlu edecek kışı karşına çıkacak yeterki sabırlı ol...

Back
X