ikiniz için de sorun oluşturmuyorsa olabilir..tabi ayrılırsanız daha sonra bundan pişmanlık duyar mısın, ya da o eğer kaydediyorsa bunları kötü birşey yapar mı bilemem...
ama şunu anlamıyorum tamam riskleri var mutlaka uzaktan bu tarz şeyler yapmanın ama "kesinlikle yapmam, yok sevse böyle şeyler istemez, bekler" fln demek de yanlış bence, sonra da başka konularda yok "erkekler 1 hafta yanına yaklaşmazsan başkasına gider, benim kocam 2 gün yapmadan duramaz" deniyor. evlenince 2 gün yapmadan duramayan erkekler sevgiliyken de bu tarz şeylere ihtiyaç duyuyorlar, o yüzden kesinlikle olmamalı demek, bu kadar sert yorumlar yapmak bence doğru değil.
uzaktan ilişkim hiç olmadığı için nasıl yürüyor bilmiyorum, çok zor olsa gerek hele ki farklı yerlerde yaşarken başlayan ilişkileri hiç anlayamıyorum (yanlış anlama bunu senin için söylemiyorum,senin ilişkinin nasıl başladığını ya da koşullarınızı bilemem)..ama bu tür şeyler olabilir çünkü zaten görüşmüyorsunuz, hergün okula gittim,işten geldim muhabbeti yaparak da ömür geçmez yani, bu tarz şeyler sizi birbirinize yaklaştırabilir belki...ama riskleri de var tabi..