yanlış mı düşünüyorum

Dün akşam gelmedi kaynım. ama eşime laf soktum yerleri sildim bıktım ya kıllarınızdan artık kendi kılınızı toplayın dedim.
oda silme dedi tabi şey götürsün evi dedim. sanki evde oturuyorum valla daraldım dedim gık demedi.

Madem konuşuyorsunuz olmuyor, KESİNLİKLE ne eve birşeyler alın nede temizlik yapın.. Birşeyler almayın, unuttum, vaktim yoktu v.s deyin.Temizlik yapmayın, bu aralar çok halsizim, vaktim v.s yok deyin.

1-2 hafta mutlaka mu şekilde yapın ve bu hale sizde sabredin.. Sakın elinizi atıp almayın yerdeki birşeyi, toplamayın ortalığı.

özeliniz kalmamış ki tabe bunun sonu bu olması normal..........

ama özelimin kalması için karşı tarafların anlayışlı olması lazım. dün yine kaynım saat akşam 5 arıyo abla sizdeyim ben ki akşam bizde kalmadı evden yürüyerek yada minibüsle bize gelmiş un lazım da diyo ya resmen saçmalık un almak için gelinecek mesafede değil evlerimiz minibüsle 10-15 dk. yürüyerek yarım saat sürüyo. gelmiş yemiş içmiş ev leş gibi sigara kokuyo çıkmış gitmiş iyi ama amacı ne bunun neden hergün ben olsamda olmasam da o eve girip çıkıyo.

Madem konuşuyorsunuz olmuyor, KESİNLİKLE ne eve birşeyler alın nede temizlik yapın.. Birşeyler almayın, unuttum, vaktim yoktu v.s deyin.Temizlik yapmayın, bu aralar çok halsizim, vaktim v.s yok deyin.

1-2 hafta mutlaka mu şekilde yapın ve bu hale sizde sabredin.. Sakın elinizi atıp almayın yerdeki birşeyi, toplamayın ortalığı.

bunu yazmaktan utanıyorum ama dediğin gibi şuan evim 2 haftadır evi ne süpürdüm ne sildim heryer toz saç kıl yani bi misafirim gelse inan bi daha gelemz
fakat kimse ne gık diyor ne elini sürüyor çamaşırları bile geçen hafta da yıkamadım sepetten taştı eşim amaaan yapma boşver diyo balkonda çöpler dağ gibi olmuştu bugün artık akşama kadar temizlik yapıcam. almıyorum eve bişey dolap şuan tam tıkır almıcam ama bitsin banane bakalım hala gelecek mi

Bence rahatsizligini esinle konus ben bi bayanim oda koskocaman erkek de rahatsiz oluyorum ya sen usulunce konus yada ben konusurum ama o zaman daha kötü olur de:63:esiniz tepkisiz kalirsa bence bu durumu kayinvalidenizle uygun bi dille konusun.Malesef erkekler bu tür inceliklere onem vermedikleri icin düsünemiyolarda,benim kuzenimde islerini rayina oturtana kadar yanliz yasayan ablamin yaninda sadece 3 ay kalmak istedi 3 ay oldu 5 yil ve her konuda kullandi ablami evini parasini pulunu ayni sizin kayniniz gibi.Temizligi isi gücü biraktim 5 yilda 1 ekmek bile almadi eve.Yani böyle yumusak yuzu görüncede insani aptal yerine koyuyolar.:41:

Bence rahatsizligini esinle konus ben bi bayanim oda koskocaman erkek de rahatsiz oluyorum ya sen usulunce konus yada ben konusurum ama o zaman daha kötü olur de:63:esiniz tepkisiz kalirsa bence bu durumu kayinvalidenizle uygun bi dille konusun.Malesef erkekler bu tür inceliklere onem vermedikleri icin düsünemiyolarda,benim kuzenimde islerini rayina oturtana kadar yanliz yasayan ablamin yaninda sadece 3 ay kalmak istedi 3 ay oldu 5 yil ve her konuda kullandi ablami evini parasini pulunu ayni sizin kayniniz gibi.Temizligi isi gücü biraktim 5 yilda 1 ekmek bile almadi eve.Yani böyle yumusak yuzu görüncede insani aptal yerine koyuyolar.:41:

