Yanlış mı yapıyorum

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
ben sevdiğim insan için yüksek lisans yapmak için onun oturduğu şehre geldim ve malesef ona bağımlı oldum burda birgün bile yanına gelemiycem dese kıyametler kopuyor ruh sağlığım bozuldu burda her dakika yanımda olsun destek olsun istiyorum az önce de o büyük kavgalardan birini yaşadık yine ve ben ağzıma geleni saydım:((dedem geldi memleketten yarın görüşemeyiz deyince olan oldu yine ben sinir krizlerine girdim..

Canım bu kadar ustune gıtme bence ben erkek arkadasının yerınde olsaydım sıkılırdım heralde ,kaçabılır yanı,senı ozlemesıne ızın ver:71:

canım mdem yenisin şehirde, gez, dolaş zaten yüksek yapıyormuşsn, ders çalışmaktan vaktin kalmaz adamla uğraşmaya :) azıcık rahat bırak onu, her şey daha da kötğye gitmesin. elbette yanına gelemediği zamanlar olacaktır. sen alışınca analyacaksın bu kadaar sürekli dip dibe olmanın çok da iyi olmadığını

Bence rahat bırak adamı kaçırırsın kendinden soğutma erkekler sıkılmayı sevmezler ...bırak kendi halinee o seni arasın sorsun merak etsin....sen böle yaparsan değerini küçültürsünn.))

çok yanlış yapıyorsun canım ama seni çok iyi anlıyorum..
evliliğimin ilk aylarında ben de senin gibiydim.
eşim işe hiç gitmesin, bütün gün yanımda dursun istiyordum.
tabi ki böyle bir şey mümkün değil..
eşimin sıkıldığını görebiliyordum. zamanla bu fikre alıştım..
ilgimi başka yöne çekmeye çalıştım.
hala arada öyle istiyorum ama yapacak bir şey yok.
devamlı yanında olup seninle ilgilenemez..

onun gözünde çekilmez biri olmak istiyosan devam et bu davranışlarına. ama emin ol erkekler böyle şeylerden çok sıkılırlar. sadece erkekler değil aslında benim sevgilimde bana bu derece anlayışsız davransa acayip sıkılırım.

Benim de eski sevgilimle bütün gün gezerdik, Akşam eve dağılcağımız vakit bi sessizleşirdim. Keşke hep yanımda olsa. Birlikte gidip uyusak , hatta wc ye bile birlikte girsek hep dip dibe olsak hiç sıkılmazdım ya. Tabi bunu ona hiç belli edip de sıkmadım onu. İnsan sevince öyle oluyor. Ama seninki biraz anlayışsızlık ve bencillik. Dedesi geliyormuş. Ailesinden biri ve büyüğü sonuçta, ne diyecek "sevgilimlen gezip tozcaz, sen otur bi köşede kımıldama mı?" Hem ille bir bahanesi olmak zorunda değil. Canı sıkkın dışarı çıkmak istemez. Olabilir yani. İnsanlık hali... :7:

biri beni bu derece SIKsa cidden o kisiden kacmaya baslarim. onu kaybetmek mi istiyorsun yada hayatinin sonuna kadar mi yaninda olsun? eger kaybetmek istemiyorsan cok SIkma. kendini kontrol etmeye calis.. kaybetme korkusunu heb göz önüne al.. öncelikle yarin icin dedesiyle güzel bi gün gecirmesini dile.. ha yerinde duramiyosan temizlik yap yorulana kadar.. rahatlarsin.. o da yetmiyosa, kosuya git.. biraz yorul.. iyi gelir

Ayy bir kaç sene önceki halimi gördüm bir an bak olacakları söyleyim sana böyle görmeden yapamadığın için sevgilin sıkılmaya başlayacak daha sonra bir sürü sorun çıkaracak neden böyle neden şöyle filan diye eee doğal olarak sen onsuz yapamayacağından taviz vermeye başlayacaksın sevgilinde vazgeçilmez olduğunun farkına varacak herşeyi yapma hakkı görecek nede olsa sen seviyosun vazgeçemezsin ondan hal böyle iken sen kendine kızmaya başlayacaksın neden ben üstüne çok düştüm zamanında diye :27::52::53: en son kendi kendine söz vereceksin ona vazgeçilmez olmadığını göstericem diye ama geçmiş olsun vakit geç vakittir.Kendine sosyal ortamlar yarat onun olmadığı şeyler yapmaya çalış arkadaş edin

