Yanlış mi yapıyorum

Gayet yeterli.
Tekrar düşününce zaten annenizin de mirasçısı olduğunuz dank etti.
Sizinki bir nevi ödünç meselesi oluyor her ne kadar kardeşinizle eşit mirasçı olsanız dahi.
Eşiniz de zaten olması gerektiği gibi davranmış.
Artık içiniz rahat etsin.

Hayırlısı olsun ,iyi yapmışsınız ,
sonuçta gelen para miras ,eşler arası boşanma vs durumlarda miras olarak gelen kazançlarda hak elde edemiyorlar ,
sadece baştan eşinize fikrinizi söyleseydiniz hoş olurmuş ,
kardeşinizde sizin kadar katkı yapacak ,nasılsa Allah gecinden versin anneniz hakkın rahmetine kavuşsa alınacak ev yine kardeşinizle sizin ortak malınız ,
bir sorun bir kayıp mevcut değil ,
sorun edilecek bir durum yok ,
Ferah olun ....

Teşekkür ederim. Gecinden olsun öyle olacak evet.

Beraber kazanılmış bi para olsa eşine sormalısın derdim de miras zaten bu yani senin hakkın senin tasarrufunda istediğin gibi kullanabilirsin.Ayrıca düşünce çok güzel ,ne hayırlı bi evlatsın helal valla...

canım esine acıkla bunu . enazından kendisini bos gecmediğini anlasın

Eşin kararını bilsin bence
Para senın paran ama evlılıgın sorumlulugu geregı nezaketen haberi olursa guzel olur

babanızın parasını eşinizle konuşmak zorunda değilsiniz

ayrıca erkekler kendi ailelerinden çöp almazlar sürekli verirler ama kadının ailesi olunca onu da al niye almadın deyip sinir bozarlar

en iyisini siz bilirsiniz
ayrıca kardeşiniz evlendiğinde vs. kadın nerede nasıl yaşayacak

ama kardeşinizle de ayrıca konuşun ileride birşey olduğunda anneme hakkımı isterim diye

annenizden de miras size kalacak zaten.. allah annenize uzun ömür versin tabide..
annenizi garantiye alın tabi ama eşinede bunu anlatmalısın..

annem bizi büyüttü yaşlandı ihtiyacı var.. zaten annemden sonra yine bize gelecek falan diye

Güzel bir düşünce ama kardesiniz de katkı yapsa annenize.. ileride ikinize kalacak bir ev alıyor anneniz neticede.. paylarınızın yarısını koysaniz yani ev işine.. sizin de köşede paranız kalır..

Hukuken eşinizin hakkı yok. Bu onu tamamen görmezden gelmenizi gerektirmez ama bence. En azından böyle şeyle bir şey yapmayı düşünüyorum diye insan muhabbet esnasında bile söyler yani. Ha eşiniz olay çıkarır falansa o zaman burada ayrı bir başlık açarsınız, biz de size haklısınız deriz.

Hoş olmamış ama en azından o sorun çıkarmamış. Bundan sonra bu konuyu tekrar tekrar açmaya gerek yok ama biraz bu günler de ekstra iyi davranıp gönlünü alın derim. Çünkü ben olsam ben de hakkım yok diye bir şey demez, ama hakkım olmadığı da böyle gözüme sokulduğu için kırılırdım.

O sizin kendi hakkiniz birlikte calisip emek verdiginiz biseyi vermiyorsunuz ki esinizde hak sahibi olsunda konussun. Sonucta yine iki kardese kalacak alinan evde..

izin almak değil de haber vermek şık bi davranış bence. yani kendinin onun yerine koy. sen de bilmek isterdin illaki.

payını annene verme konusunda da en doğrusunu yapıyosun.

Tahmin ediyordu sanirim hic sormadı laf arasında öğrendi yani biliyor da su an konussam mi bilmiyorum

Direkt sizden öğrense daha iyi olurdu
Laf arasında öğrenmesinden ziyade

Ben kendimi eşinizin yerine koydum. Muhtaç durumdaki annesine mirasını vermek istemesine memnun olurdum ama bunu laf arasında öğrendiğim için de çok bozulurdum ve eşime kırılırdım.

Zaten annenin de mirasçısı olacaksın, hem de ev alınacak, birikim gibi bile düşünülebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…