yanlış mı yapıyorum ?

Gayet normal bir durumdasın. Hissettiklerinde yanlış birşey yok. Demek ki unutmuşsun eskisini. Milleti düşünme, bu güzel heyecanını doya doya yaşa:34:

kızlar benim 2buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti fakat uzatmaları oynuyorduk.o şu an bardan bara kızdan kıza, tahmin edeceğiniz gibi başka şeylerle ilgileniyor, kendim yakaladım.2buçuk sene verdiğim emeğin döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yokken o benle geçen senelerini 'eziyet' olarak adlandırıyor, ve asıl şu an günübirlik ilişkilerle anlık zevklerle 2.baharını yaşadığını iddia ediyor.kızlar ilk 2 gün çok kötüydüm benden ayrıldığı gibi başka birini buldu barlara gitti.herşeyi geçtim benim bulunduğum şehire beraber olduğu kadınlardan biriyle gelecekmiş, böyle adilik yapılırmı.21 yaşındayım ama bi o kadar yorgunum, en güzel yaşlarımı hep ağlayarak üzülerek geçirdim.herkes artık dönmemem gerektiğini, erkek arkadaşımın düzelmediğini söylediğinde herkese kafa tuttum yine onun yanında oldum, belki aldatıldım bile, hatta büyük ihtimalle, o kadar düşkündümki ona diğer insanlar gözümde kayboluyordu, bittiğindeyse bi daha uzun bi süre kimseyi istemem artık diyordumkii

kızlar benim 4 5 gündür midemde kelebekler uçuşuyor, sürekli kendimi hayal kurarken buluyorum, aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ellerim terliyor, ben birinden hoşlanıyorum dicem ama tepkinizden korkuyorum.yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? arkadaşlarım bunun yanlış olmadığını artık mutlu olmayı hakettiğimi söylüyorlar, bu kişiler biten ilişkimdeki olaylara bütünüyle şahitlik eden kişiler.canımın nasıl yandığını gördüler her defasında.herşeyi geçtim beynimde de kalbimde de bitirmeseydim böyle bi duygu hissedemezdim, o karakterde biri değilim çünkü.belki unuturum düşüncesiyle de bu duyguya yeltenmiyorum, biraz önce eski sevgilimin erkek arkadaşlarıyla bel altı muhabbetlerini gördüm, her gece başka kızlarla anladığınız münasebetleri yaşamış, bunları okuyunca hıcbır sey hıssetmedim neden bilmiyorum, üzülmedim de ağlamadım da..
ama hoşlandığım insan aklıma geldikçe fena oluyorum :) kızlar o okuduğum şehirde bi cafede çalışıyor, cafede sırf erkekler çalışıyor.bahsettiğim kişiyi daha yeni farkettim bikaç kere baktım ve biçok kez de onu bakarken yakaladım resmen içime dokunuyor bakışları..ben beni bi arkadaşına gösterirken yakaladım, 2 arkadaşımda başka bi arkadaşına daha gösterirken yakalamış.çocuk neyle ilgilenirse ilgilensin sürekli oturduğum bölümden geçiyor gözümün içine bakıyor, çok efendi oturaklı bir çocuğa benzettik biz.oranın çalışanları hepsi efendi hic biri laubali değil.bikaç kız konuşmaya sigara uzatmaya çalıştığında kibarca reddetti ve hemen ayrıldı oradan..her akşam o cafeye sürüklüyorum arkadaşımı gidene kadar yol boyunca heyecandan midem ağzıma geliyor, bana o kadar iyi geliyorki bütün günüm dolu dolu gülerek geçiyor, bütün gün olsa izlerim onu..kızlar bu kötü birşey mi ? arkadaşlarıma açıklayamıyorum sen daha yeni ayrıldın derler diye, engel olamıyorum ben gerçekten çok güzel duygular besliyorum ona..
Ay cok sevındım cokkkk
Oh oh oh o maymun suratlı sıfatsızı unuttmusun oh ohhhh oh
Bırınden ayrılıp tekrar bırınden hoslanmak o kadar zorkı Bu yanlıs olarakta dusunme lutven cok guzel duygular bunlar

Son düzenleme:
senin adina cok sevindim canim benim
ama 3 hafta cok az bence biraz zman gecmeli,tm takip etmende bi sorun yok ama hemen yeni bi iliskiye baslama derim ben.
simdiki yaralarini tamamen kapat, bu gunler cok hassassin saglikli dusunememeye bilirsin
kafedeki erkege olan hislerini simdiki bosluguna baglastirmadan,sagflikli dusunerek bi gozden gecir
cunku kolu kirilan bi dal arar saglam olup olmadigini dusunmeden,hatadan kacin.

