Yanlış mı görüyorum?

MaystenG

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
2.376
2.922
53
Merhabalar anneler ve anne adayları...

Lifecare adında 4 gün erken gebelik testi yaptım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim adetim 2 ay öncesine kadar düzensizdi, son 2 aydır düzenli.

4 gün erken gebelik testi ne kadar doğru?

Çünkü ben bunu yaptım, ikinci çizgi, önce yan sonra dik pozisyona geldi, bozuk olsa, bulanık falan olur herhalde?

Hamile miyim acaba? Yoksa bozuk mudur, önce yan sonra dik çıktığı için? Herhangi bir belirti yok?

Eklentiler

• 20191011_223908.webp
    20191011_223908.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 265
Önce yan sonra dik poziyon ne yahu
Yarın baska bir marka ile teyit eder derim
Hayırlısı olsun

Önce yan sonra dik poziyon ne yahu
Yarın baska bir marka ile teyit eder derim
Hayırlısı olsun
Bilmiyorum ki neden öyle oldu. Dedim acaba çok mu damlattım hayır, o normal koyu renkteki olduğu gibi çıktı, diğeri ise önce ekranın uzunlamasına sonra dik pozisyona geçti, normal test ile mi erken gebelikle mi yapayım tekrar? Hangi markayı önerirsin?
Pozitif gibi sonuç yarın kan testi yaptırın bence
Hastane de doktorlar yokken de yapılıyor mu? Hiç hafta sonu gitmedim de, bilmiyorum.

Bilmiyorum ki neden öyle oldu. Dedim acaba çok mu damlattım hayır, o normal koyu renkteki olduğu gibi çıktı, diğeri ise önce ekranın uzunlamasına sonra dik pozisyona geçti, normal test ile mi erken gebelikle mi yapayım tekrar? Hangi markayı önerirsin?

Hastane de doktorlar yokken de yapılıyor mu? Hiç hafta sonu gitmedim de, bilmiyorum.
Laboquick le ögrenmiştim ben
En ucuz testler emin ol ddaha gercek sonucu veriyor

Ben o dediginiz yan cizgiyi damlattim ilk damlattiginizda ekranda yatay cizgi olup sonradan kayboluyor o her testte oluyr bahsettiginiz. Ayrica bende goruyorm gebesiniz bence yarn bi kan testi verin ozellerde ve acil servisler de verebilirsiniz.

özel bir hastane veya tıp merkezi gibi bir yer varsa gidip direkt beta hcg testi yaptırmak istiyorum deyin yaparlar bir saat içinde çıkıyor sonuç

Yarın söylenen markayı deneyeyim bir de, ondan sonra kan vereyim. Emin olamadım 🤷‍♀️
Acilden olabilir belki, özeller 150den başlıyor ya 🤦‍♀️

özel bir hastane veya tıp merkezi gibi bir yer varsa gidip direkt beta hcg testi yaptırmak istiyorum deyin yaparlar bir saat içinde çıkıyor sonuç
Muayeneye 150 istiyorlar da, testlere de isterler mi buranın sistemini bilmiyorum pek :(

Muyane olmayacaksınız hasta kayıt yerine gidip sadece tahlil yaptıracağınızı söylemeniz yeterli girişinizi ya orası yapıyor veya tahlil yerindeki sekretere gönderiyor. 30 liraydı galiba ben geçen ay yaptırdığımda tabi hastaneye göre değişir fiyat ama asla muayane ücreti kadar değil

Muyane olmayacaksınız hasta kayıt yerine gidip sadece tahlil yaptıracağınızı söylemeniz yeterli girişinizi ya orası yapıyor veya tahlil yerindeki sekretere gönderiyor. 30 liraydı galiba ben geçen ay yaptırdığımda tabi hastaneye göre değişir fiyat ama asla muayane ücreti kadar değil
Tamamdır gideyim yarın baktırayım. Çünkü 1 -2 hafta öncesine kadar enfeksiyon var demişti, enfeksiyonda gebelik oluşması düşük oran normalde🤷‍♀️

Özel de beta yaptırabilirsiniz kan testi 30-40 lira arası bir şey yani İstanbul da özel hastanelerde fiyatlar o şekilde 150 falan değil yani kan alıyorlar alt tarafı .. gebesiniz hayırlı olsun

Özel de beta yaptırabilirsiniz kan testi 30-40 lira arası bir şey yani İstanbul da özel hastanelerde fiyatlar o şekilde 150 falan değil yani kan alıyorlar alt tarafı .. gebesiniz hayırlı olsun
Eğer pozitifse,ben sevinirim de eşim istemiyordu daha erken diye, 1 yaşında kızım var 🙈🙈

Merhabalar anneler ve anne adayları...

Lifecare adında 4 gün erken gebelik testi yaptım. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benim adetim 2 ay öncesine kadar düzensizdi, son 2 aydır düzenli.

4 gün erken gebelik testi ne kadar doğru?

Çünkü ben bunu yaptım, ikinci çizgi, önce yan sonra dik pozisyona geldi, bozuk olsa, bulanık falan olur herhalde?

Hamile miyim acaba? Yoksa bozuk mudur, önce yan sonra dik çıktığı için? Herhangi bir belirti yok?
Pozitif görünüyor ama kan testi lazım

Bende de enfeksiyon var engel mi oluyor gebeliğe. Nasıl gidecek enfeksiyon ya bilmiyorum hiç

Back
X