Dudi sağolun hepinize çok teşekkür ederim size içimi dökünce rahatladım hepiniz doğru söylüyorsunuz ve ortada olan yanlışın bende farkındayım ama bir kere bu anahtar mevzusu oldu ben eşime dedim bu ne ya dingonun ahırımı her gelen evimde ben yokken bile kaynanam,kayınpederim bi evi yoklayalım diye girip çıkıyolar eşim bana bi tepki gösterdi sen kimsin ne hakla anahtar lafını edersin burası onların da evi bilmem ne olan bana oldu ve kalktı annesine defne anahtarı vermek istemiyo dedi herkes bana cephe aldı ama yine de yüzsüzce eve girip çıkmaya devam ettiler orası benim oğlumun evi diye yani onlarda ki mantık ben bir kırım ineği çalışıp getirip beş kuruş almadan bu evi döndürücem ama lafa gelince ev oğullarının.
kayınpederim habersiz gündüz gelip açık olan yatağımı toplayan bi tip, kaynanam halımı götürüp keni halısını seren bi tip,kaynım yatak odamdaki ger çekmecenin içinde şeytan diyo donunu sütyenini at ortaya bakalım onuda toplayacaklar mı? yada ped med ne bukursam atıcam en sonunda ortalığa tep atıyo onlar beni bezdirme poltikasındalar sanırım.

Dudi sağolun hepinize çok teşekkür ederim size içimi dökünce rahatladım hepiniz doğru söylüyorsunuz ve ortada olan yanlışın bende farkındayım ama bir kere bu anahtar mevzusu oldu ben eşime dedim bu ne ya dingonun ahırımı her gelen evimde ben yokken bile kaynanam,kayınpederim bi evi yoklayalım diye girip çıkıyolar eşim bana bi tepki gösterdi sen kimsin ne hakla anahtar lafını edersin burası onların da evi bilmem ne olan bana oldu ve kalktı annesine defne anahtarı vermek istemiyo dedi herkes bana cephe aldı ama yine de yüzsüzce eve girip çıkmaya devam ettiler orası benim oğlumun evi diye yani onlarda ki mantık ben bir kırım ineği çalışıp getirip beş kuruş almadan bu evi döndürücem ama lafa gelince ev oğullarının.
kayınpederim habersiz gündüz gelip açık olan yatağımı toplayan bi tip, kaynanam halımı götürüp keni halısını seren bi tip,kaynım yatak odamdaki ger çekmecenin içinde şeytan diyo donunu sütyenini at ortaya bakalım onuda toplayacaklar mı? yada ped med ne bukursam atıcam en sonunda ortalığa tep atıyo onlar beni bezdirme poltikasındalar sanırım.

Sudefne, belki ifade ediş şekliniz çok yanlıştır..Biraz daha yumuşatarak ve size en yakın olmak istediği anda bunu yapsanız olmaz mı ?

Birde sizin aileniz var mı ? Yakın bir erkek kardeşiniz falan.O gelse biraz sizde kalsa.Anahtarı verseniz v.s .

Sudefne, belki ifade ediş şekliniz çok yanlıştır..Biraz daha yumuşatarak ve size en yakın olmak istediği anda bunu yapsanız olmaz mı ?

