• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yanlış mı düşünüyorum

bence de getiriyo biliyo ben hep aynı saatte geliyorum eve.

bence bir kere erken gel eve ve onları yakala bak o zaman bi daha gelebiliyo mu? Tepki gösterirsin bizim evimizde ne işler çeviriyomuş ayıp değil mi komşularımız var falan die

Allah sabır versin arkadaşım. aynı sorun bende de vardı ama ben daha başında atlattım sanırım.

Son düzenleme:
eşinin annesinin düşünmesi lazım ne işi var senin evinde yaa okudukça sinir oldum bence eşinle konuş o da bi yolunu bulup anlatsın kardeşine

insan kendi oğluyla bile zor anlaşıyor...birde kaynın....aman allahım ben olsam kafayı sıyırırdım eşinle konuş...dayanamadığını...eğer eşin anlayışlıysa kardeşine söyler..ay ben asla yabancı birinin mutfağa dahi girilmesine tahamülüm yok...daha fazla piskolijinizi bozmadan eşinizle konuşun....sabretilecek olay değil bu....

Ben ne kadar sabır edersem edeyim olmuyo.
insanın içinden evini temizlemek gelmez mi benim gelmiyo çünkü her yerde çorap don atlet kül tabağı karşıma çıkıyo balkon çöp doluyo ne abisi ne kendisi ellerini sürmüyorlar. su biter ekmek biter umurlarında değil. katlanamıyorum.
biz iki günlüğüne bi yere gittik geldik yatak örtüm yan örtülmüş eşimin bornozu ıslak yani benim yatağımda yatmış yani bizde kalmış.
iyde bari ben yokken kalma. cumetesi evdeyim cumadan bizde kaldı eee ben temizlik yapıcam paşam öğlen bir hala yatıyo. telefonu şarjda bilgisayar şarjda ohhh ne ala bende enayi gibi kendimi parçalıyım.

siz bu konuyu eşinizle konuşsanız istemediğinizi söyleseniz çalışıyormuşsunuz da evinizde sizin söz hakkınız yokmu... ne demek ya zulüm gibi.... birde niye ev anahtarınızı başkalarına veriyorsunuz ki pardon ama bazen prensipli olmak gerekiyor...

Ben bu tür durumlarda çözümü eşten başkasında göremiyorum ne yazık ki.
Sorunu çözümleyecek olaya tek el koyacak kişi eş miş gibi geliyor bana

Dün akşam gelmedi kaynım. ama eşime laf soktum yerleri sildim bıktım ya kıllarınızdan artık kendi kılınızı toplayın dedim.
oda silme dedi tabi şey götürsün evi dedim. sanki evde oturuyorum valla daraldım dedim gık demedi.

Yine konuma devam etmek istedim.
konu farklı ama olsun fikirlerinize ihtiyacım var. bi rahatsızlığım vardı eşime sen beni öğlen alsan götürsen hastaneye olmaz mı dedim yaaa sen git kendin falan dedi. bi gün önceden de hastaneye gidicem falan diyince ya annemde ayağını yara yapmış dedi bende kaşımış dedim ama geçmiyo annemin ayağı dedi çünkü hep sehpanın altına sürüp kanatıyo dedim. neyse dün ben hataneye gittim geldim işe devam ettim. tabi akşam işten geç çıktım eve gittim eşim evde uzanmış tv izliyo. saat 20:30 olmuş ne yiycez dedi ben bişey yemicem dedim bana ekmek arası yaparmısın dedi yaptım çay demlemişti verdim yedi içti. ben uzandım tabi beni bütün gün aramayan adam naptın ne dedi doktor diye bile sormadı.

adam umursamıyor senı aılesıne oncelık vermıs bunu degıstırmenın bı yolu olmalı ya sende uzak kal bajalım bıraz arama mesela gunluk konusyorsanız soguk davran bakalım nolcak

