• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı düşünüyorum

Sayın canparca65 kitap okumadığımı düşünmenize şaşırdım. Algı problemim olduğumu düşünmüyorum.
Konunuzda gittiğiniz tatil stoylerine arkadaşınızın (özellikle siz tatildeyken)bakmadığını yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam, millet bakmış mı kim görmüş kim görmemiş diye bakmıyorsanız, bakıp bakmadığını nerden biliyorsunuz?
hemen hemen her hikayeme emoji beğeni yorum atan kişiden bahsediyoruz ben gündem olsun başka bir konu olsun hikaye paylaşırım sürekli ..bu şekilde anladım diyelim tesadüfen yani

Ödün kopuyor dimi gittigin tatili göremicekler diye 😄😄
Ben kimseyi tatile gidiyor diye ozellikle ugurlamam icine sinsin filan ne alaka. Kimse de beni ugurlamiyor veya soru sormuyor hatta başka ulkeye taşindigimda millet beni geziyorum sanmiş, bir sure sonra geri gelmeyince sordular tasindin mi diye 😄 tasindim dedim hayirlisi olsun dediler o kadar. Ne sorcak insanlar?
Ne sormasini istiyorsunuz ki 🙂

some sindirim problems :olamaz:
IMG_6653.webp

Ben kimseyi tatile gidiyor diye ozellikle ugurlamam icine sinsin filan ne alaka. Kimse de beni ugurlamiyor veya soru sormuyor hatta başka ulkeye taşindigimda millet beni geziyorum sanmiş, bir sure sonra geri gelmeyince sordular tasindin mi diye 😄 tasindim dedim hayirlisi olsun dediler o kadar. Ne sorcak insanlar?
Ne sormasini istiyors

Ne sormasini istiyorsunuz ki 🙂
oooo o da ne kelime aklım çıkıyor ödüm kopuyor az kalır

Evet sormadi ve anlatamadin diye patladin resmen. O kadar yakinsaniz huyunuzu da biliyodur. 😃 Sizi kabartmamak icin ilgilenmiyordur belki.
vay be bu muhabbetten kabaracağımı ve abartarak anlatacağımı düşünmek. resmen karakter analizi yapmaya çalışmışsınız. ben anlatmam hanımefendi iyiydi der geçerim. bu analizi yapacak kadar zekiyseniz buralarda harcanmayın bence

Bana her mesajında can dostum diye hitap eden bir arkadaşım var ,ama benim içime sinmeyen bir şeyler var yanlış düşünüyorsun da diyebilirsiniz ..misal ben bodrum tatilinden dönüyorum hemen anında buluştuk naptın nasıl geçti içine sinsin bile demedi.. bir hafta İsveç , Norveç , Danimarka tatilinden döndüm yine ne iyi yolculuklar dedi,,döndüğümde buluştuk nasıl geçti demedi ..üstüne sosyal medyada her storyme bakan bu kişi tatil yurtdışı hikayelerime bakmıyor sonrasında günlük paylaşımlara bakmaya devam ediyor kasıtlı yaptığını düşünüyorum ben herkesi kendim gibi sanıyorum maalesef ben sevdiğim dediğim arkadaşlarıma mutlu anlarını sorarım bakmaktan keyif alırım..siz ne düşünüyorsunuz
Hava attığınızı düşünmüş olabilir arkadaşınız.Beğenilere takılmayın tatillerinizin tadını çıkarın derim.

En yakın arkadaşlarımdan biri her ay bir ülke geziyo daha bir (1) kere hoş geldin, naptın, içine sindi mi sinsin inş bacım demedim. Kıskandığım için değil, bana ne ya onunla mı uğraşıcam. Gezi storylerini videoluysa tık tık geçiyorum çoğu zaman da. Zaten her şeyden sıkılıyorum, sosyal medyada bişey paylaşmıyor ya da uzun uzun zaman geçirmiyorum. Ama tüm bunların yanında arkadaşıma da ölüyorum. Asla canı sıkılmasın, yüzü düşmesin, keyfi kaçmasın, hep en iyi yerleri görsün, en güzel günleri yaşasın o. Şu dünyada görmek istediği her şeyi görsün, ne istiyosa o olsun. Bi telefonuna yanına ışınlanırım, her başarısını en önden alkışlarım. Ama yani gitti gezdi diye de iki saat onu sündüremem. Napiyim. Kıskanmıyorum. Allah belamı versin çok seviyorum. Sizi de kıskanmıyolar. Sakin olun.

Back
X