Birde sizin aileniz var mı ? Yakın bir erkek kardeşiniz falan.O gelse biraz sizde kalsa.Anahtarı verseniz v.s .

birsen benim ailem var ama inan annem bile 3 ayda bir artık anne ne olur gel diye yalvarcam öyle gelir bizimkiler pek gelmezler.
hele hele anahtar vercem kız kardeşim bile yapmaz onu. bizim de gelinimiz var erkek kardeşim evli inan evine gittiğimizde izinsiz mutfağından su içmem.
ki annemde öyledir asla çat kapı yapmaz o yokken girmezler annem daha gelinin yatak odasına girmiş değil.

Bunu söylemek istemiyorum ama kaynımın da kız arkadaşı var inşallah benim tam tersim olur da bunlar görür dünya kaç bucak hep beni 3 yıldır kullandılar.
köylerine her bayram tatil seyran demedim gittim eşşek gibi ben çalıştım millet yattı ama kesin ve net kaynanamdan eşime kadar herkese söyledim daha mıasla gelmem diye şimdi kimse gitmiyo niye hizmet edecek kimse yok.

Bence olayi once esinle aranda halletmen lazim canim o evin ikinizin olduguna ve sinirlari geleni gideni sizin ikinizin belirlemeniz gerektigine inandirmalisin.Ailesi neysede sanirim esiniz de sizi kullanma yolunu secmis yani sen hic biseysin ben istedigim sürece eilem isztedigi zaman gelir gider sen karisamazsin düsüncesinde.Sizde az cok onlarin gelicegi saati bilirsiniz kaynin gelicegi zaman otur agdaya basla ve bundanda cekinme o utansin esinede dersin evimde özelim yok oturup agda bile yapamiyorum diye yada esinizin zayif noktalarini daha iyi bilirsiniz onlari kullanin biraz seytanca gelebilir ama savasta hersey mubahtir:27:ne bileyim yatak odasinda size yaklastigi esnada kardesin olmasa suan senle salonda sevismek isterdim de don poponu uyu:63:

Bence çok haklısınız. İnsanın evi özelidir, en basitinden yalnız kalmak, kafasını dinlemek, rahat olmak ister. Misafire bile 3-5 günden fazla dayanamayan bir insanım bu yüzden, şu durumda olsam çıldırırdım herhalde. Eşinizle konuştunuz mu bu durumu?

Sonradan okudum, konuşmuşsunuz... Eşinizin sizi anlaması lazım, yoksa işiniz zor gerçekten.

Son düzenleme:
öncelikle canım allah sana sabır versin.

bir kere yatacak yeri yurdu olan yetişkin bir erkek ne olursa olsun evli bir başka çiftin evinde kalmamalı. malum sende gençsin bir kere bu yanlış.

eşinde genişmiş kusura bakma. kayınvaliden ayrı bir dert

ben senin yerinde olsam eşine, olmadı ise kayınvalideme söylerim
oda olmadı.
kendi annene söyle uygun bir dille o konuşssun.

insanın özeli kalmaz. sanki sen o evin hizmetçisisin, ha bu arad birde çalışıyorsun.
insanda biraz edep, biraz görgü olur,

büyük konuşmamak lazım ama adamı katil eder bunlar

Benim burdan yettiiiiiiiiiiiiii artiikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk diye haykirasim geldi

Nasil bir sabir var sende, nasil dayaniyorsun...

Esine karsi agirligini koy kendini boyle ezdirmee o evde en az onun kadar soz hakkina sahipsin oyle sey mi olur???

Benimde kayinvalidem ve gorumcem cat kapi yatak odamin kapisini aciyodu ne yapacagimi sasiriyodum hatta bi keresinden sarmas dolastik bi acti kapiyi esim beni bi yitti az daha dusuyordum... Hic kusura bakmayinda demek yok!!! esimle konustum oda bana hak verdi annesiyle konustu...

Ama kesinlikle boyle dvm edemezdi sonucda benim mahremim yaaa kimsenin boyle ypma hakki yok!

