• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlis isim.

eski sevgilisiyle uzun zaman geçirmişse ayrılalı da uzun süre olmamışsa gayri ihtiyari ağzından çıkıyordur ismi arada, ben ne görüşürdüm ne bi şey hissederdim ama, yeni sevgilime eskisinin ismiyle 2 kere seslendim anlayışlıydı neyse ki, ay bi kere de annemle kalmıştım evde 1 ay anne anne demekten adama da anne demiştim :KK70:

bilinçaltı ama saçma geldi kızı aratırım demesi. beni eski sevgilim arayıp yeni sevgilimi arayıp görüşmediğimizi söyler misin dese komik gelir yani.

Bana da çok komik,saçma ve çocukça geldi. Düşündüm de bana yapılsa aynı şey; eski sevgilim yeni sevgilisyle beraber beni arıyor aramızda bir şey yok dedirtiyor bana yeni sevgilisi için. Bu durumda beni rahatsız etmeye ne hakları var ki? :KK11:

Büyütmeyin, alında bir şey aramaya gerek yok :) İnsanlık hali olabilir dalgınlıkla...

Bu kadar ufak şeylere takılarak yaşam geçmez. Ben de isimleri çok karıştırırım. Yanlış söylerim. İçinizi ferah tutun. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama şu eski sevgiliyi arama muhabbeti çok çocukça sakın yapmayın. Kızı bu sebepten rahatsız etmeye ne hakkınız var?

gerçekten nickimi en çok hakedene vermeyi düşünmeye başladım....:KK57::KK57: vallahi de bence ben artık kıskanç falan değilim... ne yapıyorsunuz siz yahu? derdiniz mi yok ? ne var soylediyse???

ben bi adamla 10 yıl çıktım...şuanki sevgilimle de 3 yıldır birlikteyiz, hala bazen ağzımdan eski sevgilimin adı kaçar, sağolsun sevgilim de duymazlığa anlamazlığa gelir mahçup olmayayım diye.... adamla da ne görüştüğüm var ne de adamı düşündüğüm.... ağız alışkanlığı yaa..olur yani nolmuş, böyle şeylerle yıpratmayın birbirinizi,,, sonra daha çok üzülürsünüz

Kizlar iyi aksamlar, benim erkek arkadasim var yani pek uzun sayilmasa da bi suredir beraberiz ve bugun telefonda gayet normal konusurken bi anda bana eski sevgilisinin adiyla seslendi. Once sok oldum sonra oda pot kirdigini anladi.once ne dedim ki falan dedi ama is iste gecmisti telefonu kapattim. Aradi acmadim defalarca yazdi ozur diledi neden bi anda o ismi soyledigini bilmedigini tamamen bilincsizce soyledigini anlatti. Hic birine cevap vermedim hala yaziyor arkadasima yazmis konusmus ama benim icim dogrulmuyor. O kizla hala arasinda bisey mi var diye dusunuyorum gerekirse aratirim seni aramizda hic bisey yok neden adini soyledim bilmiyorum gibi bi cok sey zirvaladi. Ama inanamiyorum neden bilmiyorum ama icim dogrulmuyor bi turlu. Hala ariyor ve ben hala tek kelime etmedim. Onu cok seviyorum ama cok kirginim. Siz olsaniz ne yapardiniz?
eski sevgilisi bilinç altına yerleşmiş..anlaşılan unutamamış..

Back
X