bence de getiriyo biliyo ben hep aynı saatte geliyorum eve.
bence bir kere erken gel eve ve onları yakala bak o zaman bi daha gelebiliyo mu? Tepki gösterirsin bizim evimizde ne işler çeviriyomuş ayıp değil mi komşularımız var falan die
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile büyükleri görmüyormu?kayın validen yada kayın pederin niye müdahele etmiyorlar?
Yine konuma devam etmek istedim.
konu farklı ama olsun fikirlerinize ihtiyacım var. bi rahatsızlığım vardı eşime sen beni öğlen alsan götürsen hastaneye olmaz mı dedim yaaa sen git kendin falan dedi. bi gün önceden de hastaneye gidicem falan diyince ya annemde ayağını yara yapmış dedi bende kaşımış dedim ama geçmiyo annemin ayağı dedi çünkü hep sehpanın altına sürüp kanatıyo dedim. neyse dün ben hataneye gittim geldim işe devam ettim. tabi akşam işten geç çıktım eve gittim eşim evde uzanmış tv izliyo. saat 20:30 olmuş ne yiycez dedi ben bişey yemicem dedim bana ekmek arası yaparmısın dedi yaptım çay demlemişti verdim yedi içti. ben uzandım tabi beni bütün gün aramayan adam naptın ne dedi doktor diye bile sormadı.
adam umursamıyor senı aılesıne oncelık vermıs bunu degıstırmenın bı yolu olmalı ya sende uzak kal bajalım bıraz arama mesela gunluk konusyorsanız soguk davran bakalım nolcak
canımmm yaa sen çok sabırlısın yada çok kavga çıkarabilen bi tip değilsin galiba.
ama kocan haketmiş canım. senin yerinde olsam ii bi kavga çıkartırdım.
halamın bir oğlu vardı inanılmaz dağınıktı 3 posta günde duş alırmış her çıkardığını ortaya atıyormuş. bigün halam bir kavga çıakrdı aldı eşyalarını merdiveen attı. mum oldıu ogün oğlu