• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış kişiye şans vermeyin..

Melisagun08

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2015
2.014
3.012
133
38
Biz kadınların çok yaptığı bir hata .özellikle yaş ilerleyince bazı hataları kusurları görmezden gelip ne yapalım adam Yok diye devam ettirmeye çalışıyoruz.etrafımda da çokça fazla böyle ilşkiler var..Elbette hatasız kusursuz insan olmaz kastetttiğim hatalar belli bariz şüphe uyandırıcı davranışlar , güvensizlik ,erkeğin garip davranışlarına isteklerine boyun eğme, sevgisiyle sınandığınızı söyleyip size bişeyleri şart koşma, şiddeti eğilimi gösteren davranışlar, vurup kırma, tehdit, yalan söylemesi gibi gibi.. onlarcası var. Benimde başıma geldi tabiki bir kısmı.

Sevgili arkadaşlar, kadın olarak erkeklerden daha güçlü varlıklar olduğumuza inanıyorum. Sezgilerimiz onlardan kat be kat daha güçlü.hisettiğiniz şeyler doğru çıkıyor dolayısıyla hissettiğiniz zaman diliminde artık kendinize dönmenin zamanı..

Her insan 2. Şansı da haketmez. Kendinize değer verin. Olmayacak bir işi oldurmaya çalışarak hayatınızı zindan etmeyin ,aramıyor mu sizde aramayın. Telefonunda şifre mi var , size söylemiyor veya bakmak istediğinizde şekilden şekile mi giriyor, toplum içinde bağırarak size kızıyor mu, dengesiz tavırlarına rağmen sevgilisiz kalmamak için hayatınızı yaşanmaz hale getirmeyin .

Kendinizi sevin , ben yıllar önce yaptığım hatalarımı göz yummalarımı sizlere tecrübe olarak söylüyorum.
Yanlış bırakın yanlış olarak kalsın.Herkes doğru olmak zorunda değil. Düzeltebileceğiniz birşey Yok sizin. Siz bir ilşkide terapisti oynamayın. Önce kendinizi sonra karşınızdakini sevin. Hayatta ondan daha çok önem verdiğiniz planlarınız hayalleriniz olsun. Kimseye fazladan değer vermeyin.o zaten alacağı değer kadar alıyor fazlası onunda gözüne batıyor.bu şunun gibi: vücuda aldığınız gıdaların bir miktarı( fazlası) atılır.herkesin bir kotası var ..

İçimden geldi paylaşmak istedim umarım ukalalık olarak algılanmaz .

Çok güzel yazmışsın tam benım içimden geçen ama ifade edemediklerımı dile getirmişsin..
Teşekkür ederim canım. Etrafımda da ne yazık ki böyle evlilik veya ilşkisini devam ettiren insanlar var sonucu hüsran oluyor ve bağlandıkları için de zamanla ayrılmak çok zor geliyor o yüzden en baştan bağlanmadan fark etmek

:KK9: özellikle yaş ilerleyince adam yok diye katlanmamak!! Toplum tarafından bize empoze edilen bu olsa da buna boyun egmemeli kendi değerimizi bilmeliyiz..
Aynen..sevgili öte sahip olmak matah birşey değil, iyi bir ilşkiye sahip olmak önemli, iyi ilşkide tek taraflı olmuyor , çırpınıp durdukça karşı taraf un aynı noktada olduğunu akıntıya kürek çekmekten başka birşey yapmadığımızı fark ediyoruz zamanla..e yazık gecen zamana , sinir krizlerine , tartışmalarla gecen yıllara, aylara, günlere...

