- 25 Haziran 2016
- 7.500
- 13.338
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
iyi aksamlar kk uyeleri.direk konuya gecmek istiyorum.malum bugunlerde igrenc duymak istemeyecegimiz haberleri duyup goruyoruz malesef.icimiz yaniyor ama en fazla beddua edip geciyoruz.benimde 2 yasinda bi kizim var o yuzden boyle haberlerde cildiriyorum her anne gibi.simdi kafama takilan ve esimle tartismamiza sebep olan sey su.ben esime dedim ki bundan sonra daha dikkatli olalim kim olursa olsun bizim olmadigimiz ortamlarda kizimizi yalniz birakmayalim.bunu su sebepten soyledim.esimin ailesi koyde yasiyor ve iki kaynimda orda hepsinin evi birbirine yapisik.biz gittigimizde kizimi cok sevdikleri icin hemen alip goturuyorlar sevmek icin.benim bu durum pek hosuma gitmesede kirilmasinlar diye ses etmiyorum.bu haberleri gorunce daha da hassaslastim ve bu konuyu esime danistim.oda cok abarttigimi boyle yaparsam kimseyle gorusmemiz gerektigini soyledi.ben haksiz oldugumu dusunmuyorum tamam sevsinler ama yanimizda sevsinler.onlara guveniyorum ama yine de korkuyorum.sizce abartiyor muyum akil verirseniz sevinirim