Yanlış mı yapıyorum

Aşk beynini yemiş ,kendine gel herşeyi abartısı dengeyi bozar!

Acaba o dedem gelicek görüşemeyiz diyince kendini dışlanmış mı hissettin?
Sorun onu sürekli yanında istemen mi yoksa ailesiyle paylaşamaman mı?
Yani onun ait olduğu bir aile var ve sen bu ailenin dışındasın.

Ayrıca sen aileni bırakıp o şehirde tek başına yaşamaya başlamışsın.
Ama onun orda bir ailesi var. Onlarla zaman geçiriyor ve sen teksin.
Bu mu canını sıktı?

Sanırım hatayı sevgilin için yaşadığın yeri terkedip onun oturduğu yere taşınmakla yapmışsın.
Çünkü büyük fedakarlık yaptığını düşünüyorsun ve büyük beklentiler içine girmişsin.
Sürekli vaktini seninle geçirmesi, seni yalnız bırakmaması gibi...
Ama o bu beklentilerini karşılayamıyor tabi.
beni o kadar iyi anlamışsınızki
yazdıklarınızda baştan sona haklısınız

Valla sevgilim bi ara aramıyordu, hiçbir sorun yokken. Resmen nazlanıyordu,tavırlar falan. Uzun süre aramadım bak şimdi tıpış tıpış her gün arıyor :)) Gerçekten sıkıntıya gelmiyorlar, kızın peşinden koşturmak aslında daha cazip onlara :)

çocuğu kaçırtmada... bırak o seni özlesin sen ona sular kesildi gelemem deyince o sana kızsın senin peşinden koşsun o zaman varya bak nasıl kıymete biniyosun seyret yani...

Canım henüz gittiğin yerealışamamışsın, sürekli yanında o olsun istiyorsun.
Ama bırak biraz özleyin birbirinizi..
Hem okulunla ilgilenme fırsatında olur.
Senin yerinde olmak isteyen o kadar çok fakülte mezunu varki malesef kabul edilmiyorlar..
Sen şimdi kafanı ona değil, geleceğine yor. okulda başarılı olursan güzel bir iş hayatı da seni bekliyor olacak.
Sıkılmış olduğundan falan değil, ailesiyle ilgilenmesi senin moralini bozmuş.
Ben onun için ailemden vazgeçtim o geçemedi gibi düşünceler var sende.
Zamana bırakman daha iyisi olacak gibi görünüyor.
Sıkıldıysa da bırak biraz özlesin seni..:68:

okurken bana bile daral geldi sevgiliniz ne haldedir kimbilir. acaba neden böyle davranıyorsunuz. bence hayatınızı gözden geçirip bunun nedenini bulmaya çalışın. çok sevmek demeyin lütfen sürekli yanınızda size yapışık olması sevgi ölçütü değildir. belkide tüm hayatınızı onunla olmak üzerine kurduğunuz için yanınızda olmayınca gerliliyorsunuzdur. ya da güzvensizlik olabilir mi? yani her dakika yanımda gözümün önünde olsun düşüncesi

okurken bana bile daral geldi sevgiliniz ne haldedir kimbilir. acaba neden böyle davranıyorsunuz. bence hayatınızı gözden geçirip bunun nedenini bulmaya çalışın. çok sevmek demeyin lütfen sürekli yanınızda size yapışık olması sevgi ölçütü değildir. belkide tüm hayatınızı onunla olmak üzerine kurduğunuz için yanınızda olmayınca gerliliyorsunuzdur. ya da güzvensizlik olabilir mi? yani her dakika yanımda gözümün önünde olsun düşüncesi
öncesinde 10 ay ayrı kaldık bundan bile olabilir

ayrı derken hiç görüşmediniz mi yoksa mekan olarak mı ayrı kaldınız.Eğer bir ayrılık terkedilme yaşamışsanız o yüzdendir bu haliniz.

Back
X