Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim gibi mesleginden ve isinden memnun olmayip her gün karin agrisila ise giden var mi? malesef isimi degistirmek gibi bir imkanim yok su an cünkü esim de issiz ve yeni evlendigimiz icin borclarimiz var. ne yapacagimi bilmiyorum...
benim gibi mesleginden ve isinden memnun olmayip her gün karin agrisila ise giden var mi? malesef isimi degistirmek gibi bir imkanim yok su an cünkü esim de issiz ve yeni evlendigimiz icin borclarimiz var. ne yapacagimi bilmiyorum...
Bilirim işi sevmeyince iş yeri sana zindan olur ama genede şükretmelisin bi işin olduğu için.Ben gelin geldiğim memlekette işimle alakalı hiç bişey yokkendimi çok özgüvensiz ve çaresiz hissediyorum.
ben sigorta sektöründe calisiyorum. tek isimis satis satis satis. her hafta patron hesap soruyor "ne satti, ne kadar sattin, neden satamadin" diye. inanin büyük baski var ve ben kendimi bu meslege hic ait hissetmiyorum. satamiyorum kardesim ne yapim insanlari dolandiramiyorum... cok bunaldim coookkk
Beni tarif ettin..hergün işten nasıl kaçsam diye bir bahane düşünmekle geçiyor..ne kıyafetime önem gösterir oldum ne sacıma başıma makyajıma...öylesine gidip geliyorum..işten çıkmak için bahanede yok ne diye çıkıcam işten..herşey çok kötü kısacası..aileme ne diycem..babam sayesinde girdim bu işe onu mahçup etmekte istemiyorum..çok kötü depresyona bile girdim yani bu yüzden herşey üst üste geliiyor..bide iş yerim evime uzak diye kendi evimde de kalamıyorum babanemlerdeyim haftanın 5 günü..cuma akşamları evime geçiyorum pazar tekrar babanemlere..
Çok zor bir iş, hayali birşeyi satmaya calısıyorsun insanlara.
Borcunuz hafifleyene ve eşiniz işe girene kadar sabredin bari![]()
yapacak baska birsey yok malesef. ama artik öyle bir duruma geldim ki, her an aglayarak burdan kacmak istiyorum. patron baski yaptikca icimden bu geliyor. belki bu cocukca geliyordur bazilarina yada haline sükür et ki isin var diyenler de vardir ve haklilar da ama ne yapayim kendimce zorlaniyorum iste. belki de simariklik ediyorum ama cok bunaldim artik...
Yooo şımarıklık falan yapmıyorsunuz. O işi yapamıyorsanız yapamıyorsunuzdur.
ben sigorta sektöründe calisiyorum. tek isimis satis satis satis. her hafta patron hesap soruyor "ne satti, ne kadar sattin, neden satamadin" diye. inanin büyük baski var ve ben kendimi bu meslege hic ait hissetmiyorum. satamiyorum kardesim ne yapim insanlari dolandiramiyorum... cok bunaldim coookkk
seninki de zormus arkadasimbende cok rapor aldim evde kaldim ama bunlar kalici cözümler degil. esime bazen diyorum baska bir is arasam mi diye ama o da anca az daha sabret ben bir is bulayim cikarsin kafana göre bulursun biseyler diyor. anlamiyor beni, kiziyor bazen neden kendini bu kadar strese sokuyorsun birak patronun dedigi bir kulagindan girsin digerinden ciksin diyor ama bu öyle kolay degil. günün en az 8 saati insan burda oluyor ve umursamadan da olmuyor. sonucta ekmek paramizi veriyorlar ama yapamiyorum ne yapayim yaa
sende benim gibi umursamadan cikip gidemiyorsun. baba hatiri varmis birde arada, o da zor tabi. allah yardimcin olsun. bir yandan baska bir is baksan ve o olunca burdan ciksan olmuyor mu?
al benden de o kadar. saate bakıp duruyorum aksam olsa da gıtsem diye. patron benimde cok umursamaz butun ıslerı uzerıme yıkar kdv nın son gunu gelır bıttımı der stopaj gelır bıttımı der tek ilgilendiği budur butun ay boyunca nasıl olsa ben yapıyorum ya .kulaklarını kapatacaksın yapacak birşey yok iyi bir iş bulana kadar.