- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
-
Ev gormek derken iste bi evine gelmek istiyoruz muhabbeti oldu da o anlamda yazdimEv gormeye gelen komsulardan sonra beynim yandi
Bos insanlar hic muhattap olma gerek yok.
O da dogru yaBence sizi kıskanmış bu şahıs. Kendi eksikliklerini sizde gördüyse ezmeye çalışmıştır.
Kimsenin de düğün albümündeki ile aynı insan olduğunu sanmam. 2 makyaj yapınca ben bile kim bu yeaaa diyorum kendime
Siradan bi tipim yani bende de gorebilecegi extra bi sey de yok. Niye boyle yaptiysa anlamadim.Bence sizde kendinde göremediği bir şeyler görmüş olmalı ki kıskançlığının acısını bu şekilde çıkarmış
Kafa dengi insanlarla guzel oluyo aslindaUmarım kendinizi altın günlerinde bulmazsınız. Kısır, börek, çörek terörü estirir bunlar. Aman diyeyim, katlanılmaz.
Dogru düşünüyorsunIyi geceler arkadaslar. Bu durum cidden icime dert oldu hemen yaziyim...
Tanismak, evimi gormek icin komsularim gelmisti. Sagolsunlar iyi insanlar, cok da kalabalikti. Biraz kucuk duruyorum, yasimi ogrenince aa kucuk duruyosun vs gibi laflar oldu, ayrica evlendikten sonra kilo aldim ama asiri bi sey degil yani. Neyse iste yan komsum dedi ki kucuk duruyosun falan oradan gelenlerden birisi, neresi kucuk duruyo da ya herkes gibi yani bu yasta herkes nasil duruyosa oyle duruyo dedi ben de gulerek karsilik verdim. Dugun gunu cektirdigimiz fotolara baktilar, yine ayni kisi, ne kadar degismissin ya bu fotograflarda guzelsin disarda gorsem taniyamam vallahi, gibi bi laf etti simdi tam hatirlayamiyorum da. Ilk kez gordugu bi insanla bu kadar rahat rahat konusan insanlardan hic hoslanmam. Ben insanlari kirmaktan, uzmekten imtina ederim. Velev ki degismisse bile, yok canim olur o kadar verirsin kilonu da, falan gibi seyler soylerdim ben olsaydim. Ve bu insanla daha da gorusmedim bile isteye. Sizce yanlis mi dusunuyorum?
Ya cumleyi tam hatirlayamiyorm harfiyen ama onu demeye getirdi hani tam hatirlamazsin ama ne kastettigini hatirlarsin ya oyle...Söyledikleri bana sorun yaratacak cümleler gelmedi açıkçası. Asıl yeni tanıştığınız insanlar sizi hiç tanımadıkları ortak konuları olmadığı için genelde dış görünüşten konuşur. Üstündeki kıyafetle ilgili soru sorar, gözün lens mi der, yaşından büyüksün küçüksün der der yani. Size de yanlış bir şey söylememişler bence siz alınganlık yapmışsınız düğün fotoğrafı haricinde konuşuyorum. Fotoğrafla ilgili tam olarak ne söylediğini hatırlamıyorsunuz eğer hatırlasanız ona göre yorum yapalım. Hoşunuza gitmediyse bir daha eve çağırmazsınız, önünü kesmeniz daha iyi olur
Amaaan öyle dengesiz insanlara bende hiç katlanamam, gıcık olmuştur mutlaka bir şeyinize, herkes övmüş ya daha genç gösteriyorsun diye o da hasetlenmiştir ben öyle hissettimSiradan bi tipim yani bende de gorebilecegi extra bi sey de yok. Niye boyle yaptiysa anlamadim.
Keşke evini göstermeseydın.Boşver muhattap olma .Gereksızler.Iyi geceler arkadaslar. Bu durum cidden icime dert oldu hemen yaziyim...
Tanismak, evimi gormek icin komsularim gelmisti. Sagolsunlar iyi insanlar, cok da kalabalikti. Biraz kucuk duruyorum, yasimi ogrenince aa kucuk duruyosun vs gibi laflar oldu, ayrica evlendikten sonra kilo aldim ama asiri bi sey degil yani. Neyse iste yan komsum dedi ki kucuk duruyosun falan oradan gelenlerden birisi, neresi kucuk duruyo da ya herkes gibi yani bu yasta herkes nasil duruyosa oyle duruyo dedi ben de gulerek karsilik verdim. Dugun gunu cektirdigimiz fotolara baktilar, yine ayni kisi, ne kadar degismissin ya bu fotograflarda guzelsin disarda gorsem taniyamam vallahi, gibi bi laf etti simdi tam hatirlayamiyorum da. Ilk kez gordugu bi insanla bu kadar rahat rahat konusan insanlardan hic hoslanmam. Ben insanlari kirmaktan, uzmekten imtina ederim. Velev ki degismisse bile, yok canim olur o kadar verirsin kilonu da, falan gibi seyler soylerdim ben olsaydim. Ve bu insanla daha da gorusmedim bile isteye. Sizce yanlis mi dusunuyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?