Biz kadınların çok yaptığı bir hata .özellikle yaş ilerleyince bazı hataları kusurları görmezden gelip ne yapalım adam Yok diye devam ettirmeye çalışıyoruz.etrafımda da çokça fazla böyle ilşkiler var..Elbette hatasız kusursuz insan olmaz kastetttiğim hatalar belli bariz şüphe uyandırıcı davranışlar , güvensizlik ,erkeğin garip davranışlarına isteklerine boyun eğme, sevgisiyle sınandığınızı söyleyip size bişeyleri şart koşma, şiddeti eğilimi gösteren davranışlar, vurup kırma, tehdit, yalan söylemesi gibi gibi.. onlarcası var. Benimde başıma geldi tabiki bir kısmı.

Sevgili arkadaşlar, kadın olarak erkeklerden daha güçlü varlıklar olduğumuza inanıyorum. Sezgilerimiz onlardan kat be kat daha güçlü.hisettiğiniz şeyler doğru çıkıyor dolayısıyla hissettiğiniz zaman diliminde artık kendinize dönmenin zamanı..

Her insan 2. Şansı da haketmez. Kendinize değer verin. Olmayacak bir işi oldurmaya çalışarak hayatınızı zindan etmeyin ,aramıyor mu sizde aramayın. Telefonunda şifre mi var , size söylemiyor veya bakmak istediğinizde şekilden şekile mi giriyor, toplum içinde bağırarak size kızıyor mu, dengesiz tavırlarına rağmen sevgilisiz kalmamak için hayatınızı yaşanmaz hale getirmeyin .

Kendinizi sevin , ben yıllar önce yaptığım hatalarımı göz yummalarımı sizlere tecrübe olarak söylüyorum.
Yanlış bırakın yanlış olarak kalsın.Herkes doğru olmak zorunda değil. Düzeltebileceğiniz birşey Yok sizin. Siz bir ilşkide terapisti oynamayın. Önce kendinizi sonra karşınızdakini sevin. Hayatta ondan daha çok önem verdiğiniz planlarınız hayalleriniz olsun. Kimseye fazladan değer vermeyin.o zaten alacağı değer kadar alıyor fazlası onunda gözüne batıyor.bu şunun gibi: vücuda aldığınız gıdaların bir miktarı( fazlası) atılır.herkesin bir kotası var ..

Bana gorede erkekler 2. Sansi haketmezler biten bitmistir geriye donecektin niye bitirdin tabiki bu beyinden gecen seyler kalbinizde herhangi bi kiprasma illaki olacak (yani eger onunla guzel anilarin olmussa) kalbin hizli carpicak ama gerekirse kendinizi eve kapatin disariya cikmayi telefonlari kapatin o kisiden uzak durun cunki maalesef erkekler kadinlar gibi icgudusel duygusal yasamazlar bi sure duzldigini sandigin adam sana dahada bi oduna donusmus sekilde gelmis olacaktir.

Bu zamana kadar iliskilerden hep kaçtım, bu yasıma kadar 1 defa birini gercekten cok ciddi geldiği icin bir de gözüme cok hoş gözüktüğü icin hayatıma aldım.
Baslarda kibar, naif, her kartı acik oynayan güven veren biriydi. Her gereksiz alınganlığım küsmelerim için 100 defa açmasam da 101 defa arar ve kendini affettirirdi. Herkesin yakin arkadaşlari iyi seyler söyler ama ben bu insan Hakkı'nda bir tek kotu bir sey duymadım samimi olmadıklarından dahi.
Aramıza mesafe girince gercek yüzünü gösterdi, her anlamda burnumdan getirdi her gün ağlattı en sonunda da aldattığı ortaya çıktı zaten.
Allahtan Erken gördüm, fakat şuraya geleceğim, ben mesafeyle Sınanınca anladim yanlış insan olduğunu. Peki ya evlenene kadar kendini gizleseydi? Nasıl anlayacağız, Nasıl ayırt edeceğiz çürükleri?? Tecrübesi olanlar bunu da söylese keske kalbim acıyor

