• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış meslek seçmişim, işimi hiç sevmiyorum

Bende çağrı merkezinde çalışmıştım. Çok stresli gerçekten. Allah sabır versin. Bir yol açar elbet.

ben sigorta sektöründe calisiyorum. tek isimis satis satis satis. her hafta patron hesap soruyor "ne satti, ne kadar sattin, neden satamadin" diye. inanin büyük baski var ve ben kendimi bu meslege hic ait hissetmiyorum. satamiyorum kardesim ne yapim insanlari dolandiramiyorum... cok bunaldim coookkk

Satış ve ikna üzerine kitaplar var. Ben "Türklere satış yapmanın incelikleri" diye bir kitap okumuştum işime yaramıştı yani ben de satışcıyım da :) Meseleğini değiştiremiyorsan başka iş yapma olanağın yoksa şimdiki işini kolaylaştırman için aklıma bu öneri geldi. Üzerindeki baskıyı biliyorum aynısı biz de de var ciro, ciro ciro. Türklerin yazdığı satış ve ikna teknikleri daha faydalı, Yabancı yazarların yazdıkları haliyle kültürümüze, insanımıza uymadığı için faydasız. Belki sende de etkili olur yani bir tane fazla satış yapsan, patronunun veya müdürünün baskısı azalır, onların gözüne girersin. Sende feraha erersin hiç olmazsa...

Ama kendine uygun işler aramaya, görüşmeler yapmaktan da vazgeçem arkadaşım. Allah sabır ve kolaylık versin.

Bende sigortacıyım ve işimi çok seviyorum. Bu işe dolandırıcılık demeyin isterseniz ayıp oluyor. Ben namusumla para kazanıyorum. Sizin sıkıntınız işiniz değil patronunuzun tavırları bence. Ben maaş+prim çalışıyorum. Patronumun bi kere bile bu işi neden yapmadın dediğini hatırlamıyorum. Çünkü ben elimden geleni yaparak ona laf bırakmıyroum. Patronumda bunun farkında.

merhaba. kusura bakmayin ben kimseye dolandirici demek istemedim. ama ben bu isi yurt disinda yapiyorum ve biz tek maasla calisiyoruz, yani prim yok ve basarilar sirketin cebine giriyor. o yüzden bizim isimiz biraz farkli sanirim...

Back
X