Sende acik acik konus bazi kararlar al ve arkasinda dur yok efendim burasi onlari evi kadesime birsey diyemezsin derse o zamanda acik acik de ona "o zaman kardesini alirsin bundan sonra koynuna" diye

Delirmis millet yaa kimse cekmez!!!!

ya vallahi bunlara ne deyim.

hayvan bile özelinde eşinde kimseyi sınırlarına yaklaştırmazken bunlar ne yapmaya çalışırlar anlamam.

İnsanlar çıldırdı artık ya. Ya allah aşkına ne isterler insanların en güzel, en özel yıllarının için etmekten... Ne yazık ki kendi evimizi yaptırmaya başladıktan bir iki hafta sonra ev sahibimiz evi satmak zorunda kaldığını ve alan kişinin kendisinin oturacağını söyledi. Apar topar ev bu tut,emlakçısı,depozitosu dünya kadar para vermeyin biz ne güne duruyoruz diye kayınvalidem beynimizi yedi.Tuttuk kayınvalidemlere taşındık. Bir-iki aydan birşey olmaz diye.Arsa da sorunlar çıkınca uzadı da uzadı.Bugün itibariyle tam 11 ay oldu. Ben kendimi bildim bileli uzun kollu birşeyle uyuyamam. Afaganlar basar beni. İlla ya gecelik giyeceğim ya kısa askılı. E olmuyor tabi kayınvalide,kayınpeder... Her akşam eve girer girmez kendini duşa atan benn üç günde bir girdim o da kayınpederimin olmadığı zamanlarda.(Ki kayınpederimi kendi babamdan çok severim ama insan çekiniyor işte. Akıllarına başka birşey gelmesin diye) Bunlardan hep dert yanardım eşime.Birşey de denmez biz insanların evindeyiz.Bir iki gece de eşime ben rahat edemiyorum. Ses duyulur. Huzursuzum ben deyip döndüm sırtımı yattım. Etkili oldu çok şükür. Hızlandırdı ev işini. Artık bitse de kurtulsak deyip duruyor. Bence de baktın başka yolla olmuyor bu yolla vuracaksın cnm. Ne yazık ki, bizi onlar mecbur ediyor buna...

daha neler duycaz kaynatana ne senin yatağından bunlar iyici yüzsüz insanlarmış
allah yardımcın olsun
ya bide şunu dene
madem hepsendeler
utanmalarıda yok ama belki utanırlar
yatağını dağınık bırak
kenarınada sanki çamaşırlarını bişeyyapmışta akşamdan kalmış gibi bırak
komidin üstünde kondam falan
bırak
nesılolsa çamaşırına kadar heryeri karıştırmışlar
herşeyini biliyolar
banyondada
bedlerini paketi açık bırak
onlarıda toplayıp kaldırır larsa sende
ozaman çıngarı çıkar
bune terbiyesizliktir
kaynata odama girecek yatağımı toplayacak
eşinde iş yok hiç kusura bakma

Sizde Peygamber sabrı varmış...
Eşinizle bir an önce konuşmalı bunun önüne geçmelisiniz öyle anahtar saklamak ile olacak iş değil bu...
Siz bir hanımsınız nasıl olurda eşiniz ve kardeşi varken size taşıttırır damacanayı.
Ayy bende sinir oldum herkesten önce siz önemlisiniz böyle içinize atarak kendinizi yiyip bitirerek olacak şey değil.
Kocaman delikanlı pekala kendi başının çaresine bakabilir.
İnsanlar sizi düşünmüyor neden siz onları düşünüp acaba kırılırlarmı diye düşünüyorsunuz ki.
Dişinizi göstermelisiniz böyle giderse daha da yüzsüzlüğe vurur eminim...
Ayıp denen birşey var yahu...!

kendi evi varken niye geliyo sizde kalıyo? hadi madem kalıyo da biraz dikkat etsin yani. don paça gezseymiş. :20: eşiniz biraz fazla yüz vermiş. hem o damacanaları kaldırmak nedir? koskoca adama sen dokunma mı diyor? olacak iş değl.

Back
X