Bu zamana kadar iliskilerden hep kaçtım, bu yasıma kadar 1 defa birini gercekten cok ciddi geldiği icin bir de gözüme cok hoş gözüktüğü icin hayatıma aldım.
Baslarda kibar, naif, her kartı acik oynayan güven veren biriydi. Her gereksiz alınganlığım küsmelerim için 100 defa açmasam da 101 defa arar ve kendini affettirirdi. Herkesin yakin arkadaşlari iyi seyler söyler ama ben bu insan Hakkı'nda bir tek kotu bir sey duymadım samimi olmadıklarından dahi.
Aramıza mesafe girince gercek yüzünü gösterdi, her anlamda burnumdan getirdi her gün ağlattı en sonunda da aldattığı ortaya çıktı zaten.
Allahtan Erken gördüm, fakat şuraya geleceğim, ben mesafeyle Sınanınca anladim yanlış insan olduğunu. Peki ya evlenene kadar kendini gizleseydi? Nasıl anlayacağız, Nasıl ayırt edeceğiz çürükleri?? Tecrübesi olanlar bunu da söylese keske kalbim acıyor
Sizi ondan kurtaran yaptiginiz bi iyiligin karsili olmus sanirim. Yani bu soruya somut olarak cevap veremicem ama ben hep soyle dua ederim 'Allahim bu kisi benim icin hayirlisi degilse bana goster, gostersende aciz kulunum gormessem hersey sona ersin. Evet uzulurum aglarim neden derim hatta o beni terketti diye dahada kahrolurum ama olsun kotu bir gelecek yasamaktansa yanlis insanla olmaktansa terkedilmeye bile raziyim' diyerek tam 7yili devirdim :halay:
Oyle boyle gecip gidiyo iste. Allah iyi insanlarla karsilastirsin, herkes kendine gore iyidir ben cogu zaman beni hakedecek hayirli insanlarla karsilastir Allahim diyorum

Cok guzel yazmıssınız pekı 9 yıldır o sacma sansı verdıgın bırısı varsa ve hala kurtulamıyosan ...sankı bır ruyadayım saka gıbı ıstemedıgım bı hayatın ıcındeyım ve cıkamıyorum

Sizi ondan kurtaran yaptiginiz bi iyiligin karsili olmus sanirim. Yani bu soruya somut olarak cevap veremicem ama ben hep soyle dua ederim 'Allahim bu kisi benim icin hayirlisi degilse bana goster, gostersende aciz kulunum gormessem hersey sona ersin. Evet uzulurum aglarim neden derim hatta o beni terketti diye dahada kahrolurum ama olsun kotu bir gelecek yasamaktansa yanlis insanla olmaktansa terkedilmeye bile raziyim' diyerek tam 7yili devirdim :halay:
Oyle boyle gecip gidiyo iste. Allah iyi insanlarla karsilastirsin, herkes kendine gore iyidir ben cogu zaman beni hakedecek hayirli insanlarla karsilastir Allahim diyorum

Bence siz bu bilinç seviyesindeyseniz zaten Allah'ın gercekten sevgili kulusunuz :) ben hırsına kinine yenik düşen biri olduğum icin hala icimde alevler yanıyor, kesinlikle affedip "oh iyi ki gitti" diyip yoluma bakamıyorum :(

Allah gercekten hepimizi "bizi hakedecek" kişilerle karşılaştırsın insallah, ne guzel demişsiniz

Bence siz bu bilinç seviyesindeyseniz zaten Allah'ın gercekten sevgili kulusunuz :) ben hırsına kinine yenik düşen biri olduğum icin hala icimde alevler yanıyor, kesinlikle affedip "oh iyi ki gitti" diyip yoluma bakamıyorum :KK43:

Allah gercekten hepimizi "bizi hakedecek" kişilerle karşılaştırsın insallah, ne guzel demişsiniz
Sende olabilirsin; kini nefreti sana zaman ogretecek ama birsey tavsiye etmemi istersen kitap oku! Gercektende cok guzel yogurur insani, kitap okuyarak kisiligini, karakterini oturtan tek insan ben degilimdir diye dusunuyorum.
Kitap oku canim