ben seni şuan çok şanslı görüyorum :)) çünkü içinde zaten bişeyler bitmiş ona karşı düşünsene ya olsaydı hala birşeyler üzülüp kahrolcaktın o keyfini sürcekti sen eriyip bitçektin bence buyuzden acı çekmediğin için şanslısın .. eminim bir süre sonra sana yalvar yakar döncek ve senin üzülmediğini görünce asıl ozaman kahrolmaya başlıcak ohh olsun ozaman ona :32: :64:
dediğim gibi arkadaşlarım çok mutlular sen de mutlu olucaksın elbet .. allah göstermiş işte gerçek yüzünü :31:kalbini, bir başkası için atmasını durdurma aşk bu nezaman gelceği belli olmaz inş yeni tanışacağın çocukla yada başkasıyla mutlu olursun . Allah doğru insanları doğru zamanda çıkarsın karşına canım benim :3:

kesinlikle, eriyip kahrolcaktım o da devam edecekti yaptıklarına..herkes aynı şeyi söylüyor biliyor musun şu an mutlu ama mutsuzluğu yakın diyor herkes o gün çok mutlu olacağım..inşallahh canım benim nasıl güzel dilekler bunlar, Allahım hepimizin karşısına doğru insanlar çıkarsın inşallah, yorumun, kalbinin güzelliği için teşekkür ederim bugün bana ilaç gibi geldin :16:

hazır olmadan bir ilişkiye başlama. bilinç altı bize oyun oynuyor bazen. gerçekten hoşlandığını sanıyor olabilirsin. sevgilim benden ayrıldıktan 1 hafta sonra ben de boşluğa düşüp başka birinden hoşlandığımı sandım. hatta 1 ay görüştük de o kişiyle. ama bir sabah uyandım ve ben ne yapıyorum!!!!! dedim. ayrıldım o kişiden. ve şimdi arkama dönüp baktığımda ne saçma bir şey yapmışım böyle kısa zamanda biriyle görüşmeye başladığım için diyorum.
o yüzden iyi ölç tart. beynin sen fark etmesen de eski sevgilin mutlu mesut hayatını yaşıyor diye sana da böyle hissettiriyor olabilir. bir nevi çivi çiviyi söker durumu yani.

evet haklı olabilirsin, bende bu ihtimali düşündüm ama içimde acı kalmadı eski ayrılıklarımızda böyle değildim çünkü hep beklerdim gelsin diye kabul ederdim de her defasında bu sefer hiç bir his yok, nefret bile etmiyorum

seni tanımadiğim halde o kadar sevindimki bu yaşananların ardından sana mutluluk vericek bi çift göz görmene.verilmiş sadakan varmışki gerçek yüzünü gördün.ayyy allahım inşallah mutlu olursun ;)

ayyy bende seni tanımadığım halde yorumuna o kadar bayıldımkiiii :109:: böyle tepkiler almak beni çok mutlu etti, bir kez daha üye olduğum için sevindim..çok teşekkür ederim güzel dileklerin için Allahım hepimize doğru insanlarla mutluluklar versin :16:

Gayet normal bir durumdasın. Hissettiklerinde yanlış birşey yok. Demek ki unutmuşsun eskisini. Milleti düşünme, bu güzel heyecanını doya doya yaşa:34:

inşallah doğru yolda ilerliyorumdur, hislerimden öyle güzel eminimkii Allah devamını nasip etsin, teşekkür ederim :)

Ay cok sevındım cokkkk
Oh oh oh o maymun suratlı sıfatsızı unuttmusun oh ohhhh oh
Bırınden ayrılıp tekrar bırınden hoslanmak o kadar zorkı Bu yanlıs olarakta dusunme lutven cok guzel duygular bunlar

maymun suratlı sıfatsız :9: evet çok zordu benim içinde, yapamam asla diyordum büyük konuşmamak gerekmiş, çok teşekkür ediyorum :)

senin adina cok sevindim canim benim
ama 3 hafta cok az bence biraz zman gecmeli,tm takip etmende bi sorun yok ama hemen yeni bi iliskiye baslama derim ben.
simdiki yaralarini tamamen kapat, bu gunler cok hassassin saglikli dusunememeye bilirsin
kafedeki erkege olan hislerini simdiki bosluguna baglastirmadan,sagflikli dusunerek bi gozden gecir
cunku kolu kirilan bi dal arar saglam olup olmadigini dusunmeden,hatadan kacin.

