• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış meslek seçmişim, işimi hiç sevmiyorum

yeter82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
181
17
28
Avusturya
benim gibi mesleginden ve isinden memnun olmayip her gün karin agrisila ise giden var mi? malesef isimi degistirmek gibi bir imkanim yok su an cünkü esim de issiz ve yeni evlendigimiz icin borclarimiz var. ne yapacagimi bilmiyorum...

benim gibi mesleginden ve isinden memnun olmayip her gün karin agrisila ise giden var mi? malesef isimi degistirmek gibi bir imkanim yok su an cünkü esim de issiz ve yeni evlendigimiz icin borclarimiz var. ne yapacagimi bilmiyorum...

İşiniz nedir? Ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz?

Bilirim işi sevmeyince iş yeri sana zindan olur ama genede şükretmelisin bi işin olduğu için.Ben gelin geldiğim memlekette işimle alakalı hiç bişey yok :14: kendimi çok özgüvensiz ve çaresiz hissediyorum.

Beni tarif ettin..hergün işten nasıl kaçsam diye bir bahane düşünmekle geçiyor..ne kıyafetime önem gösterir oldum ne sacıma başıma makyajıma...öylesine gidip geliyorum..işten çıkmak için bahanede yok ne diye çıkıcam işten..herşey çok kötü kısacası..aileme ne diycem..babam sayesinde girdim bu işe onu mahçup etmekte istemiyorum..çok kötü depresyona bile girdim yani bu yüzden herşey üst üste geliiyor..bide iş yerim evime uzak diye kendi evimde de kalamıyorum babanemlerdeyim haftanın 5 günü..cuma akşamları evime geçiyorum pazar tekrar babanemlere..

ben sigorta sektöründe calisiyorum. tek isimis satis satis satis. her hafta patron hesap soruyor "ne satti, ne kadar sattin, neden satamadin" diye. inanin büyük baski var ve ben kendimi bu meslege hic ait hissetmiyorum. satamiyorum kardesim ne yapim insanlari dolandiramiyorum... cok bunaldim coookkk

Bilirim işi sevmeyince iş yeri sana zindan olur ama genede şükretmelisin bi işin olduğu için.Ben gelin geldiğim memlekette işimle alakalı hiç bişey yok :14: kendimi çok özgüvensiz ve çaresiz hissediyorum.

o da zor tabi... allah yardimcin olsun

ben sigorta sektöründe calisiyorum. tek isimis satis satis satis. her hafta patron hesap soruyor "ne satti, ne kadar sattin, neden satamadin" diye. inanin büyük baski var ve ben kendimi bu meslege hic ait hissetmiyorum. satamiyorum kardesim ne yapim insanlari dolandiramiyorum... cok bunaldim coookkk

Çok zor bir iş, hayali birşeyi satmaya calısıyorsun insanlara.

Borcunuz hafifleyene ve eşiniz işe girene kadar sabredin bari :(

Beni tarif ettin..hergün işten nasıl kaçsam diye bir bahane düşünmekle geçiyor..ne kıyafetime önem gösterir oldum ne sacıma başıma makyajıma...öylesine gidip geliyorum..işten çıkmak için bahanede yok ne diye çıkıcam işten..herşey çok kötü kısacası..aileme ne diycem..babam sayesinde girdim bu işe onu mahçup etmekte istemiyorum..çok kötü depresyona bile girdim yani bu yüzden herşey üst üste geliiyor..bide iş yerim evime uzak diye kendi evimde de kalamıyorum babanemlerdeyim haftanın 5 günü..cuma akşamları evime geçiyorum pazar tekrar babanemlere..

seninki de zormus arkadasim :( bende cok rapor aldim evde kaldim ama bunlar kalici cözümler degil. esime bazen diyorum baska bir is arasam mi diye ama o da anca az daha sabret ben bir is bulayim cikarsin kafana göre bulursun biseyler diyor. anlamiyor beni, kiziyor bazen neden kendini bu kadar strese sokuyorsun birak patronun dedigi bir kulagindan girsin digerinden ciksin diyor ama bu öyle kolay degil. günün en az 8 saati insan burda oluyor ve umursamadan da olmuyor. sonucta ekmek paramizi veriyorlar ama yapamiyorum ne yapayim yaa
sende benim gibi umursamadan cikip gidemiyorsun. baba hatiri varmis birde arada, o da zor tabi. allah yardimcin olsun. bir yandan baska bir is baksan ve o olunca burdan ciksan olmuyor mu?

Çok zor bir iş, hayali birşeyi satmaya calısıyorsun insanlara.

Borcunuz hafifleyene ve eşiniz işe girene kadar sabredin bari :(

yapacak baska birsey yok malesef. ama artik öyle bir duruma geldim ki, her an aglayarak burdan kacmak istiyorum. patron baski yaptikca icimden bu geliyor. belki bu cocukca geliyordur bazilarina yada haline sükür et ki isin var diyenler de vardir ve haklilar da ama ne yapayim kendimce zorlaniyorum iste. belki de simariklik ediyorum ama cok bunaldim artik...

Bu ülkede işsizlik gibi açık bir yara varken meslek değiştirmek çok büyük bir hata olur keşke herkesin elinde öyle bir imkan olsa ama Türkiye'de malesef... Çoğu insan yeteneklerine ve istediklerine göre değil sistemin zorbalığına göre meslek seçiyor sevdiği mesleği seçen çoğunlukla işsiz kalıyor sevmediği ama yapmak zorunda olduğu mesleği varsa da mutsuz oluyor.