Sende olabilirsin; kini nefreti sana zaman ogretecek ama birsey tavsiye etmemi istersen kitap oku! Gercektende cok guzel yogurur insani, kitap okuyarak kisiligini, karakterini oturtan tek insan ben degilimdir diye dusunuyorum.
Kitap oku canim

En guzel tavsiyelerden biri herhalde, teşekkür ederim

Ben de o yanlış kişi ile evlenmişim ama dualar sayesinde 1 yıl dolmadan anladım ve için rahat mutluyum, huzurluyum, sırf toplum için artık sevmedigim insanla duramazdım. Toplum da kitap okuma alışkanlığı olsa belki böyle olmaz. Aileler gerçekten mutlu cocuklar yetişirse toplum olarak gelisir ve hayranlık uyandırırız.
Biz ne dersek diyelim herkesin kendi doğruları var ve ona göre yaşıyor. Başlık parası ile satılan kadınların olduğu ülke burası.
Herkese vicdan ve kalp rahatlığı versin rabbim.

çok güzel ifade etmişsiniz yüreğinize sağlık:)

Bende artık bu kafadayım
20 lerim erkekler yüzünden mahvoldu
30 larımıda mahvetmelerine izin vermicem
Daha ilişki başlamadan saçma sapan davranıyorsa zaten kesiyorum baştan
Son sevgilime şans verdim batırdı maşallah içine etti herseyin
Eskiden olsa aylarca ağlardım zırlardım ama artık umursamıyorum ya banane
Sıktı bu erkek milleti
Koskoca adamlar hayatta ne istediğini bilmiyorlar işte

ilişkiye başlamadan neden insan tanımak ister?

karakteri huyu gördükçe neleri tolere edebilirim nelerle yaşayamam anlayabilmek için

malesef bizde tanıma süreci sanki evlilik ya da ilişki kesin de vakit geçirelim tarzında oluyor

halbuki insan kendini tartsa ne iyi olur

mesela eski eşim aşırı pintiydi ve her gün görüşmemizde zaten bir kahve içimlik vaktimizde annesini arar rapor verirdi

diyordum ki iyi iyi ailesine bağlı..
ne bağlısı bağımlı!!

yemeğe gidelimmi dedğimde evde yeriz ya bir çay içelim derdi pinti ki ne pinti

ben ne dedim? olsun ya tasarruflu işte daha ne

halbuki pinti ve karısını annesine değişecek bir adam oldugu belliymiş..

yanlış bir evliliğe bile bile gittim ve küçük gördüğüm herşey dağ gibi çnüme durdu sonra

Aynı sizin yazdiklariniz gibi düşündüm zamanında gerçi süphendigimde kendini iyi savundu anne bağımlığı konusunda simdi diyorum ki biz o zaman öyle olmasını istemişiz ya da sevgiden iyiye yormak istemişiz.
Biraz da tecrübesizlik ve iyi niyet...
Yanlış kişinin kim olduğunu anladık simdi doğrusunda sıra :)
Aslında hepimizin derdi benzer...
Hayat demek umut demek rabbim kimseye katılamayacağı dert vermesin

Bana gorede erkekler 2. Sansi haketmezler biten bitmistir geriye donecektin niye bitirdin tabiki bu beyinden gecen seyler kalbinizde herhangi bi kiprasma illaki olacak (yani eger onunla guzel anilarin olmussa) kalbin hizli carpicak ama gerekirse kendinizi eve kapatin disariya cikmayi telefonlari kapatin o kisiden uzak durun cunki maalesef erkekler kadinlar gibi icgudusel duygusal yasamazlar bi sure duzldigini sandigin adam sana dahada bi oduna donusmus sekilde gelmis olacaktir.

Canim bitirme asamasina gelebilmek onemli bence.
Bitirilme kararini vermek baya onemli

Back
X