Gördüğüm kadarıyla eğitimli bir bayansın.
Yaptığının hata olduğunuda anlamışsın.
Eee o zaman sıkıntı ne?
Allah ömür verdiği sürece birlikte olacaksınız.
O sıkılır, sen sıkılırsın. Yapacak, paylaşacak bir şeyiniz kalmaz.
Ayrıca okuluna bile etki edebilir bu durum.:20:
Yeni bir şehre gelmenin verdiği yabanclıktan kaynaklı olabilir bu durumun.
Kendine fren koy.
Ders çalış.
Hobi kurslarına katıl.
Kendine takılabileceğin bayan arkadaşlar bul.
İlişkinizi yorma:71:

cevap veriyorum: evet, yanlis yapiyorsunuz :31:
canim cok sikma adami elinden yoksa bir gider pir gider avuclarindan...
o zaman hic gorusemezsin...
ara ozur dile artik normale donecegini, sadece o sehirde yalniz oldugundan sinirlerinin yiprandigini o yuzden boyle oldugunu...onun destegiyle bunu da atlatacagini soyle ve biraz zaman+anlayis iste...

tüm hayatını ona bağlama,ilgilenebileceğin bir şeyler yap bence. tamam çok seviyorsun ama gerçekten insan bunalır. birbirinizi özlemeye fırsat verin,inanın görüştüğünüzde her seferinde ilk kez bulusuyorsunuz hissi yaratacaktır.:34:

abartıyorsun bence..ne yani askere giderkendemi onla gidecen .:60::60:
ayda yılda bir dedesi gelmiş bırakta rahat görüşsünler..:45:

bu kadar sıkma sevgilini canım adam bıkıp senden soğuyabilir:26:
hiçbir konuda baskı iyi değildir ters teper:20:
sende eğitimli bir bayansın böyle liseli genç kızlar gibi toy davranma canım
kendini dersine ver kitap oku arada tv izle pc de vakit geçir yani hayatını sadece sevgiline endeksleme
arada birbirinizi özleyin böyle ilişkiniz daha güzel olacaktır emin ol:31:

Az biraz nefes alsın çocukcağız :21: :)
Ayrıca sen böyle yapmaya devam edersen, hımmmmmmmm sonunu hiç söylemiyim..
Hem özlemek iyidir..Bir de sürekli yanında olursan suan için tatlı gelır sana, ama asla saglıklı bısey deıl..
Biraz kendin için bisiler yap bence..
Bir an düşündüm de evlenecegım zaman işe bile gıtmeyen 7/24 yanımda olan erkegı boğasım gelir..:)
Ben işime gideyim..O işine gitsin:))

Son düzenleme:
bu kadar üstüne gitme bırak o kendi isteğiyle senin yanında olsun bu kadar ısrarcı olursan senden sıkılır ve kaçmak ister onu kendi haline bırak yoksa daha çok üzülürsün birazda kendini tut sinirlerine hakim olbene

Acaba o dedem gelicek görüşemeyiz diyince kendini dışlanmış mı hissettin?
Sorun onu sürekli yanında istemen mi yoksa ailesiyle paylaşamaman mı?
Yani onun ait olduğu bir aile var ve sen bu ailenin dışındasın.

Ayrıca sen aileni bırakıp o şehirde tek başına yaşamaya başlamışsın.
Ama onun orda bir ailesi var. Onlarla zaman geçiriyor ve sen teksin.
Bu mu canını sıktı?

Sanırım hatayı sevgilin için yaşadığın yeri terkedip onun oturduğu yere taşınmakla yapmışsın.
Çünkü büyük fedakarlık yaptığını düşünüyorsun ve büyük beklentiler içine girmişsin.
Sürekli vaktini seninle geçirmesi, seni yalnız bırakmaması gibi...
Ama o bu beklentilerini karşılayamıyor tabi.

Son düzenleme:
bence abartı bu kadar sıkma amamı bir bıkdırırsan tamamen olsun kalırsın bu kadar egoist olma bence onada yaşam hakkı ver bir fanusa sokma,ayol oyuncak mı bu gel de gelsin git de gitsin bıkdırma...

Back
X