Yine konuma devam etmek istedim.
konu farklı ama olsun fikirlerinize ihtiyacım var. bi rahatsızlığım vardı eşime sen beni öğlen alsan götürsen hastaneye olmaz mı dedim yaaa sen git kendin falan dedi. bi gün önceden de hastaneye gidicem falan diyince ya annemde ayağını yara yapmış dedi bende kaşımış dedim ama geçmiyo annemin ayağı dedi çünkü hep sehpanın altına sürüp kanatıyo dedim. neyse dün ben hataneye gittim geldim işe devam ettim. tabi akşam işten geç çıktım eve gittim eşim evde uzanmış tv izliyo. saat 20:30 olmuş ne yiycez dedi ben bişey yemicem dedim bana ekmek arası yaparmısın dedi yaptım çay demlemişti verdim yedi içti. ben uzandım tabi beni bütün gün aramayan adam naptın ne dedi doktor diye bile sormadı.

canımmm yaa sen çok sabırlısın yada çok kavga çıkarabilen bi tip değilsin galiba.

ama kocan haketmiş canım. senin yerinde olsam ii bi kavga çıkartırdım.

halamın bir oğlu vardı inanılmaz dağınıktı 3 posta günde duş alırmış her çıkardığını ortaya atıyormuş. bigün halam bir kavga çıakrdı aldı eşyalarını merdiveen attı. mum oldıu ogün oğlu

maşallah ne kadar iyi ve sabırlı bir insansın yaa. ben olsam şimdiye kadar elli kere söylemiştim eşime kardeşin gelmesin diye. sonuçta kendi annesinin evi var 10 dk mesafede sizde kalmasının anlamı ne?? beleşçi resmen sen bunları çekmek zorunda değilsin... kaldıki senin yatağında yatması ne demek ayyyy hakaret edicem resmen yaaaa. düşünemiyorum nasıl saygısız bir insan. saygısız birisine karşı niye bu kadar saygını ve terbiyeni müdafaa ediyorsun onlar iyilikten anlamazlar. kocanda iyilikten anlamıyor maalesef. gerçi senin bu yaptığın iyilikte değil enayilik arkadaşım kusura bakma.

gerçekten sabırllsıın belkide sorun budur. belki rahatsızlıklarını dile getirsen eşin daha dikkatli olur belki yaptığının farkında bile değil ne bilim :27:

adam umursamıyor senı aılesıne oncelık vermıs bunu degıstırmenın bı yolu olmalı ya sende uzak kal bajalım bıraz arama mesela gunluk konusyorsanız soguk davran bakalım nolcak

ben farkındayım evet beni umursamıyor. dün aramış bugün doktora gidecektin dedi bende o dündü gittim dedim ne dedei dedi bişey demedi yenimi aklına geldi dedim tamam sonra görüşürüz dedi kapattı.

canımmm yaa sen çok sabırlısın yada çok kavga çıkarabilen bi tip değilsin galiba.

ama kocan haketmiş canım. senin yerinde olsam ii bi kavga çıkartırdım.

halamın bir oğlu vardı inanılmaz dağınıktı 3 posta günde duş alırmış her çıkardığını ortaya atıyormuş. bigün halam bir kavga çıakrdı aldı eşyalarını merdiveen attı. mum oldıu ogün oğlu

evet inanılmaz sabırlıyımdır. bide ben insanları kırmaktan çok çekinirim birini kırsam o gece yatamam çok pişman olurum haklı bile olsam yapamıyorum.
kavga etmek bilmiyorum huzurumu kaçırmak istemiyorum sanırım ama böyle de aslında huzurlu değilim. kardeşi hastaydı 50 kere aradı gitti doktora götürdü ben umurunda olmadım. dün akşamda eve gittim yemek falan yaptım eşim geldi tabi hiç konuşmadım yemek hazırladım geldi sofraya işte yoğunum aklım hiç yerinde değil çok yoruluyorum başım ağırıyo triplerine girdi. bende saat kaç olmuş nerdeydin dedim. işte başladı anlatmaya falan. neyse oturma odasına geçtik çay varmı dedi var git al dedim. tekrar söyledi allah allah al kendi çayını dedim. sonra gittim getirdim ama söylendim de.
eve sinek girmiş ben çıkarmakla uğraşıyorum kov şunu dedim banane kov kendin dedi. bende öylemi sen benden bişey isterken ben böyle yapıyorum demi dedim ama gör bundan sonra sende kendin yap demesem dedim.

Back
X