Sevdiğim bir mesleğim var ama işsizim böyle de bir ters orantı işte.

yapacak baska birsey yok malesef. ama artik öyle bir duruma geldim ki, her an aglayarak burdan kacmak istiyorum. patron baski yaptikca icimden bu geliyor. belki bu cocukca geliyordur bazilarina yada haline sükür et ki isin var diyenler de vardir ve haklilar da ama ne yapayim kendimce zorlaniyorum iste. belki de simariklik ediyorum ama cok bunaldim artik...

Yooo şımarıklık falan yapmıyorsunuz. O işi yapamıyorsanız yapamıyorsunuzdur.

Yooo şımarıklık falan yapmıyorsunuz. O işi yapamıyorsanız yapamıyorsunuzdur.

malesef öyle, yapamiyorum! belki de yapmak istemiyorum, bilmiyorum.
zaten cok sey ters gidiyor hayatimda bari bu güzel gitse cok iyi olurdu ama ne yapalim kader diyip katlancagiz bir süre daha

işini sevmeyen o kadar çok insan varki inanın hiç yalnız değilsiniz. hatta büyük bir kitleyle aynı şeyi hissediyorsunuz. sadece biraz sabır ve dua. dua sizi ferahlatacaktır :71:

Bende sigortacıyım ve işimi çok seviyorum. Bu işe dolandırıcılık demeyin isterseniz ayıp oluyor. Ben namusumla para kazanıyorum. Sizin sıkıntınız işiniz değil patronunuzun tavırları bence. Ben maaş+prim çalışıyorum. Patronumun bi kere bile bu işi neden yapmadın dediğini hatırlamıyorum. Çünkü ben elimden geleni yaparak ona laf bırakmıyroum. Patronumda bunun farkında.

al benden de o kadar. saate bakıp duruyorum aksam olsa da gıtsem diye. patron benimde cok umursamaz butun ıslerı uzerıme yıkar kdv nın son gunu gelır bıttımı der stopaj gelır bıttımı der tek ilgilendiği budur butun ay boyunca nasıl olsa ben yapıyorum ya .kulaklarını kapatacaksın yapacak birşey yok iyi bir iş bulana kadar.

5 sene sigorta şirketinde çalıştım üstelik genel müdürlük personeli olarak, bu sürede sırtımda geçmeyen ağrılar oluştu. Anlık sivilcelerim çıkıyordu. Bizdeki baskı bölge müdüründen, bölge yönetmenine, ekip liderine kadardı. Bende dayanamadım en sonunda çıktım. Ben işimi çok severek yapıyordum fakat yönetici baskısı ve müdahalesi( bugünki programın ne? satış yapman lazım. görüşme ayarla, şirkette durma dışarı çık) beni bezdirdi. Ama kesinlikle ve kesinlikle sigorta çok önemli bir güvence.. Risklerini teminat altına alıyorsun. Bundan daha ötesi var mı?? sen inanmadığın birşeyi zaten insanlara satamazsın.. İnsanları dolandırmakta ne demek?? çok tuhafıma gitti açıkçası.. Şuan tamamen farklı bir sektörde çalışıyorum ama sigortalarımın hepsini her yıl yeniletirim...

bende varım o kervanda
aslında işimi seviyorum da sevdirmiyolar işte yüreğimi tükettiler 2 senede tamam sırtımda kulunç vardı ama 2 senede nerdeyse bileğim kadar oldu stres sinir 2 sene de 20 yıllık ömrüm gitti sanki hala da gitmeye devam ediyo ah bir evimiz olsa

çok zor bir durum Allah kolaylık versin :34:

seninki de zormus arkadasim :( bende cok rapor aldim evde kaldim ama bunlar kalici cözümler degil. esime bazen diyorum baska bir is arasam mi diye ama o da anca az daha sabret ben bir is bulayim cikarsin kafana göre bulursun biseyler diyor. anlamiyor beni, kiziyor bazen neden kendini bu kadar strese sokuyorsun birak patronun dedigi bir kulagindan girsin digerinden ciksin diyor ama bu öyle kolay degil. günün en az 8 saati insan burda oluyor ve umursamadan da olmuyor. sonucta ekmek paramizi veriyorlar ama yapamiyorum ne yapayim yaa
sende benim gibi umursamadan cikip gidemiyorsun. baba hatiri varmis birde arada, o da zor tabi. allah yardimcin olsun. bir yandan baska bir is baksan ve o olunca burdan ciksan olmuyor mu?

Aynen dediğin gibi canım o insanları umursamadan olmuyor..babamın arkadaşının iş yeri şimdi hiçbir bahane olmadan çıkarsam babam kendi başının çaresine bak diycek ve eğerki bi iş bulamazsam tüm herkesten laf işiticem..okuldan mezun oldum hemen çalışmaya başladım belki o yüzden zorlanıyorum ama başta hevesliydim heveste kalmadı...bir ömür böyle olucagını düşünmek beni mahvediyor..biraz tecrübe kazanıp kendime daha iyi olduğuna inandığım bir iş buldugum anda çıkıcamm:2:

al benden de o kadar. saate bakıp duruyorum aksam olsa da gıtsem diye. patron benimde cok umursamaz butun ıslerı uzerıme yıkar kdv nın son gunu gelır bıttımı der stopaj gelır bıttımı der tek ilgilendiği budur butun ay boyunca nasıl olsa ben yapıyorum ya .kulaklarını kapatacaksın yapacak birşey yok iyi bir iş bulana kadar.

canım seninle aynı işi mi yapıyoruz acaba:D stopaj diyince kdv diyince..bende bir dış ticaret firmasında calısıyorum finans departmanında..her ay sonu kdv iadelerinde stopaj kur farkı masraflar tenziller uğraşıyorumm

Back
X