kızlar son gelişme şu;oğlum öğlen aradı.pazar günü bana söyledikten sonra,akşamına zaten gitmekten vazgeçtiklerini söyledi, nedenine gelince,istemeden de olsa suratım değişmiş.ayrıca 15 gün sonra ikinci bir tatile gidecekleri için,gitmemeye karar vermişler.tabi bunda kendi anne ve babasının gitmiyor oluşunun da etkisi var bence.
dün akşam babasının iş yerine uğramışlar,tabi eşim birşey bilmediği için gayet normal davranmış.bana çocuklar uğradı dedi.oradan çıkınca,bize gelmişler ama ben kuafördeydim,aradılar,kuafördeyim dedim.
bu öğlen gelinim uğradı bana .sanırım,nabız yoklamaya gelmiş.alışverişe çıkmış,1 saat kadar oturdu.hiç bir şey söylemedim.şimdilik daha fazla birşey söylemeyi düşünmüyorum.bu kadar yeter onlara anladılarsa ne ala anlamadılarsa,kendileri kaybeder.
Gelin hanım tutuşmuş demek ki.
Çok üzülerek okudum konunuzu. Anne-baba olarak evladınızdan gelininizden beklediğiniz davranış zaten onların söylemeye gerek bile kalmadan yapması gereken şey. Tepkinizde de haklısınız. Hiç ağır konuştum diye düşünmeyin.
İki yetişkin insan evlenip çocuk yapmayı biliyorsa, daha kendilerini geçindirmeyi bile beceremeden evlatlıktan istifa edemezler öyle kafalarına göre. Umarım ne kadar kırıcı olduklarını anlamışlardır da bir daha üzmezler sizi.