benimle mutluluğumu paylaşmanıza çok sevindim çok teşekkür ederimmm :16: evet 3 hafta çok kısa bi süreç, eğer devamı gelirse ki bunu çok fazla istiyorum zaten, ince eleyip sık dokuyan bi tipim, hislerimden emin olmadan başlayamam, heleki bunca şeyden sonra daha dikkatli olmak farz oldu artık :20:

kesinlikle, eriyip kahrolcaktım o da devam edecekti yaptıklarına..herkes aynı şeyi söylüyor biliyor musun şu an mutlu ama mutsuzluğu yakın diyor herkes o gün çok mutlu olacağım..inşallahh canım benim nasıl güzel dilekler bunlar, Allahım hepimizin karşısına doğru insanlar çıkarsın inşallah, yorumun, kalbinin güzelliği için teşekkür ederim bugün bana ilaç gibi geldin :16:

nedemek canım benim herzaman beklerim :9:şuan daldandala atlayan esski sevgilin bı süre sonra geri dönüp sana yalvardığında tekrar buraya yaz olur mu merakla bekliyorum o günü :6::27:

İnsanların ne dediğini boşver onlar hep bulur konuşacak bir şeyler. Mutlu olmaya bak hem değmeyecek bir insanmış eski sevgilin :)

Daha hayatının en güzel günlerinin en başındasın. 21 yaş nedir ki, hayatına çok güzel başlangıçlar yapabileceğin yaştasın. Birileri ne der diyerek mutlu olma ihtimalini yok etme. Eğer hiç kimseye bir zararın yoksa, mutlu olmak için hayatına birilerini almanın bir yanlışı olmaz. Değmeyen bir insanı da daha fazla düşünüp kendine zarar verme. Sil, unut, hiç hayatına girmemiş say öyle birini. Mutluluğun tadını çıkar. :)

Yanlış falan yapmıyorsunuz.
Öyle ya da böyle eski sevgilinizin tekrar hayatınıza girme olasılığı yok anladığım kadarıyla.
Ee böyle biri için oturup yas tutulmaz. Gerçek aşk yaşanır (tabii bulunursa), eski sevgiliye örnek olunur:))
Bırakın o kendi pisliğinde boğulsun, bakalım günü birlik hayattan sıkılınca nasıl gelicek tıpış tıpış...
Hayır demenin tadı da başkadır hani.:))

Daha hayatının en güzel günlerinin en başındasın. 21 yaş nedir ki, hayatına çok güzel başlangıçlar yapabileceğin yaştasın. Birileri ne der diyerek mutlu olma ihtimalini yok etme. Eğer hiç kimseye bir zararın yoksa, mutlu olmak için hayatına birilerini almanın bir yanlışı olmaz. Değmeyen bir insanı da daha fazla düşünüp kendine zarar verme. Sil, unut, hiç hayatına girmemiş say öyle birini. Mutluluğun tadını çıkar. :)

söylenmesi gereken herşeyi söylemişsin, çok teşekkür ederim inşallah bundan sonrası daha güzel olacak :)

Yanlış falan yapmıyorsunuz.
Öyle ya da böyle eski sevgilinizin tekrar hayatınıza girme olasılığı yok anladığım kadarıyla.
Ee böyle biri için oturup yas tutulmaz. Gerçek aşk yaşanır (tabii bulunursa), eski sevgiliye örnek olunur:))
Bırakın o kendi pisliğinde boğulsun, bakalım günü birlik hayattan sıkılınca nasıl gelicek tıpış tıpış...
Hayır demenin tadı da başkadır hani.:))

büyük konuşmak istemiyorum ne zaman konuştuysam başıma geldi, o yüzden dönmek istemiyorum diyeyim ben.kesinlikle pisliğinde boğulmasını istiyorum, elbet sıkılacak ömrü boyunca sürdüremez bunu, inşallah kapımda köpek olur daha öncekiler gibi, o gün benim günüm olacak :) teşekkür ediyorum :)

korkma korkma yok öyle bardan bara kızdan kıza muhabbeti yalan onlar hurafe şehir efsanesi...

kızlar benim 2buçuk senelik ilişkim 1 ay önce bitti fakat uzatmaları oynuyorduk.o şu an bardan bara kızdan kıza, tahmin edeceğiniz gibi başka şeylerle ilgileniyor, kendim yakaladım.2buçuk sene verdiğim emeğin döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yokken o benle geçen senelerini 'eziyet' olarak adlandırıyor, ve asıl şu an günübirlik ilişkilerle anlık zevklerle 2.baharını yaşadığını iddia ediyor.kızlar ilk 2 gün çok kötüydüm benden ayrıldığı gibi başka birini buldu barlara gitti.herşeyi geçtim benim bulunduğum şehire beraber olduğu kadınlardan biriyle gelecekmiş, böyle adilik yapılırmı.21 yaşındayım ama bi o kadar yorgunum, en güzel yaşlarımı hep ağlayarak üzülerek geçirdim.herkes artık dönmemem gerektiğini, erkek arkadaşımın düzelmediğini söylediğinde herkese kafa tuttum yine onun yanında oldum, belki aldatıldım bile, hatta büyük ihtimalle, o kadar düşkündümki ona diğer insanlar gözümde kayboluyordu, bittiğindeyse bi daha uzun bi süre kimseyi istemem artık diyordumkii

kızlar benim 4 5 gündür midemde kelebekler uçuşuyor, sürekli kendimi hayal kurarken buluyorum, aklıma geldikçe heyecanlanıyorum ellerim terliyor, ben birinden hoşlanıyorum dicem ama tepkinizden korkuyorum.yanlış birşey mi yapıyorum acaba ? arkadaşlarım bunun yanlış olmadığını artık mutlu olmayı hakettiğimi söylüyorlar, bu kişiler biten ilişkimdeki olaylara bütünüyle şahitlik eden kişiler.canımın nasıl yandığını gördüler her defasında.herşeyi geçtim beynimde de kalbimde de bitirmeseydim böyle bi duygu hissedemezdim, o karakterde biri değilim çünkü.belki unuturum düşüncesiyle de bu duyguya yeltenmiyorum, biraz önce eski sevgilimin erkek arkadaşlarıyla bel altı muhabbetlerini gördüm, her gece başka kızlarla anladığınız münasebetleri yaşamış, bunları okuyunca hıcbır sey hıssetmedim neden bilmiyorum, üzülmedim de ağlamadım da..
ama hoşlandığım insan aklıma geldikçe fena oluyorum :) kızlar o okuduğum şehirde bi cafede çalışıyor, cafede sırf erkekler çalışıyor.bahsettiğim kişiyi daha yeni farkettim bikaç kere baktım ve biçok kez de onu bakarken yakaladım resmen içime dokunuyor bakışları..ben beni bi arkadaşına gösterirken yakaladım, 2 arkadaşımda başka bi arkadaşına daha gösterirken yakalamış.çocuk neyle ilgilenirse ilgilensin sürekli oturduğum bölümden geçiyor gözümün içine bakıyor, çok efendi oturaklı bir çocuğa benzettik biz.oranın çalışanları hepsi efendi hic biri laubali değil.bikaç kız konuşmaya sigara uzatmaya çalıştığında kibarca reddetti ve hemen ayrıldı oradan..her akşam o cafeye sürüklüyorum arkadaşımı gidene kadar yol boyunca heyecandan midem ağzıma geliyor, bana o kadar iyi geliyorki bütün günüm dolu dolu gülerek geçiyor, bütün gün olsa izlerim onu..kızlar bu kötü birşey mi ? arkadaşlarıma açıklayamıyorum sen daha yeni ayrıldın derler diye, engel olamıyorum ben gerçekten çok güzel duygular besliyorum ona..

kesinlikle yanlış yaptıgını düşünme canım git eglen seveceksen sev hakediyorsun ... böyle erkekler çok dünyada beyinleri hep asagıda anladınız siz!inşallah o çocukla mutlu bi ilişkiye adım atarsın senin için çok isterim bunu eski erkek arkadaşın o kadar hakaret etmiş sen hiç bişey dememişsin burdan belli zaten nasıl biri oldugun birde bişey merak ediyorum erkek arkadaşınmı ayrıldı sen mi ayrıldın ondan? ve sana yemin ederim ki o seni arayacak ben de bu tür bişe yaşadım ve hala arıyor beni sırf bu yüzden numaramı değiştim sende eğer yeni bi ilişkiye başlarsan hayatına temiz bi sayfa aç derim.. buarada hangi üniversitedesin bende okuyorum :)

mutsuz ve kötü olaylarla biten ilişkilerden sonra tarafların dinlenmesi gerektiğine inanırım bir müddet, duygular da yorulur zira. ayrıca bir bakıştan etkilenmek neyi yordar ki? sadece aşık yapar, o kadar :) aşkla başlayan ilişkiyi devam ettirmenin bir bakışla sağlanacağını düşünmüyorum. en azından nasıl biri olduğu, size uygun olup olmadığı yönünde araştırmalar yaptıktan sonra bir girişimde bulunmanızı dilerim. "o bana baktı, ben ona baktım, bir de baktık yanyanayız" mantığı 21 yaşındaki bir genç için artık geçerli değil. sebeplerden biri olabilir ama yalnız bir sebep olmamalı.
umarım mutlu olacağınızı bir birlikteliğe en uygun zamanda başlarsınız.

Back
X